כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה להבין איך מוצר שעולה בחו"ל (64 דולר: http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214924851&sr=8-1), עולה בארץ, בחנות הכי זולה 1,031 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218) ש"ח. עד כמה שידוע לי 64 דולר יוצאים בערך 240 ש"ח, איך המחיר בארץ יקר ביותר מפי 4?? זה לא קצת מוגזם??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS Kingstone 1G Radeon X1950pro (512 MB) SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) 480W ספק
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
למי שיכול לזהות ולתת את השם של השיר תודה על סידור הלינק אבל מצאתי יותר טוב בלי כל הריענונים האילו http://www.seret.co.il/movies/index.asp?catCase=18&MID=2553&ARCHIVE=0 בדקה ו 35 שניות השיר מתחיל
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה ? [br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 13:48:02 מצאתי למי שרוצה http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=675&parentid=424
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
-
שלום אני זוכר לפני כמה ימים פרסמו פה משחק פלאש על אימון ירי במשחקי רשת שהיה יותר מיועד ל CS מישהו יכול להביא לי קישור אל זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
השנייה איך אני מגלה האזנה לטלפון בבית (או הנייד). (בזול כמובן) אני צריך לגלות בשביל ללכת למשטרה עם זזה, אז עדיף לא חדשות או מספר IP שלא אומר אמר בדר"כ אלה משהו שיהיה חד משמעי ומה אני אמור לראות בלוג חיבורים (netstat( אם מישהו מאותו אי פי כמו שלי פורץ לי למחשב? hackingorg
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
האתר הבית שלהם לא עובד מאיזשהי סיבה ,יש לכם מושג מאיפה עוד ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני תקוע בתרגיל הזה וזה מתחיל ממש לעצבן אותי.. 1000100101 חלקי 11 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 9.4k צפיות
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-