כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מאמריקה, שנשלח דרך USPS First Class. בדקתי את הסטטוס של המוצר באתר USPS וכתוב Delivered, בברוקלין! כמובן שמדובר בטעות כי אני בישראל. יש לציין שכתוב באתר שמדובר ב International Letter. התקשרתי אליהם, והתשובה שלהם היתה כזו: מכיוון שמדובר ב First Class (המשלוח הכי זול שלהם), אין באפשרותם לעזור לי ולוודא שאכן היתה טעות. הסברתי להם שאם זה International Letter והוא אפילו לא יצא מגבולות המדינה, כנראה שיש טעות. הם לא רוצים להקשיב... מה כדאי לעשות בעניין?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר הזה ששומעים ברקע של הפרסומת החדשה לסדרה "מילואים" זה הולך בערך עם המילים "רוחות מלחמה..." חיפשתי את המילים האלו ומצאו לי דברים לא קשורים, אז אם מישהוא מכיר את השיר.... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זוכר לפני כמה ימים פרסמו פה משחק פלאש על אימון ירי במשחקי רשת שהיה יותר מיועד ל CS מישהו יכול להביא לי קישור אל זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
גוגל השיקו כלי חדש בשם GOOGLE INSIGHTS. http://www.google.com/insights/search/# תשוו חיפושים בין מתחרות כמו אינטל ו-AMD, לא תופתעו בכלל.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-