כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני זוכר קצת מהפזמון זה שיר מוכר רצח אבל אני לא זוכר איך קוראים לו "הולכים ליפן הלילה...הולכים ליפן...וזה מרגיש כל כך טוב" (באנגלית כמובן) מישהו יודע איך קוראים לשיר
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא Carlton Draught (בירה אוסטרלית)? חשוב לציין שזה צריך להיות באזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
LOL=Laughing Out Loud למי שלא הבין זוהי פרודיה על שלושת סרטי המטריקס, לכל סרט פרודיה של דקה וחצי שתיים ככה משלו. זה לא יצא עדיין אבל יש פרסומת טיסר אז תורידו לכם. http://mushiko.tripod.com 8) שימו לב!!! אפשר לשמור לעצמכם את התמונות מהאתר הם איכותיות מאוד ברזולוציה 1280*1024 אז תשמרו ותשתמשו כרקע, וגם תגיבו בבקשה ותרשמו לי ציון או מה שתרצו על הפרסומת! ;D
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאלה שקנו מ www.tomerposters.co.il , מה דעתכם עליהם? קיבלתי אתמול פוסטר ממש יפה מידידה שלי, וחשבתי לקנות עוד כמה פוסטרים ולעצב לי את החדר. היא הביאה לי את האתר הזה, ואני רוצה לדעת אם אנשים הזמינו מהם פוסטרים מהאינטרנט, והאם הם אמינים וטובים (כלומר, לא ישתמשו לי בכרטיס אשראי...) האם אפשר להזמין מהם פוסטרים בטלפון, או אפילו להזמין מהם פוסטרים ולקחת מהחנות את ההזמנה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שיר של איזה ראפר היו בקליפ קטעים מהסרט
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני רואה צורך בת'רד שירכז מידע על סדרות, להעברת מידע,להמלצות, לחלוקת אתרים טובים וכמו כן לחלוקת סדרות שאנו נוהגים לצפות בהן. קודם כל יש פה ריכוז של כל תאריכי היציאה של הסדרות המרכזיות בעונת הסתיו: http://www.sidereel.com/_post/164699 אני אישית נהגתי לראות האוס, THE MENTALIST, צ'אק ומדי פעם אני רואה הפמליה כשמשעמם לי. מה אתם רואים? עוד שאלה:איך אתם צורכים את הסדרות-טורנטים, הורדות ישירות, צפייה ישירה או משהו אחר שאני לא מכיר? (ת'רד זה מיועד להקפצות חוזרות ונשנות)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה... אז שמתי את זה פה מישהו אולי מכיר איזו חנות בחול שעושה משלוחים לארץ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני אפרסם פה מחירים של חלקי מחשב (אם מישהו ירצה).
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מי יודע?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בואו נגיד ככה שאלתי המון המון אנשים (כל קריית שמונה +קיבוצים ואיזור) וכולם מכירים אך לא יודעים מי שר ואיך קוראים לשיר... אני לא זוכר תמילים שלו ממש כי שמעתי אותו פעם אחת אבל אני יוד תמנגינה מה שזכור לי כם לפי שמילים האילו אנשים אומרים לי "אההה ברור שאני מכיר" זאת בחורה ששרה ומתחיל ככה...בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת נו כבר קום כבר...אוי אמא את שוב.....לא זוכר המשך
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 למאותגרים, Winamp -> Ctrl + L ותתקעו את הכתובת שם. אויישש, איזה קצב.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-