כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
-
רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://radiownz.hopto.org:8000/listen.pls זה הכתובת.. אם אתם יכולים לתמוך בנו במירק בשרת של Qnet #RadiOwnz תנו תגובות על השידור ! ;D ;D ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש שיר מזרחי שהזמר אומר משהו כזה: אוו סמוליטיס הופוסטאק לה לה רואה אותך בחלום המתוק. אז מה זה סמוליטיס? (זה נשמע כמו מחלה של זקנים)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תגידו אני טועה או שיצא אתמול חוק חדש שמחייב !!!! כל באר ,מסעדה לשלם למלצרים ולברמנים משכורת מינימום ואסור לבעל הבית לגעת בטיפים שהם מקבלים מהלקוחות ...? אם כן כל הכבוד
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
זה משהו ממש קטן אבל מציק :-\ כמעט לכל אתר גדול ואפילו לקטנים יש סמלון קטן שמייצג אותו בד"כ זה הלוגו או חלק מהלוגו אבל יותר קטן, ולכם אין.. אתם אתר גדול וזה לא מתאים שלאתר בסדר גודל שלכם לא יהיה.. הינה תמונה של מה שאני מתכוון אליו, למי שלא מבין..(ראו למטה- מסומן בשחור) הסמל הזה מופיעה גם שפותחים את האתרים ה"מועדפים" באינטרנט אקספלורר או את המועדפים של פיירפוקס - הסמניות.. וגם כאשר פותחים סימניה חדשה זה מופיעה( ראו תמונה למטה - מסומן באדום..).. מצטער שרשמתי את זה פה אבל לא מצאתי פורום משוב, וזה נראה לי הפורום הכי פחות "לא מתאים לפרסם" בו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מי הייתם מעדיפים לגיימינג: E5200 2.5GHZ 3GB RAM 9500GT 512MB DDR2 או E6400 2.1GHZ 2GB RAM 9600GSO 512MB DDR2 מה עדיף לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.freefax.co.il
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, איך מתחילים משחק? אני כבר רבע שעה מנסה להיכנס למשחק ואני לא מצליח. *אני משחק רק בטקסס הרגיל שלפי מה שהבנתי במשחק זה נקרא : Holdem
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת כמה יעלה לי להביא מארה"ב רכיבים בשווי 600$. המחירים שם זולים יותר(במיוחד כרטיסי מסך וזיכרון). יש לי חבר שגר שם ויכול לשלוח אותם.מה שמעניין אתי זה עניין המכס פה(ואם ישלחו הפריטים הם ישלחו כיד שנייה ללא קופסא או קבלות) ,כמה יקח על הסיפור,האם משלמים על יבוא מוצר משומש. דרך אגב אותם החלקים יעלו בארץ בסביבות 900$-1000$ אז נראה לי שמשתלם....וכן אני מודע לקשיים שיהיו לממש את האחראיות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם יש חנויות במחשבים בירושלים? חוץ מ-KSP ואייבורי? אני רוצה לקנות מחשב חדש, הבעיה היא שחנויות כמו SKYPC הן פשוט לא נגישות.. ולא...לקנות משם נראה לי רעיון רע...רק המחשבה על מחשב שמתקלקל והצורך לנסוע עד לשם כדי לתקן אותו...בעעע..
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-