כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם השעון הזה מיובא לארץ ואיפה אפשר לקנות https://wx15.registeredsite.com/user1041215/default.aspx
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כמה זמן לשנות את הבאנר (איפה שכתוב "רשת מקומית") בנוקיה 8210 של סלקום שיש לי (גם נקרא לפעמים 8260) הקוד טכנאי הרגיל (*3001#12345#) לא משנה את זה גם אם אני משנה את ה-ALPHA TAG כמו בכל הנוקיות האחרות... שאלתי בסלקום והם אמרו שאני יבוא אליהם אבל אני רוצה לעשות את זה לבד. מישוה יכול לעזור?? נדב
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?
-
מכיוון שזה פורום גדול המונה מס' עצום של אנשים חכמים(אני מאוד מקווה) שבוודאי חלקם גם די בריאים עם פרופיל 82-97 שגם לומדים בי"א או בעלי גיל 17 וחצי... טוב די עם השטויות, בהצלחה לכל מי שניגש מחר ליום שדה בוינגייט יש לי רק שאלה איזה אוטובוס בדיוק נוסע לשם מחיפה, אם מישהו יודע אז זה יעזור למרות שאני חושב שזה 947 אני בכל זאת חייב להיות בטוח כל מישעבר את זה מוזמן לחלוק חוויות כמה שמותר ועוד פעם.... בהצלחה לכולם
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=6202
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שאלה לאלה שעבדו בחברה אירופאית באירופה (בלי קשר לישראל) או מכירים את הנושא- איך מתייחסים לאנשים שאומרים שהם היו בצה"ל? הבנתי שהתדמית שלנו לא משהו בעינייהם ובקנדה אפילו שואלים שאלות כמו האם הרגתה פעם מישהו חח ושלא תבינו לא נכון אני מאוד בעד גיוס, כי תאכלס בלי צבא אין לנו מדינה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את זה, אז אני שואל את זה כאן. שמתי לב שאף אתר(שראיתי) של חנות מחשבים בישראל לא מאובטח בתהליך הרישום(REGISTER?) של לקוח חדש. כלומר, הם מבקשים שם פרטי, כתובת, מספר טלפון ולפעמים תעודת זהות ואין דרך לדעת אם זה באמת האתר או אתר קיקיוני או שהמידע שלך בטוח. דף מאובטח הוא כזה שיש לו כתובת https:// במקום http:// וגם צריך להופיע בדפדפן סמל של מנעול. מה שיש באתרים האלה, זה שכתוב באתר עצמו שזה מאובטח בשיטת SSL והם שמים צייור של מנעול בתוך הדף של האתר. הבעייה שככה אי אפשר לקנות מאף חנות אינטרנט ישראלית, כי כל חנות שראיתי היא ככה. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תישמעו היום כיביתי תפאלפון בישביל ליבדוק עד מתי האחריות על הסוללה, הדלקתי שמתי תאריך שעה והוא לא מראה לי את השעה לא משנה מה ניסיתי לעשות,אה וזה לא מראה לי את ה ORANGE IL שאמור להיות כתוב באמצע המסך...
-
יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זאת.. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אחד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד טכנאי לטלוויזית Samsung CS-7271, (גודל 29 אינטש). תודה. נ.ב. אם זה לא הפורום הנכון, איתכם הסליחה, אנא כוונו אותי לפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כתבתי משהו מסויים שאני רוצה לנקד, בתור בור מוחלט - אני זקוק למישהו שיוכל לנקד לי את הכתוב. האם יש ביניכם מישהו כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
איך עושים את זה? יש איזה משהו טוב בשביל זה? או רעיון? (חוץ מהרעיון של "שתמיד יהיה צמוד אלייך") תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-