עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

4. Started by Gilo2005,

יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by ron11,

איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by galCool,

:xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by slim_shady,

יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

http://mizbala.com/?p=2356#comments ;D 8) נ.ב. שימו לב לאיזו קהילה הפרסומת פונה.

11. Started by d1v,

אני מת כבר שעתיים וחצי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by איתמר,

חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו

14. Started by maverick,

ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by MilkMan,

כנסו לאתר הזה: http://radioparty.pl/ ותלחצו על זה וגם מתחת לזה יש האוס, אני מחפש עם אפשר או כזה סגנון או מה שהם מנגנים, לא מצליח להשיג רשימת שמע שם.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by marking,

אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by TermiNal,

כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה לפלאפון (Motorola E1000) שבעזרתה ניתן לקרוא ולהזין טקסטים ארוכים, יש לי את הטקסטים על המחשב ואני רוצה להעביר אותם כמו שהם לפלאפון ושתהיה אפשרות לקריאה בהם בצורה נוחה כמו קריאת SMS. נ.ב יש לי כבל נתונים שמחבר את הפלאפון למחשב רב תודות! (שמתי את זה בכוונה פה, זה לא ממש קשור לפורום תוכנות כי זה "פלאפוני" וזה דיי OT, אם המודרים רואים לנכון הם מוזמנים להעביר)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. איך מכניסים לפורום לינק בלי שתופיע הכתובת של הלינק? כלומר לרשום איזה מילה או כמה מילים ולהפוך אותן ללינק.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.