עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מערכת מהאתר הזה: http://store.summitracing.com/ אבל אני צריך לברר כמה פרטים בטלפון ושאני מדבר באנגלית אני נשמע כמו מפגר.. :-\ אז אם מישהו שגר בארה"ב יכול להתקשר לחנות ולשאול אותם: 1. האם הרמקולים שבאתר חדשים או משומשים 2.כמה עולה משלוח של מגבר וסאב לארץ 3.איזה כ.אשראי צריך כדי להזמין 4.אם לא יעצרו את זה במכס תודה רבה רבה למי שעושה את זה בשבילי :yelclap:

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by RayZ,

לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני בקרוב עובר לגור בקנדה והאנגלית שלי לא משהו(כיאלו האוצר מילים שלי קטן). אני צריך ורוצה לדעת אנגלית בצורה טובה ומיקצועית ורציתי לדעת אם אפשר לילמוד איך שהוא דרך המחשב בחינם. יש דבר כזה? זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by urielka,

hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  9. קבלו נכון בכל סוקטים יש חץ כזה למעבד ... כמו פה http://www.tomshardware.pl/cpu/20040601/images/socket_754.jpg הנה בצד ימין . לא ידעתי את זה!!!! חשבתי להכניס תמעבד בצד השני בכללל יאאאוו!!! חדשו לי עוד דברים !

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by e.s,

אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. שלום, ברצוני להציג אתר חדש שמכיל כתבות על עניין ה VoIP ועל עניין שיחות החינם באינטרנט. באתר תוכלו למצוא מידע על מגוון תוכנות בעזרתן תוכלו להתקשר חינם לרחבי העולם. http://voipi.blogspot.com אם יש מידע נוסף שרציתם לדעת בתחום אשמח לענות ואפילו להוסיף לאתר. אשמח לקבל תגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by Yellow,

פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg

13. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by wow,

בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…

15. אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by itayalle,

איך מתנתקים מהאתר הזה ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

בכותרת.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by e.s,

מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום מחר בבוקר אני רוצה ליקנות מאק איפה אפשר ליקנות בארץ מיני-מאק? אבל בחנות באופן פיזי ולא דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. פורום גדול שעוסק בכל מה שקשור לרכב כולל מערכות וכדומה... אם מישהו זוכר את הכתובת אז בבקשה.... תודה !!!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. היי כולם אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה). הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... בתודה מראש לעוזרים, ברק.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by asilbob,

שמעו אני רוצה לקנות שולחן מחשב עכשיו באזורים שלי אין שולחנות מחשב בשום מקום צריך לנסוע שעה נסיעה ואין אוטו קיצר אמרתי נקנה מי האירנטנט מזה משנהה יש לכם המלצה על איזהשולחן ??? איךלבחור תשולחן ??? מזה חומרC N C ואיזה עוד סוגים יש למה סתם אני שואל באינרטנט שולחנות שעולות איזה 400-500 שקל וכול סיבית אז מזה משנה עם אני הקנה ב200 שקל זה אותו חומר אין משהו נורמלי במחיר נורמלי שלא יהיה סיבית תודה יוםטובב

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.