כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הזמן המושלם לחדש את הארסנל הטכנולוגי שלכם - עם מבצעים אטרקטיביים על מגוון רחב של מוצרים, החל ממחשבים ניידים עוצמתיים ועד לגאדג'טים חכמים לבית, אוזניות, סמארטפונים ומוצרי גיימינג - זה הזמן להתחדש במחירים משתלמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 30.1k צפיות
-
-
שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zefrank.com/punc/ :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא מזמן עברתי בעיר ושמתי לב שהתחילו לצבוע מדרכות בצבע ירוק שחור,במקומות שלא היו מסומנים לפני זה. מה זה הסימון הזה?
-
- 3 תגובות
- 25.6k צפיות
-
-
-
2 שאלות. תאורטית המחירים על מחשבים (וציוד מחשבים) באילת צריכים להיות זולים יותר בגלל שהם לא כוללים מע"מ, האם "בפועל" הם באמת יותר זולים?? ואם כן, האם מישהוא מכם מכיר חנויות מחשבים באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה צירוף מקרים מבאס יכול לקרות. קניתי היום ב8 בערב משפקי שמש בEROCA של ג'ולבו ב350 ש"ח, משקפיים שנראות פצצה ואיכותיות. שעה אחרי זה אחותי באה עם מתנה, הביאה לי משקפיים של OKALEY שנראות עוד יותר טוב, וגם כמו שאתם בטח מבינים הם ברמה הרבה יותר גבוהה ועולים כמעט פי 2 מהמשקפיים שקניתי (מדובר במשקפי שמש). האם אני יכול לדרוש מEROCA לקבל החזר כספי, או יותר נכון פשוט לבטל את העסקה בישרכארט? עדיין לא לבשתי את המשקפיים, הם אצלי רק 5 שעות, ופשוט חבל לי על הכסף...
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תעשו מצווה ועזרו לידידה טובה https://docs.google.com/forms/d/1nUM6W0AwFCDB3ju98mew4xXDX2NFpltoTLtnu4jYGPc/viewform
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב תראו, אני כיתה י"א...אני לומד במגמת הנדסת תוכנה 10 יחידות, עשיתי 3' שנה שעברה השנה עוד 2 בעיצוב תוכנה ושנה הבאה פרוייקט בVB 5 יחידות. בנוסף אני לומד גם 5 יחידות פיזיקה. התחלנו ללמוד תנועה מעגלית וזריקות ואני לא מתחבר לזה..האמת היא שאף פעם לא התחברתי כ"כ לפיזיקה. אני לא אוהב את המקצוע הזה. אם אני אפרוש מפיזיקה אני אוכל להשקיע במקצועות האחרים, בפרוייקט שנה הבאה ב-VB, במת' 5 יחידות שאני לומד עכשיו וגם אנגלית 5 יחידות, והשנה יותר בעיצוב תוכנה. יהיה לי חיים יותר קלים, בלי פיזיקה על הראש. אבל מצד שאני פיזיקה זה חשוב, אבל אם אני אשאר אני יודע שיהיה לי קשה מאוד גם השנה וגם שנה הבאה [5 מת 5 אנגלית 5 פיזיקה פרוייקט VB] מה אתם אומרים? דרך אגב, כמה עולה להשלים פיזיקה באוניב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם שמתם לב ששוק המחשבים הוא שוק של ילדים (בני 10-25), הילדים יודעים ב99.999999% מהמקרים יותר על מחשבים מהוריהם, דבר זה הוא דבר נדיר מבחינת שוק אני לא מכיר עוד שוק מלבד המשחקים כמובן שילדים בקיאים בו יותר מהוריהם, אותי זה מעניין לראות באילו טווחי גילאים מדובר בפורום זה ;D "אם אין אני לי מי לי?"- סתם משפט יפה בלי קשר נ.ב אני בן 14 :AR15:
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תראו איזה דבר נחמד http://www.lyricsplugin.com/img/mediaplayer.gif http://www.lyricsplugin.com/img/winamp.gif הורדה: או מהאתר שלהם http://www.lyricsplugin.com תלחצו על DOWNLOAD למה שאתם צריכים (WMP/WINAMP) או תורידו מRAPIDSHARE: Winamp Windows Media Player
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז הנה התוצאות. תוצאה זו תספיק לי למבחנים בצו ראשון? יש לציין שהמבחנים הללו כללו אך ורק אנלוגיות צורניות. תודה http://www.siz.co.il/my.php?i=kn2rgn2umwiy.bmp
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-