עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Symbore,

lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by klayton,

http://itunes.apple.com/gb/preorder/make-the-call-feat.tc-ep/id456297572

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. תגובות....

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by ron11,

איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by oba3k,

איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אני מנסה לשלוח בקשת הצטרפות לתוכנית השותפים של Google AdSence רשום שם שניתן להזין פרטים רק עם תווים שמקורם בערכת התווים ISO Latin-1 ??? הם רושמים- "נא להשתמש באחד מהתווים השייכים לערכת התווים הבאה למילוי השם והכתובת שלך". לא נמצאת שם שום ערכת תווים... מישהו יכול לעזור בעיניין?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Mortar,

האם לדעתכם האפשרות של החברה לקבל נתונים מכל שחקן מהווה חדירה לפרטיות ? נכון שהם מבצעים סקר ושואלים אם את/ה מעוניינים להשתתף אבל העובדה שהמשחק עצמו (ות'אמת כמעט כל משחק היום) מזהה את חומרת המחשב ובשביל לשחק במשחק חייב כל אחד להתחבר לאינטרנט ולסטים, האם זה מהווה חדירה לפרטיות ? אין אף גוף שמפקח על יצרניות משחקי מחשב עד כמה שאני יודע... הפירצה לקבלת מידע הוא אין סופי. המצב הוא שיצרניות חומרה כמו ATI למשל יכולות לקבל מVALVE מידע על היקף כרטיסי החברה בקרב משתתפי המשחק ואולי אפילו עוד נתונים. מידע כזה יכול להיות שווה הרבה כסף לחברה וגם ללמד אותה לא מעט דברים. לא מעט אנשים שאלו למה חייבים את האינטרנט בשביל להפעיל את המשחק כאשר חברות כמו מיקרוסופט וסימנטיק מאפשרות הפעלה דרך הדואר…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. היי, אני הולך לרכוש את המחשב החדש שלי מחנות בתל אביב בשם moretech. האם החנות זהו נחשבת לאמינה? (מבחינת איכות הרכיבים) תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. Started by Baba_Haze,

שלום, משהו יודע אם מביאים לי כרטיס מסך מחו"ל אז צריך לשלם עליו מכס או מע"מ או משהו, או שלא

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. במסגרת התרחבות MICROSOFT לכל נושא מוצרי הרשת (כתחרות ל GOOGLE/YAHOO), במסגרת מה שידוע כקמפיין ה LIVE שלה (שיש שם כמה דברים מגניבים כמו ניהול דומיינים לדואר בחינם, HOTMAIL חדש מהשבוע ועוד - למי שמתעניין אני יכול לפרט). קבלו את המתחרה ב GOOGLE MAPS: DISNEY LAND: http://local.live.com/default.aspx?v=2&ss=disneyland&cp=33.812121~-117.918979&style=o&lvl=2&scene=1129794&sp=aN.33.812923_-117.917136_Drained%20lagoon_They%27re%20replacing%20the%20old%20submarine%20ride%20with%20a%20Finding%20Nemo-themed%20ride.~aN.33.813201_-117.917853_The%20Matterhorn_~aN.33.813477_-117.918299_Teacups_~aN.33.813209_-117.918351_Alice%20in%20Wonderland_~aN.33.811125_-117.917…

19. עוד מישהו פה הזמין כרטיס מסך מפנדה ת 6800 אולטרה ולא קיבל תכרטסי אחרי שבועיים ועוד אמרו לי שיהיו איתי בקשר וזה עם יגיעו אולטרות חדשות.. אבל כלום נאדה!!!!!! אני כבר לא יכול לחכות!!!!! והזמנתי ת XFX6800U ? אז מישהו עוד הזמין תכרטיס הספציפי הזה ? ?? ?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  20. אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by avivlevy,

פלא עם 10 מגפק' http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-544,00.html

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by House M.D.,

אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. לא מזמן התחלתי להתאמן ואני לא ממש יודע מה אני מאמן חוץ מידיים אז רציתי אתר שאני ידע בדיוק מה אני מאמן ואיך לאמן כל שריר בגוף

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. אני מחפש מידע על הביצועים העסקיים של חברת Rosewood Hotels and Resorts מאז שנת 2000 בערך. אני לא ממש בטוח אם היא נסחרת בבורסה וחיפוש בגוגל עדיין לא עזר לי למצוא מידע על זה. יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים