עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirlion,

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by shuy,

זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by TaZeR,

שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. תגידו אני טועה או שיצא אתמול חוק חדש שמחייב !!!! כל באר ,מסעדה לשלם למלצרים ולברמנים משכורת מינימום ואסור לבעל הבית לגעת בטיפים שהם מקבלים מהלקוחות ...? אם כן כל הכבוד

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by LiorP23,

אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. מכירים תילדים המעפנים האלא שחשים תעצמם מבינים משהו ושכל החיים שלהם מדברים שטויות, יש לי ילד אחד במושב שתמיד אומר ש PS3 יותר טוב מה- 360 ושהוא כועס בגלל שהצעתי לילד אחר לקנות את ה 360 (והוא קנה), הוא חושב ככה רק בגלל שיש לו PS2 אז מתחיל לחוש שסוני שולטים והגרפיקה של PS3 לוקחת את זאת של 360 ועוד מללאא שטויות ! יש לי עוד ילד חפרן במושב שפעם אמר לי שעוד מעט ייצא בארץ פנטיום 5 אבל זה מתעכב והתחיל לחרטט סיבות וגם אמר שבחו"ל זה כבר ייצא... קיצור מכירים תילדים המעפנים האלא ???

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by ShayGTi,

לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by gshhar,

אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  10. יש לי 1000 נקות ואני לוחץ על redeem בשביל להמשיך את החשבון לעד 30 יום.. וזה לא עושה כלום! מה עושים?

11. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

12. שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?

13. זאת.. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אחד? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.msg3779906#msg3779906 לקרוא ולהפנים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by Booooome,

שלום, אני מחפש קוד טכנאי לטלוויזית Samsung CS-7271, (גודל 29 אינטש). תודה. נ.ב. אם זה לא הפורום הנכון, איתכם הסליחה, אנא כוונו אותי לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש וחשבתי לקנות מ-foxpc. אתר החנות: http://www.foxpc.co.il מישהו כבר קנה מחשב או חלק מחשב מ-foxpc? הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על החנות הנ"ל. נ.ב זה הפורום המתאים לשאלה שלי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Symbore,

lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Lol10k,

הזמנתי היום ב5 איזה מוצר מהם,ואני גר במרכז תוך כמה זמן לדעתכם זה יחכה לי בדואר?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  19. מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Rob Halford,

אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Arnold,

:jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. http://www.ananova.com/business/story/sm_857316.html פשוט אין מילים, מלבד שהפעם הם כבר שברו את כל השיאים בחולניות. :-X

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by MATOK,

ה-Taskbar קפץ לי למעלה (בראש המסך) כל השורה של השעון,התחל וכו' קפצה למעלה,איך אני מסדר את זה?

דיונים חדשים בפורומים