עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

נכנסתי לשער הממשלה האתר הרשמי של ממשלת ישראל. כל שרציתי זה לקבל מידע וטלפונים של שגרירות ישראל באיטליה. ושם כתוב: באתר זה מידע אודות שגרירות ישראל ברומא איטליה. באתר מידע על השגרירות, הכולל שעות פעילות של השגרירות, כתובות, מספרי טלפון ופקס, ודואר אלקטרוני של השגרירות. וכן מידע רב על ישראל. באתר גם חדשות עדכניות על ישראל המקוטלגות על פי תאריך. המידע הוא בשפה האיטלקית. גלגלו מטה ותנסו להיכנס לאתר שגרירות ישראל באיטליה. וראו הפתעה "נעימה". להלן הקישור http://www.israel.gov.il/sub-JUZUBITJUN-SGRIRUIUTBARZUBAULM.asp נלקח מפורום ROTTER

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. MHz GHz LithiuM Link מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Brembo,

מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by darkman,

אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

חג שמח!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  11. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  16. מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

18. Started by overload,

מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 888,

מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.