כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הפרק השביעי של סדרת מלחמת הכוכבים מתחיל לשבור שיאים קולנועיים, למרות שיוקרן באולמות הקולנוע לראשונה רק ב-14 בדצמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/חסר-תקדים-star-wars-החדש-הכניס-50-מיליון-דולר-למ/
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם התפלגות נורמלית (סטיית-תקן) נכללת בבגרות של 4 יח'? אם כן, באיזה שאלון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
:errrr: http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=26356cc127852413ea3b
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה מספר הפרק או שמו (ואם אפשר איזה עונה) שבו פלנדרז (השכן הדתי) מקבל את הכוח לראות איך אנשים ימותו. יש בו ציטוטים מפורסמים של הומר שהוא אומר: "i alwas wonder if i could blow up haven" וגם שנוא אומר לאלוהים:"you are not the boss of me" תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
להקה חמודה ביותר וזהו ... נסו)) ספרדים מטאליסטים , למי ששומע רוק\מטאל... לא מת על דברים כאלו אבל הם נשמעים אחלה...יש להם אחלה חומר טוב וכייף לשמוע אותם שרים בספרדית יש להם מילים שנשמעות כאילו הם אומרים "חרא" וזה מצחיק
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה אני מחפש לקנות מעבד 805 וראיתי בEBAY במחיר של 105 דולר הכי זול מה דעתכם??? http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&fcl=4&from=R10&fccl=1&satitle=intel+805&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=2%26fsoo%3D2&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/pearl.shtml למי שאין כוח לקרוא את ההוראות, כל תור אפשר להוריד כמה פנינים שרוצים משורה אחת, המטרה היא שהשני ייקח את הפנינה האחרונה. אני עוד לא עליתי על העקרון.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ה-MCDST הזה ייתן לי בכלל משהו בעתיד או שזה סתם בזבוז זמן..? btw.. אם אני עושה אז אני עושה את 2 המבחנים 70-271 ו 70-272
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-