כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לפרסם אתר בעולם לא רק בארץ איזה דרכים חינמיות יש לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
משהו יכול לספר לי פה על מודיעין אלקטרוני? כלומר, מה עושים שמה, מה התנאים, והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
למה האתר הזה בלילה לפעמים תקוע? מה עושים בו בלילה שהגלישה בו הופכת לסיוט? אני מדבר על שעות 2-4 לפנות בוקר
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לשים על הרישיון, תעודת זהות או איך שזה לא הולך. אני רוצה להיות תורם איברים [במידה ואני חס וחלילה נפגע] איפה ואיך אני עושה את זה? מה זה למעשה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו? זה למתנה לסבא שלי ליומולדת 70 שלו [שיחיה גם עד 200]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. התחלתי קורס טכנאי פי סי ורשתות במכללת מדיאטק השלוחה הצפונית (צומת קריית אתא). סה"כ הרמה נראית גבוהה מקום רציני וכדומה. רציתי לשאול אותכם, מי שיודע כמובן, עד כמה מדיאטק מציעה חלופה למקומות נוספים ( טכניות לא בר השוואה), והאם הרמה אכן מאוד גבוהה והאם התעודות (MCDST, אכן נותנות משהו בשוק העבודה. אשמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-