עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://www.sinsentido.com/juegos/chainsaw.html

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Albetron,

אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל

6. *לא בטוח שזה שייך הנה - פשוט נראה הכי מתאים לפה* זקוק בבקשה להמלצה על חנויות רשת זולות ואמינות בארה"ב מאחר שהמשפחה שלי טסה לשם בעוד חודש לכמה שבועות, ואני רוצה להזמין רכיבים שיחכו להם אצל המשפחה שם להביא לי. דרך אגב, מהם החלקים שהכי משתלם כלכלית להביא הנה? חשבתי שמעבד+כ.מסך הם העדיפות הראשונה, אבל מה לגבי הלוח והזכרונות ושאר הרכיבים בכלל. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום .. ברצוני להזמין כמה מוצרים מחו"ל (ארה"ב) מאתרי אינטרנט כדי שאוכל לשלוח את זה לאח של גיסי שגר שם... ושהוא יביא לי אותם... כידוע רוב האתרים בחו"ל לא תומכים בכרטיסי אשראי בנלאומיים.. ושמעתי שהפתרון הפשוט ביותר הוא חשבון ב PAY PAL אז ככה... יש לי כמה שאלות... 1) מה העלות של פתיחת חשבון כזה ? 2) אני פותח אותו עם כ.אשראי של אחותי אבל רוצה שזה יהיה רשום על שמי אפשרי ? 3) האם כל האתרים מכבדים את זה ולא עושים יותר מדי בעיות ? 4) אין מצב שירמו אותי ואני אמצא את עצמי מסובך עם כמה גרוזינים צהובי שיניים ? 5) מישהו כבר ניסה את זה כאן ? הכל הולך חלק ? 6) איך מתחילים ואם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oba3k,

http://www.autoweek.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060510/FREE/305100001/1065/TOC01ARCHIVE המכונית הכי מדהימה בעולם נעשתה קצת יותר מדהימה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Culandur,

כדי לראות סרט בפורמאט OGM תודה איגור

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by BeNzZy-BoY,

שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשון אני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איך קוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'?? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. Started by naveh3,

אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by timac,

חברה אני צריך תבגרות חורף האחרונה שהייתה בהיסטוריה+פתרונות היסטוריה חלק ב'!!! בבקשה אני חייב את זה ..!!!!!!!!!!! תעזרו..

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

תארו לעצמם את הילד הקטן הזה בעוד 20 שנה>>>נהג שודים :lol: :lol: http://www.metacafe.co.il/watch/526576/wild_child/ עוד סירטון קורע מצחוק, תתמקדו בקטע של הסיגריות המתפוצצות: http://www.metacafe.co.il/watch/491522/funny/ :lol: הייתי עושה את זה לאיזה מורה במתמטיקה שכל פעם מעשן... ועם הקטע של הבת יאנה בשירותים, כמה זה הזויי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קודם ישבתי לי וראיתי ערוץ 2, עד שפתאום ראיתי פרסומת למחשבים בערוץ הקניות. אמרתי לעצמי "יאללה, יהיה מצחיק, נהנה קצת"... ולא אכזבתי את עצמי... כנסו לכאן: (יש גם סרטון!!! זה ממש חיה, איך שהם מתלהבים מכל דבר...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73435&channel=3 או לאופציה ל"גיימרים"(?!?!): http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73436&channel=3 עכשיו תראו את המפרט: מעבד E2160, לוח 945P, זיכרון 1024 667MHZ(!!), כרטיס מסך מובנה..., כרטיס קול STEREO (וואוווו!!!), ועוד הרמקולים... עזבו עדיף שלא לדבר.. וכל זה רק במחיר מומלץ של......: 6240 שקלים!!! ועם הנחה בערוץ... 5892!!!\ ועוד עם ההנחה להיום זה יותר 2900 ומשהו... שאז זה אולי אוליייי בסדר, אבל זה לא משהו.…

• 85 תגובות
    • 8.3k צפיות
  19. Started by First Squad,

אתם יודעים אולי מאיפה אפשר להוריד פרקים של סדרות ישראליות? כמו : ישראלים , מסודרים , החיים זה לא הכל וכו'?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  21. כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zombie,

יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by jackok111,

יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by someone,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065300,00.html ידיעה מYNET, אף פעם לא שמעתי על דבר כזה... איך זה אפשר בכלל?

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים