עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TermiNal,

אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by SpiderMan11,

אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by surfface,

הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. ^ תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by doker,

מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות

9. ככל הנראה בעקבות המצב הביטחוני, אנשים קיבלו טלפונים מחיל הים על ביטול הגדנ"עות כרגע וקיומן במועד אחר. אז אם זה נוגע למישהו פה, תפסיקו לארוז .

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by Mesatla,

זה מעולה, אני מבטיח. צפו עד הסוף. וגם זה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Los,

האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by itayalle,

איך מתנתקים מהאתר הזה ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by sir f,

יש לי חבר בכיתה י"א כרגע. הוא יודע C# ברמה די טובה יחסית למישהו שיודע שפה אחת במשך זמן זה שהוא יודע אותה.(מספר) עכשיו כמובן שהוא רוצה לעשות 5 יח'(ואולי גם טכ"ם). הוא עשה שנה שעברה 3 יח'(פסקל בלי פרויקט מאגר מידע) אבל... בתיכון שהוא לומד בו אין בבסיסו מגמת מחשבים, יש הצעה להקים אחת, אבל זה יהיה כרוך בתשלום נוסף. אם הוא ינסה ללכת למגמה, זה יצור על משפחתו עומס כספי נוסף ולא נעים, שאולי הוא מיותר. אז השאלה היא, האם הוא צריך ללכת לשיעורים ב5 יח' כדי להצליח בבגרות(הצלחה=שואף למאה). אני לא מדבר מבחינה חוקית אלא האם הוא ידע מספיק כדי להצליח?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by cozmo,

שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by Armageddon1,

מה בתכלס צריך לדעת בשביל לעבוד בתמיכה טכנית באחת מחברות התקשרות-אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by nency,

היי מהיכן ניתן להשיג מוזיקה לאתר בצורה חוקית וחינמית? אשמח להפנייה ולעזרה תודה ננסי :-\[

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Hr44,

אפשר הזמנה לGMAIL? d444@nana.co.il תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by or_y,

שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by edeNF,

צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by hezi60,

אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים