כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שונא את צה"ל, אני שונא את המסגרת הזאת, אני אפילו שונא את השם צה"ל. הייתי בבקו"ם רק יומיים ואני אומלל. אני שונא "מפקדים" מושתנים, שמבוגרים ממני רק בשנה וחושבים שהם אלים, אני שונא את האוכל המבחיל, אני שונא את המדים המכוערים, אני שונא את המסדרים... אני שונא את הכל!!! ואם זה לא מספיק, איזשהו קצין מיון מושתן החליט לשלוח אותי לתפקיד הכי לא מתאים לי - נהג משאית מעל 15 טון.
-
- 147 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נידפק לי הכבל של האוזניות אחרי שנה וקצת, ועדיין יש אחריות. הקטע שכתוב בקבלה שלהם שזה לא מכסה את זה\: מה זה הדבר הזה שזה לא מכסה? זה כאילו מה ..לא חלק מהאוזניות יש למשהו ניסיון עם סיטואציה כזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
You are currently using 2793 MB (100%) of your 2793 MB אחרי בערך 7K של איימילים (תמימים ותמימים פחות) הצלחתי להדביק את הפער עם התיבה הגדלה נצחית של ג'ימייל. המרכיבים להצלחה: פ-ו-ר-נ-ו, והרבה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי את האוזניות AKG Y45BT ורציתי לדעת האם ישנה קיימות לנזק מוחי. למה אני שואל? ברור שיש נזק מוחי למי שישתמש באוזניות In-Ear. אבל האם זה גם משפיע על מי שמשתמש באוזניות On-Ear? אשמח לתשובה מקצועית בנושא (ואני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת).
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא מצליח לראות סטראוגראמות! עזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני נכנס לתומי לאתר Walla מדפדף בכתבות , ואופס נפתח לי חלון בדיוק כמו של חדשות וולאה ומה יש שם ? לקח לי כמה דקות להבין שהם בנו בדיוק את הדף של החדשות אבל בגרסא של פרסומות של סלקום !!! אני תוהה ולא מבין לאן נכנסתי , ומה קורא עם האתר של וואלה . חוץ מזה כל הזמן קופץ לי הפלאש המעצבן הזה של וואללה ושל תפוז ! צריך לעשות מרד צרכנים על האתרים המפגרים האילו !!! קישור : http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ads/cellcom
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחברתי לספקית 012 והתחייבתי ל6 חודשים. כאשר הסתיימה לי תקופת ההתחיבות החלטתי שאני עובר לברק התנתקתי מ012 ב 9/10/05. כמובן הם המשיכו לשלוח לי חשבוניות ולחייב אותי הרי למה לא?! עכשיו סיימתי שיחת טלפון על חשבוני שאורכה כ50 דקות. במהלך השיחה המוקדנית אמרה שבאמת התנתקתי ב9.10 אבל הם המשיכו לחייב אותי עד הראשון למה?! ככה. הם טוענים שאני גלשתי באותם ימים אבל זה לא נכון כי אני בכלל התחברתי לברק באותו יום שהתנתקתי. וחוץ מזה זה שהם ממשיכים להשאיר את הקו פתוח עד סוך החודש זה בעיה שלהם. זה לא בעיה שלי. במהלך הצעקות שניהלתי עם המוקדנית אמרתי לה שהתנקתי בגלל שהכל היה חראף והוספתי להגיד שעובדה גם עכשיו הכל חרא שם, עובדה הם לא רוצים להודות שהם עשו טעות ולא מוכנים לזכות אותי בחודש שהם חי…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=k2PEgJQozVc אלוהים ישמור.... :screwy: :lol: כן כן, זה הכל מLIVE AT POMPEII..... סטלנים שכמותם.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התפקיד עצמו נשמע לי מאוד מעניין וגם הנתונים שלי מתאימים (פרופיל עורפי,קב"א גבוהה ) . כרגע ניסיתי כל מה שיכולתי על מנת לקבל זימונים ממודיעין , קיבלתי בינתיים שאלון באינטרנט מגאמא והחזרתי להם אותו , עדיין לא קיבלתי תשובה (רשום מועמד לתפקיד) רצוי לציין שאני לא מתכנת בכלל , השפה הכי קרובה לתכנות שאני יודע מצויין זה HTML וקצת C++ (וגם זה בקושי) עם זאת מבחינת תוכנה וחומרה אני מעולה ויודע ממש הכל. מצד שני - אני לא מתמטיקאי מעולה כמו שהם כנראה רוצים שאהיה (3 יח"ל ) חבר שלי היה לא מזמן במיונים לשם , ושאל אותישאלות שהוא לא הצליח (והוא ילד חכם , 5 יחל מתמטיקה,10 מחשבים) ואני שאני אפילו לא במגמת מחשבים ידעתי את התשובות .. עם זאת , אני חושש שאני לא אתקבל ואם אני לא יהיה בגאמא בצב…
-
- 12 תגובות
- 7k צפיות
-
-
לעיתים רחוקות אני מדבר תוך כדי שינה ואנשים סביבי מגלים דברים שאני רוצה לשמור לעצמי. ודווקא את הדברים הכי חשובים אני מספר.. יש למישהו בעייה דומה/יודע איך להתמודד עם זה? זה מאז שאני זוכר את עצמי
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-