כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מה בתכלס צריך לדעת בשביל לעבוד בתמיכה טכנית באחת מחברות התקשרות-אינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי חשבתי שזה מתאים לפה אז שמתי פה יש לי את הטלפון שבתמונה ושמתי אותו ומה שקורה זה שאני נגיד פותח אותו לצלצל או שאני עונה בוא אז יש כזה מין כזה רעש של כאילו אין קליטה לדקה (עדיים אפשר לדבר) ואז זה ניפסק ואז באמצע הדיבור יש רעשים מוזרים יש למישהו רעיון מזה?
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב
-
רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים) נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsg הסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזה וזה רק משתפר מרגע לרגע
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.performance-pcs.com עושים משלוחים לארץ נכון? (תקנו אותי אם אני טועה). מה עלות משלוח וכיצד אני משלם להם בPAYPAL?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היום ליגת האלופות, אז אמרתי יאללה נמלא ווינר... הנה הטופס: רומא - מנצ'סטר 1 צ'לסי - ולנסיה(+1) X יותר קרנות: צ'לסי - ולנסיה 1 זכום זכייה צפוי: 164 ש"ח זוכה או בוכה? Forza Roma!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
סוף סוף,לכל מי שאולי שכח,מחר יוצא פרק 14 לאחר המתנה של חודשים!
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, בידי דיסק DVD עם סרט יקר שברצוני לגבות בכונן קשיח חיצוני. 1. הדיסק מכיל 2 תיקיות: VIDEO TS 616 MB + VIDEO RM 2.34 MB. 2. במחשב אני צופה בסרט בעזרת ה VLC (תוכנה). 3. העתקתי את 2 התיקיות הנ"ל והדבקתי בכונן הקשיח החיצוני לתוך תיקיה חדשה - ריקה שהכנתי מראש. 4. ניסיון לראות את הסרט מהקשיח ניכשל, כי הוא ניפתח רק מהאמצע. 5. הצלחתי לראות את הסרט מתחילתו, רק אחרי שהוצאתי את 2 התיקיות הנ"ל מתוך התיקיה. השאלה: מה לא עשיתי בסדר??? תודה ושנה טובה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות. זה כדאי? זה בטוח? מישהו התנסה? והאם זה באמת לצמיתות כמו שאומרים בפרסומים? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-