עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך לדעת ת'שם שלה http://img133.imageshack.us/img133/5531/tnsmodel034kw.jpg

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. הנתונים החדשים של Valve חושפים תופעה מפתיעה: מערכת ההפעלה לינוקס הגיעה לשיא כל הזמנים בקרב גיימרים, ומלחמת המעבדים בין AMD לאינטל ממשיכה להתחמםלכתבה

3. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. http://hebrew.irib.ir יש להתייחס אל מה שכתוב שם בהומור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. הצביעו ונמקו למה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shloosh,

יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IME3,

משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by dovik,

שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. צריך לאתר של טורנט

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by Aviko,

כותרת^. אני דבה גאה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. ללא נושא

12. Started by UltraWaveMUSA,

אוף אני היום יוצא עם מישהי אבל לא יודע לאיזה סרט ללכת.. אני כאילו לא יודע איזה סרט טוב יש... לא משנה איזה סוג העיקר לא פעולה [רובים וכאלה] וגם לא שודדי הקאריבים.. מה אתם ממליצים? מה ראיתם?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. *נבדק ואומת

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by Rosso17,

שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. מה לגבי אבודים והירוס? מישהו יודע מתי יוצאות העונות החדשות לכל אחד מהסדרות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. אחרי שסיימתי את תקופת המבחנים, וחודש שלם שאני קורע את עצמי במשמרות לילה בבית החולים, אני רוצה לפנק את עצמי הערב בסרט וארוחה טובה, במיוחד כשמחר אני שוב חוזר למשמרות לילה ברצף! אז נצא מנקודת הנחה שפעם הבאה שאוכל לצאת למקום חוץ מהעבודה תהיה בעוד שבועיים, כך שאני לא רוצה לבזבז את היציאה היום על סרט קקה, מה אתם אומרים על מלחמת העולם Z? כל אחד אוהב סגנון אחר, אבל כדי שתבינו מה זה סגנון קקה בשבילי: מת לחיות ביום טוב (2013) היה כזה, ובסרט פשוט נרדמתי שם בבית הקולנוע! בזבוז כסף על בולשיט מאצ'ו אמריקאי. סבבה אקשן, אבל לפחות עם עלילה טובה ולא סתם פעלולים ופיצוצים. לא מזמן ראיתי את סופרמן האחרון. היה נחמד, אבל אני לא אובייקטיבי כי זו הייתה פעם ראשונה שראיתי 4DX, אז התלהבות ראשונית. …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. לדעתם, ומתוך ניסיון... אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.apple.com/trailers/independent/bloodrayne/trailer/ הסרט חח נראה על הפנים רואים את המשחק של השחקנים וגם מרגישים את זה לפחות אני... לקחו משחק מעולה והרסו אותו אם עוד סרט מפגר!! מה דעתכם עריכה כן כן אני יודע שכחתי להוסיף את זה... ועוד משהו סופרמן חוזר http://www.comingsoon.net/films.php?id=4666

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. Started by 114508534,

אהלן הייתה לי פעם תוכנה שאפשר להשטלת איתה על מכשירים סלולרים , כמובן זה לא פלילי כי המשתמש צריך לאשר אותך, אפשר היה לקרוא הודעות ולעשות שיחות משהו נחמד אם מישהו יכול לתת לי לינק אני אשמח מאד תודה

20. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

21. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. Started by shimi 1,

שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by DL,

שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.