עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

תהנו מהחופשה!

2. האם זה יתכן כי רשום שהתעבורה שלי היא כבר 26GB ועכדיין מוריד, אני משתמש בRAPGET 1.41 ו-בדרך כלל אחרי שהלינק שמגיע ל-25GB הלינק שאחרי נמצא במצב המתנה ולא נותן להמשיך להוריד. עכשיו זה לא עושה את זה והכל ממשיך כרגיל גם אם אני מנסה לא דרך התוכנה ,עוד מישהו שם לב לשינוי ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by kinggil,

מה עדיף לחדר? נמקו. תודה ;D

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by J0HNiE,

משמעם לי רצח, החיים חרא, ויש לי חרא של מחשב אז אני אוהב לשחק במשחקי פלאש דרך הדפדפן זה מעביר את הזמן בן זונה תפרסמו בהמוניכם

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. האשלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

8. Started by AppleJack,

אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by ItayBm,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by bibo1221,

איך עושים יחס חפיפה? הכוונה שווה ומעליו גל תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by R9547655G,

Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by TIbby,

לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה... אז שמתי את זה פה מישהו אולי מכיר איזו חנות בחול שעושה משלוחים לארץ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585919,00.html אף פעם לא חשבתי על זה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by R0ck,

שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  18. בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by Stanly,

שלום רציתי לשאול האם כדאי לקנות את המכשיר Motorola E398 ב850 ש"ח יד שניה. האם כדאי לי להשקיע 850 ש"ח במכשיר? (האדם ממנו אני קונה טוען שהוא מוכר אותו במחיר הזה כיוון שיש לו מכשיר מהעבודה, בנוסף הוא אומר שזה חדש "עדיין בקופסא"

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by davli,

רציתי בבקשה לדעת כמה יעלה לי להביא מארה"ב רכיבים בשווי 600$. המחירים שם זולים יותר(במיוחד כרטיסי מסך וזיכרון). יש לי חבר שגר שם ויכול לשלוח אותם.מה שמעניין אתי זה עניין המכס פה(ואם ישלחו הפריטים הם ישלחו כיד שנייה ללא קופסא או קבלות) ,כמה יקח על הסיפור,האם משלמים על יבוא מוצר משומש. דרך אגב אותם החלקים יעלו בארץ בסביבות 900$-1000$ אז נראה לי שמשתלם....וכן אני מודע לקשיים שיהיו לממש את האחראיות.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by 00000,

אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. http://www.ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/SC2-TD.html

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by er0101,

תהנו

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Zap,

http://www.dumpalink.com/media/1155896943/Female_Exercise_Instructor_Farts

• 7 תגובות