עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lost Spirit,

שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by waizman,

יש לי שבועיים שאני חייב להתחמק מהם (לא חשוב למה), ולמפקדים שלי לא הכי איכפת. איזה שיטות בטוחות יש בשביל להוציא גימלים? טנקס

• 70 תגובות
    • 21.5k צפיות
  3. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

4. ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אני משתמש בטלפון באופרה מיני שיש בו חוסם פרסומות אוטומטי,אין לי בעיה לתת הרשאה לדפדפן שישתמש בפרסומות באתר הזה אבל אין אופציה כזו ,ככה שאין דרך לגלוש בו,מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by 3pac,

ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים . המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו. יש למשהו המלצות ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TheWave,

תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. כל המרבה, הרי זה משובח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gnome,

יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. נמאס לי מהרקע שלי כבר :s05: יש אשכול בפורום windows אבל זה אשכול מ2004... אין אתרים חדשים עם רקעים של ויסטה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Revertigo,

מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by bg1948,

אחותי פנתה אלי בבקשת עזרה לאחר שלפתע לא התאפשר לה להכנס לווטסאפ שבסמארטפון והיא קיבלה הודעה שכדי שתוכל להיכנס לווטסאפ עליה להיכנס לקישור המוביל לפייסבוק, אין לה פייסבוק. יעצתי לא לא ללחוץ על הקישור וכך עשתה וכעבור יום יומים כל הווטסאפ שלה נמחק. למזלה לפני כשבוע עשתה גיבוי לווטסאפ דרך תוכנה יעודית של סמסונג (הפלאפון הוא סמסונג S3) שאלתי לפני שהיא מתקינה את הווטסאפ מחדש. א. האם יש אפשרות שהפלאפון שלה עדיין נגוע., ומה ניתן לעשות עם זה ? ב. מה עליה לעשות כדי להמנע ממצב כזה בעתיד (היא משתמשת פשוטה בפלאפון ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by biodome,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv LMAO.. תודה למישה..

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Omri643,

אחד הדברים הקטלניים שראיתי... פלילי ברמות אגב כנסו לפרופיל שלו לעוד כמה, נראה לי הוא עשה שם איזה טורניר או משהו... יש שם גם זחל של אחת החיפשיות שם... לחובבי סאות'פארק- SICK DUDE! אגב הרקולס זה הצהוב... ולא לתת ספוילרים על מי ניצח!(חח ספוילר לקרב חיפושיות-הזוי)

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. למשל המבחן קבלה למכינה... המממ קשה? ואיך בכלל המכינה עצמה?

• 8 תגובות
    • 20.8k צפיות
  23. Started by M.G.,

אהלן, קבלו קטע חזק ביותר, בו משתתפים חבריי ליחידה. הקטע הוא חלק מסרט שהפקנו אצלנו ביחידה לפני מספר חודשים. תיהנו!!! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969547

24. Started by eliil1,

^ כותרת וזה הולך לפי שעות כאילו? סתם סקרן...

• 32 תגובות
    • 13.9k צפיות
  25. http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz המטרה היא להפיל את האבן לתוך הבור, וזה ממש לא פשוט כמו שזה נראה. מעביר המון זמן בעבודה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.