כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לרכוש את הקינדל DX של אמזון http://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1292699590&sr=1-1 האם הוא יוכל ליקרוא ספרים בעיברית - למשל מהאתר הזה : http://www.e-vrit.co.il/?gclid=CJmMwubB9qUCFULwzAodQXndog
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהיותי מהנדס מכונות אני בעל ידע מוגבל באלק' כרגע אני רוצה להריץ פרויקט הדורש אינטרקציה בין מע' GPS למע' מכנית האם ניתן לבצע זאת בקלות כמו כן מי מהתמחיות הבאות יהיה הכי יעיל לפרויקט זה (תקשורת,מעגלים אנלוגיים ועבוד אות,מע' הספק) האם אפשר לקחת מכשיר GPS כלשהו כאלו שניתן לקנות לPLAM נייד וכו'? איזה סדר גודל של דיוק יש מGPS ומה הטווח מחירים (עם יש אתר טוב למישהו בנושא אני ישמח) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני חיפשתי במדור של מפרטים למחשבים באתר שלכם ולא מצאתי מאיזה חנות אתם משתמשים? הנה המדור http://hwzone.co.il/specslist/index.php
-
- 1 תגובה
- 9.2k צפיות
-
-
-
-
שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד כרגע שאני מעוניין להחליף . ורציתי לעבור למערכת הפעלה MAC אהבתי את המחשבי ALL IN ONE שלהם. הבעיה שנכנסתי לחנות IDIGITAL והתעסקתי בו קצת משום מה הוא היה לי מאוד איטי ה27 אינץ ALLINONE. מישהו יודע אם הם מחשבים חזקים? כי עד שנפתחו לי תוכנות שם הוא היה ממש בדיילי תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מאמריקה, שנשלח דרך USPS First Class. בדקתי את הסטטוס של המוצר באתר USPS וכתוב Delivered, בברוקלין! כמובן שמדובר בטעות כי אני בישראל. יש לציין שכתוב באתר שמדובר ב International Letter. התקשרתי אליהם, והתשובה שלהם היתה כזו: מכיוון שמדובר ב First Class (המשלוח הכי זול שלהם), אין באפשרותם לעזור לי ולוודא שאכן היתה טעות. הסברתי להם שאם זה International Letter והוא אפילו לא יצא מגבולות המדינה, כנראה שיש טעות. הם לא רוצים להקשיב... מה כדאי לעשות בעניין?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר הזה ששומעים ברקע של הפרסומת החדשה לסדרה "מילואים" זה הולך בערך עם המילים "רוחות מלחמה..." חיפשתי את המילים האלו ומצאו לי דברים לא קשורים, אז אם מישהוא מכיר את השיר.... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זוכר לפני כמה ימים פרסמו פה משחק פלאש על אימון ירי במשחקי רשת שהיה יותר מיועד ל CS מישהו יכול להביא לי קישור אל זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
גוגל השיקו כלי חדש בשם GOOGLE INSIGHTS. http://www.google.com/insights/search/# תשוו חיפושים בין מתחרות כמו אינטל ו-AMD, לא תופתעו בכלל.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-