עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ForresT,

טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ

3. Started by ben060,

אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  6. Started by surfface,

אני אתחיל מזה שלא בא לי לצאת על נפשי או משהו רק לעבור תפקיד. לפני זמן מה הייתי מפעיל מחשב 1802 בגף תממ בפלמחים (הייתי שם חודש) והיה לי שם סבבה. ואז יצאתי לקורס במקצוע הזה ואחרי הקורס משום מה הביאו לי הצבה ליאא 22 בתפקיד במחסן אוטומטי שבכלל לא קשור לקורס. מה אפשר לעשות בשביל בעצם לחזור למקצוע שלמדתי או לצאת מיאא?? נ.ב יש לי 45 רפואי , אה ויש לי קבא גבוה נראה לי כי הייתי בטירונות במיונים לפקח טיסה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....

8. Started by eliau21071981,

אני איש מחשבים מהשטח אני בן 26 ורוצה לילמוד תחום המחשבים מאוד מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אז החלטתי ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה הטכנולוגית בב"ש אין לי בגרות אבל אמרו לי שם שצריך רק 2 יח עברית 3יח אנגלית 3יח מתמטיקה אז ככה שלא אצטרך להשלים הרבה וחוץ מזה עברית יש לי כבר 2 יח השאלות שלי הם: יש עבודה בתחום? כדאי ללמוד את המקצוע?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507211,00.html

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה

11. Started by Arik.G,

שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. אז ככה...אני לא אפרט את שם החנות... הסיפור... קניתי מארז למחשב מדגם FUSION...במחיר של כ1000 שקל... המוצר הגיע פגום...המארז עצמו לא הספק... החנות אמרה לי שעל המארז אין אחריות...ורק על הספק יש לשנה (נראה לי)... אני החזרתי להם את המוצר לאחר כחודשיים מיום הקנייה...כי זה בעיה בשבילי להגיע לשם...במיוחד שאני חייל... אז הוא אמר שהוא ינסה לממש את האחריות דרך היבואן.... לאחר כשבוע הוא אמר לי שהיבואן לא הסכים להחליף את המוצר.... אתמול לקחתי את המוצר מהחנות..(כחודש לאחר ששמתי אותו בתיקון)... השאלה האם זה חוקי..?... בתקנון של החנות אין שום הזכרה למוצר פגום... ולדעתי פרק זמן של חודשיים זה פרק זמן סביר בהחלט....להחזיר מוצר פגום... יש לציין ששלחתי להם מיילים רבים והם טוענים שלא קיבלו אות…

13. Started by TaZeR,

שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה לבנות אפליקציה שתעזור לחבר שלי לפרסם את האתר שלו(לא אומר את שם האתר...) יש לכם המלצות על איזה נושא אבנה את האפליקציה? האתר שלו עוסק בהשוואת מחירים. חשבתי אולי לפנות אפליקציה שתהיה כיפית ולא קשורה להשוואת מחירים כלל. אך, שיהיה בה פרסומת כל פעם לאתר שלו. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

15. שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ועד שיגיע חדש אני חייב לפטופ למטרות עבודה. לא משנה איזה, רק שיהיה זול ככל האפשר ויוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי, אין שום דרישה אחרת. מי שמכיר מקום באזור המרכז שמשכיר לפטופים לכמה ימים בזול בבקשה שיודיע לי. תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. Started by waizman,

אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

17. Started by xTz,

יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by גיימרית,

כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.