כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בבעייה לאחרונה בפייסבוק. קבוצה בבעלות חבר מקבלת בקשות לחברים חדשים. לאחר האישור, מספר החברים בקבוצה עולה, אך אין אפשרות למצוא את החברים בקבוצה. מישהו נתקל במשהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מסתבר שw960i לא נועד להחזיק ליותר מדי זמן, במיוחד שעכשיו אני יכול לקבל מסלול חיילים עם פלאפון חינם [אני על ה150 בחודש] כרגע סלקום עם המיילסטון לדעתי לוקח, אבל לאחי יש את המיילסטון וממש לא התלהבתי לא מהמצלמה ולא מהמהירות הכללית של הפלאפון ובמהירות גלישה. שימושים עיקריים גלישה ומשחקים, מצדי בלי מוזיקה בכלל. מה האפשרויות שלי?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
^^^ כותרת, נפלתי ב-6 תורים!!!.............. כמה נפילות יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
תגידו יש איזה אתר טוב שמביא ישר מספרי טלפון של הלקוחות ולא מראה פרטים ואז או שזה בתשלום או שזה לשלוח פקס דרך האתר ורק אז זה מגיע לחברה ?? תודה על ההמלצות
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם מישהו קנה ב Gamers Labs : http://glabs.co.il/ האם החנות אמינה בבקשה. יש שם מחיר אטרקטיבי מ-א-ו-ד לזכרונות OCZ. עדכון: לא משנה הם כנראה טעו במחיר, הם עדכנו.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא ממש חומר מתאים אני מתכוון על התביעות של חברות זכויות יוצרים וכו' (דרך אגב, הקבצים הדפוקים בקאזהה זה הם עשו?)
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בכיתה י"ב ולומד במסגרת המגמות 2 מקצועות מוגברים - פיזיקה ומחשבים. בקשר לפיזיקה נכשלתי בבגרות של שנה שעברה (מכניקה), ואני לא יודע אם ממש כדאי לי להמשיך השנה, המורה אמרה לי שזו החלטה שלי ותמיד אפשר לשפר, אבל היא לא רואה את המשך הדרך מיכוון שהנושאים שנלמד השנה הרבה יותר קשים (חשמל וכד'). ופה אני צריך את העזרה שלכם, האם כדאי לי להמשיך ולא לוותר על 5 יחידות ? או שאני יכול להסתפק במקצוע מוגבר אחד של 5 יחידות ? כרגע כולל היחידות בפיזיקה התעודת בגרות שלי עומדת על 31 יח"ל, ואם אני יוותר על פיזיקה התעודת בגרות תהיה 26 יח"ל, האם זה מספיק ?! ??? מהן הדרישות באוניבסיטאות השונות לגבי תעודת בגרות ? אם זה קשור לנושא שאני ירצה ללמוד בהמשך, אז אני מתכוון להמשיך ללמו…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. אני חשבתי על משהו כמו 500 שקל. הדגם הוא 955df.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה זה? למה שאני מנסה להעלות תגובה לפורום אני מקבל את האתר הזה? http://abuse.spd.co.il/index2.php
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר. אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4, אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר. שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו', למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום. אני צריך המלצה למעבדה כזו.. אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי, יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה: לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה? או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?
-
- 12 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי חשבתי שאני צריך ללכת לירפ"א מחר אבל הייתי צריך להתייצב שם היום מה יקרה ישלחו לי פשוט תאריך חדש?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חעחע http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1267&catcode=260 תראו למטה משהו קטן (או כמה דברים קטנים) :lol: :lol: מקווה שזה לא נוגד חוקים oO
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-