כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
ניסתי הרגע לראות ת'פרק האחרו ןשהיה בהישרדות באינטרנט.. תמיד זה עבד לי כשניסתי.. משומה עכשיו זה לא עובד.. הבעיה אצלי.. או שאצלם באתר? למשיהו זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טיילתי עם שני אנשים מחו"ל ואני יודע את שמם ושם המשפחה , יש לי דרך למצוא אותם באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מהאתר הזה: http://store.summitracing.com/ אבל אני צריך לברר כמה פרטים בטלפון ושאני מדבר באנגלית אני נשמע כמו מפגר.. :-\ אז אם מישהו שגר בארה"ב יכול להתקשר לחנות ולשאול אותם: 1. האם הרמקולים שבאתר חדשים או משומשים 2.כמה עולה משלוח של מגבר וסאב לארץ 3.איזה כ.אשראי צריך כדי להזמין 4.אם לא יעצרו את זה במכס תודה רבה רבה למי שעושה את זה בשבילי :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היי כולם אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה). הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4 איכותי במהירות 3000 מגה הרץ, בין המהירים בעולם! לוח אם איכותי ביותר תומך פנטיום 4 זכרון 512 מגה בייט DDR במהירות 400 ! כרטיס מסך 3D FORCE כרטיס קול על הלוח אם רמקולים איכותיים ביותר 400W מארז מהודר מסך LCD של PROVIEW בגודל 17 אינץ', יצרנית המסכים המובילה בעולם מחיר מומלץ : 16000 ש"ח מחיר בערוץ: 12000 ש"ח מבצע רק היום: 8000 ש"ח בשעתיים הקרובות הנחה נוספת של 20 אחוז !!!! מחיר סופי: 6400 ש"ח פשוט מחיר מצוין למחשב הזה, מומלץ לגיימרים הכבדים שביניכם ! וברקע של העסקה מראים איך משחקים סוליטייר אני מת שייסגרו את הערוץ הזה פשוט מת
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://itunes.apple.com/gb/preorder/make-the-call-feat.tc-ep/id456297572
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כותרת ^. נראה שהיד שלי מסובבת במקסימום שלה איך אנשים מגיעים ל -13~14K?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-