כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
-
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני עושה כמה בדיקות במקום העבודה שלי כבודק תוכנה (QA) והייתי רוצה לראות אולי אוכל לשאוב ממכם כמה רעיונות חדשים. במסגרת העבודה שלי אני בודק את תוכנת ה-SKYPE. יש לי כמה מצבי בדיקה: שיחה נכנסת,יוצאת,שיחה שלא נענתה,שיחה שנחחתה וכל אלו גם ברשת פנימית (כמו רשת ביתית קטנה) וגם ברשת רגילה בין 2 משתמשים שנמצאים רחוק אחד מהשני (בגלל שהבנתי שפרוטוקול ה-SKYPE מתנהג בכל מצב באופן שונה). יש לכם אולי רעיונות חדשים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אילון מאסק, לפניך: החברה הסינית הציגה את CyberOne, רובוט הומנואידי שלדבריה יודע לשאת חפצים, לזהות בני אדם ואפילו להבחין ב-45 סוגי רגש אנושייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם אוכל לצאת מהארץ לחודש?מתגייס ב-17 לנובמבר ומתכנן לטוס בעוד שבועיים.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-