כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.rio.com.br/animation/transito.htm פשוט גדול!
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז כבר הגיע ה22. המסטול הראשי, הלא הוא MastulMaster חוגג היום יומהולת 14. הרבה הרבה מזל טוב, וכמיטב המסורת, דובונים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: יאללה פנקו בברכות..
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
סידרה מוגדרת על ידי הכלל: An+1 = An + 4 נתון: A1 = 5 א) הוכח שהסדרה המוגדרת על ידי הכלל: Bn = An + An+1 + an+2 היא סדרה חשבונית שההפרש שלה 12. חשב גם את B1 (זה אמור לצאת 27) ב לא כל כך חשוב א זה מה שהורג אותי תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש איזה אופנה בקרב אתרים להציע לך להפוך אותם לאתר הבית שלך למה שמישהו יעשה את זה למה שאני אהפוך את אתר הבית של בית ספר אורט מוצקין או של תנובה לאתר הבית שלי בכלל מי הטמבל שחשב על זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היה פה פעם לינק שמישהו מצא עם מעגל שבעזרת זוג מיקרופונים מנטרל רעשים מהסביבה, ובעצם מייצר שקט מלאכותי. אני מחפש אותו כבר 40 דקות בערך ולא מוצא כלום. מישהו יודע איפה זה? אני נוסע באוטובוס מאילת למרכז וחזרה הרבה מאוד והגעתי למסקנה שזה שווה את הכסף (פעם אחרונה, באוטובוס שיוצא מת"א בחצות כמה אנשים לא סתמו את הפה כל הדרך והגעתי לעבודה מת). בקיצור, אם מישהו יודע, שמע, ראה או כל דבר אחר, אני אשמח לתגובה. עריכה: חוק מרפי. ברגע שמוותרים זה מופיע. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102871.0
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה רשימת שירים פסיכודלים ואם אפשר לעלות לאיזה אתר שאני יוכל להוריד את זה תביאו קישורים פה או בה"פ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאימיול וראיתי שיש לי רק שלושה סרברים ואני לא מצליח להתחבר לאף אחד :'( למישהו יש סרברים שאני יכל להוסיף ? או אולי פיתרון
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-