כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
" יש לדרג בכל אשכול מספר יחידות בהן אתה מעוניין לשרת באופ יחסי יותר מאחרות" באופן יחסי למה? לכל היחידות שנמצאות בשאלון או באופן יחסי רק לאותם 2-3 יחידות באשכול הזה?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בהזמנת אינטל ... https://www.geektime.co.il/linus-sebastian-from-linus-tech-tips-is-in-israel/
-
- 0 תגובות
- 13.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מקום חנות ...בית דפוס ובכלל אני שמעתי שיש מקום כזה שיש מכונה שעולה 5שקל ואתה מניילן לבד שזה עדיף מבחינתי.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הנה דוגמה לפורום שעוזר לאנשים בבעיות המחשב שלהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה הזמן המושלם לחדש את הארסנל הטכנולוגי שלכם - עם מבצעים אטרקטיביים על מגוון רחב של מוצרים, החל ממחשבים ניידים עוצמתיים ועד לגאדג'טים חכמים לבית, אוזניות, סמארטפונים ומוצרי גיימינג - זה הזמן להתחדש במחירים משתלמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
??? ??? ??? ??? עדיין לא הבנתי בידיוק את הפרוש של "פוליטיקלי קורקט" פעם מישהו ניסה להסביר לי אבל לא ממש הבנתי אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? ומתי משתמשים בזה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 30.2k צפיות
-
-
שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zefrank.com/punc/ :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-