עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אותו שאלה לענות בכנות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה

4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eladbu,

הלך לנו!לכולנו הביטורנט!ולמה האתר סופרנובה הידוע לשימצה מוצא כרגע ומעתה והילך רק בתשלום אז מה היה לנו?אנשים שמביאים לינקים למשחקים פרוצים סרטים מוזיקה והכל חינם אין כסף!כי טנחנו נילחם בכל התעוזה נגד מי שעושק אותנו עברו היאך לצד של גובה התשלום איפה חופש הבחירה אני שואל את עצמי לנוכח ההתמסדות של סופרנובה.אורג.נט.קום האם כולנו רודפי כסף!מסתבר שכן גם אביב גפן התחיל בתור המורד ותראו איפה הוא היום?

• 62 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel". The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)! אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי - אני ביחד עם חברים טובים מהיחידה + עוד איזה בחור שקיבל דרגה באותו היום ורצה להדחף לתמונה - המשך... נחמני לא עומד בפיתוי ורואה לנכון ללטף ברכות את הדרגה הטריה, עדיין לא החלטתי אם נהנתי מזה... אני ומשק"ית הרס"ר הקשוחה (לא כ"כ קשוחה), משמאל עובד רס"ר מעכל את המתרחש...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by iib,

לא הלך

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by icebreak,

לא יודע אם דיברו על זה פה, אבל כמו שיש את התמונה של הילד ההוא, שהדביקו אותה על כל מני תמונות אחרות, הנה סרט של ילד אחר: http://www.screamingpickle.com/members/StarWarsKid/ הראשון זה הסרט המקורי (הוא לא ידע שהמצלמה מקליטה).... כל השאר זה עבודות שאנשים עשו על זה.... אם תחפשו באינטרנט יש הרבה סרטים שהלבישו על זה.. יותר ממאה נראה לי... הילד הפך למופרסם (אני ממליץ שתראו לפחות את הסרט המקורי

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. מאז שהם הופיעו בדודו טופז שהם שרו את פרחים בקנה אני לא מפסיק לראות את זה. הורדתי את זה בקאזה וזה כבר קרוב לחצי שנה בערך מאז שהם שרו את זה בדודו טופז{זה היה לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם החדש}. ואיך שאני מתחיל לראות את הקליפ אני ישר מעביר לקטע שהצל שר לא יודע המילים שם ממש ממש מדברות אלי משהו מפחיד ואחרי שהוא מסיים שוב אני מעביר לקטע שלו שהוא שר. זה שיר עם מילים ממש חזקות!!במיוחד בקטע של הצל המילים שם עשות לי פרפרים בבטן ברצינות התרגשות כזו כאילו אני רואה את זה פעם ראשונה והוא משלב גם תנועות מתאימות לאאלה כאילו הוא שר מכל הלב. אני לא יכול להספקי אני כבר מכור לזה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kikkler,

עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה בכל אופן הנה האחרון שלי, שחור לשם שינוי click for full

• 129 תגובות
    • 10.5k צפיות
  11. Started by Da-Funk,

היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by new!!!!,

פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. הציאו לי להיות WEBMASTER של אחר מחשבים, העבודה כוללת עדכון מחירים, הוספת מוצרים, שינויים, דברים כדומה, אני לא אחראי לאתר עצמו, אלה לתוכן, השאלה שלי היא כמה מגיע לי עבור העבודה, ולפי מה אני מחשב את התשלום?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by icebreak,

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אד קוטה קלי מקארתי עוד איזה אחד רוסי מסנט פטרסבורג אין לי מושג איך קוראים לו ו את מקנטס הרכז של הפועל תל אביב אמרנו לאד קוטה שהיה לו משחק טוב ... הוא אמר תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by Bose,

המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש שיר או יותר נכון מוזיקה אלקטרונית. יש שם משהו עם שומאכר. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by Spirit Crusher,

Disk On Web <צונזר>

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by tulicooli,

כמו שרשום אני מחפש טראנסים חזקים של פסיכודאלי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. אז ככה, השאלה היא: k(x^2+3)-2=2x(k-2) z וצריך למצוא לאילו ערכי K יש למשוואה שני פתרונות ממשים.. עכשיו, אם מישהו יוכל לכתוב לי את הדרך ואת הפתרון זה ממש יעזור לי כדי שאני אבין את העיקרון של זה.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by ZZR,

חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים