כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמעו, לפני כמה ימים פתחתי פה ת'ארד על החנות BIGPC הנה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284254.0 ---------------------- ביום ראשון התיקשרתי ל IQPC (לאחר שהזמנתי מהם את 1950XT של HIS ביום חמישי) ושאלתי אותם משהו לגבי האחריות ואחרי זה שאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא יהיה מוכן באותו יום, הוא ענה שלא והוא אמר שמחר יהיה את זה (יום שני)... למחורת היתקשרתי ושאלתי באיזה שעה זה יהיה מוכן אז הם אמרו שזה מתעכב ושזה יהיה רק מחר (יופ שלישי)... ביום שזה כבר היה אמור להגיע וגם ביום שנגמרו 4 ימי העבודה היתקשרתי אליהם שוב ושאלתי באיזה שעה יהיה אפשר לקחת את המוצר והם ענו שיש בעיה עם המלאיי של הכרטיס וכנראה שהם לא יוכלו להשיג אותו בזמן הקרוב. אחרי שכבר היית מבעוס וזה אמרתי אולי א…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לברר היכן מבררים את ציוני הבגרות, כבר שנה שלא ביקרתי באתר משרד החינוך אז אני לא ממש זוכר איך מגיעים לעמוד של ציוני הבגרות. גם כן איבדתי את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לציונים שלי, מישהו יודע לאן עליי להתקשר כדי לברר את הסיסמה? זה מאוד חשוב לי, עליי להירשם בקרוב מאוד למכינה לקראת אונ' לכן כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מכונית Mazda 3. הוא התלבט בקשר לצבע, והוא חושב על צבע ירוק כהה. כשהוא היה בחנות של Mazda (אני הייתי איתו), אמרו לו שהצבעים שיש בחוברת קצת שונים מבמציאות, בגלל צורת הצילום והפלאש, משהו כזה. בתצוגה היה לוח עם צבעים, וראינו שהירוק הכהה נוטה לשחור, אבל לא בטוח שממש ככה, אז קצת בעיה.. בחוברת שמתי לב שליד הצבע הירוק הכהה כתוב בסוגריים: (27C). עלה לי רעיון, אולי זה יעזור לי למצוא את הצבע האמיתי, הרי 27C זה חצי ממספר של צבע ששמים ב-HTML וכדומה. ניסיתי ב-Flash, כתבתי #27C, הגיע לי לגוון כחול כהה, למרות שזה חצי מספר, וניסיתי עוד כל מיני אפשרויות אבל לא הגעתי לשום ירוק כהה במיוחד.. אז אולי מישהו מפה במקרה מבין בזה ויכול לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
שלום איך ניתן לאתר תמונות מחזור של בית ספר שונים בארץ, שנות ה80
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
חודש אחרי הפריצה הגדולה לאתר שהבטיח הזדמנות לרומן דיסקרטי לכל המעוניינים, האיום מומש ועשרה גיגה של פרטים אישיים מצאו את דרכם אל הרשת האפלה לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטי-הבוגדים-באתר-ashley-madison-הודלפו-אל-הרשת/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום בזמן גיימינג הרבה פעמים יוצא שאני לוחץ על alt ו-shift באותו זמן וכתוצאה בטעות מחליף שפה, מישהו יודע איך לבטל את קיצור המקשים הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ניתקלתי ברשת בצמיד הזה: http://www.dynomighty.com/product_detail.php?d=database%2Fjewelry%2F03-DY-003%2FDY-003.php# מה שמיוחד בו זה שהוא כולו עשוי ממגנטים [יש להם הרבה תכשיטים ממגנטים לחברה הזאת] סירטון הדגמה: אז כימעט שהזמנתי ואז בדיוק ראיתי את הסירטון הזה שטוען שאפשר ליקנות את המגנטים האלה בהרבה יותר זול בתור סתם מגנטים למקרר!: בסירטון הזה הוא מראה את המגנטים האלה למקרר, אני לא זיהיתי-מישהו מזהה את המוצר הזה? יודע איפה אפשר להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-