עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו בכותרת פרסמו מדריך או משהו

• 199 תגובות
    • 15.4k צפיות
  2. תעזרו לי למצואא חח חבר שלי אומר שאין דבר כזה..

• 32 תגובות
    • 10.3k צפיות
  3. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. הרקע: לוח IS7-E עם פרסקוט 3.0, באוברקלוק קליל ל-215FSB גורם להתחממות צ'יפסט של עד ומעבר ל-100 מעלות צלזיוס. גם ללא אוברקלוק הטמפ' מגיעות ל-80 מעלות. אמצעי לפתרון הבעיה: מייל לחברת ABIT העולמית עם שאלה בנושא. את הלינק הבא יש לקרוא מהסוף להתחלה, שם התחילה ההתכתבות לפני שבועיים. היא עדיין מתמשכת. ההתכתבות

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום.. עניין אותי לדעת אם יש פה חברים בפורום שעוסקים בספורט, ואם כן באיזה? אני אגב, משחק הוקי (כן,כן) ולא ההוקי שילדים קטנים משחקים במתנ"סים אלא משהו הרבה יותר מורכב, מהיר וכיפי. ואני שוחה תחרותי.

• 113 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר …

• 90 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by R0ck,

נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. ;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  17. ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הנה כמה תמונות איכותיות וערוכות במקצוענות. תהנו. תמצאו לי את עראפת שהוא גוסס ועם כובע צמר הזה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by massinvallus,

1) טבלה אינסופית מכילה מספרים ממשיים בין 0 ל- 2002, כך שכל מספר בטבלה שווה לממוצע של ארבעת שכניו (שני שכנים באותה השורה, ושני שכנים באותו הטור). הוכיחו שכל המספרים בטבלה שווים זה לזה. 2) נתונים שישה עיגולים פתוחים (עם הפנים, בלי סף) במישור, שלושה כחולים ושלושה אדומים. כל עיגול כחול חותך את כל העיגולים האדומים. הוכיחו כי תמיד נמצאים שני עיגולים מאותו הצבע החותכים זה את זה. אל תשאלו אותי על הניסוח כי גם אני לא יודע.

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by DOGMA,

http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  23. http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by gshhar,

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.