כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
היום השאלתי מחבר שלי את הדיסק השני שלהם (נראה לי) ושמעתי If Only ועוד כמה שירים, וזה החזיר אותי אחורה לשנת 96 שהייתי עוד צופה ב-MTV ובטלוויזיה בכלל . השירים שלהם כ"כ מעולים עד שבא לי בעצמי לקנות דיסקים שלהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). עכשיו, אני צריך קצת עזרה לגביי הדברים הבאים: 1. באיזו רשת בארץ הכי כדאי לקנות, איפה הכי זול? 2. כמה דיסקים יש להם? 3. באיזה אלבום הם הוציאו את השיר MMMBap? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה שיר דיי ישן ומפורסם...הוא הולך ככה... זאת השורה הראשונה: The moment i saw you... ואז בפזמון זה ככה: forever, forever... ועוד כמה מילים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאימיול וראיתי שיש לי רק שלושה סרברים ואני לא מצליח להתחבר לאף אחד :'( למישהו יש סרברים שאני יכל להוסיף ? או אולי פיתרון
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בעבר נתקלתי פעם באתר שמאפשר לקלוד את כל החלקים לסוגיהם שרוצים להרכיב מהם מחשב, ואתר משיב איזה הספק של ספק נחוץ למחשב. לצערי, הכתובת אבדה לי. האם למישהו יש את כתובת האתר הזה, או לחילופין, נוסחה/שיטה לקבוע את הספק הספק הדרוש למחשב לפי חלקיו?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 20:28:43 לכל המתעניינים...בנתיים מאז ששיגרתי את השאלה קיבלתי תשובה מחבר טלפוני... http://www.journeysystems.com/?powercalc לידיעת חברי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש להם אחלה מוזיקה.. מישהו יודע אם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ איפשהו?..
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.gamershood.com/flashgames/3741 המשמרות בעבודה לעולם לא יהיו משעממות יותר ;D
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא Carlton Draught (בירה אוסטרלית)? חשוב לציין שזה צריך להיות באזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם זה יתכן כי רשום שהתעבורה שלי היא כבר 26GB ועכדיין מוריד, אני משתמש בRAPGET 1.41 ו-בדרך כלל אחרי שהלינק שמגיע ל-25GB הלינק שאחרי נמצא במצב המתנה ולא נותן להמשיך להוריד. עכשיו זה לא עושה את זה והכל ממשיך כרגיל גם אם אני מנסה לא דרך התוכנה ,עוד מישהו שם לב לשינוי ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני יכול להישתמש בו רק אם אני קונה מחשב שלם או גם חומרה ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-