כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אנשים זה ממש חשוב, תתלו סרט כחול על המכונית, ותפיצו לכולם את האתר: http://www.hatufim.coo.co.il
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כושר הבחנה של ממיר הכוונה היא לממיר A\D או D\A כמו ממבחני הנדסאים... תודה
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ניתקלתי ברשת בצמיד הזה: http://www.dynomighty.com/product_detail.php?d=database%2Fjewelry%2F03-DY-003%2FDY-003.php# מה שמיוחד בו זה שהוא כולו עשוי ממגנטים [יש להם הרבה תכשיטים ממגנטים לחברה הזאת] סירטון הדגמה: אז כימעט שהזמנתי ואז בדיוק ראיתי את הסירטון הזה שטוען שאפשר ליקנות את המגנטים האלה בהרבה יותר זול בתור סתם מגנטים למקרר!: בסירטון הזה הוא מראה את המגנטים האלה למקרר, אני לא זיהיתי-מישהו מזהה את המוצר הזה? יודע איפה אפשר להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב של DELL או IBM למחשב שאני מרכיב בעצמי? הרי הם לא מייצרים ב DELL או UBM את הכל? או שאני טועה?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי חברה, תקשיבו יש לי פרופיל 97 ויש לי הרגשה שהמנילה שהולכת להישלח אלי בקרוב תהיה מאוד מאוד קרבית. אני רוצה להיות במודיעין, ובינתיים המיונים אצלם ממשיכים והסיכויים שלי להתקבל לאיזשהו תפקיד שם פוחתים. שלחו לי זימון לפרוייקט גאמא - ולא התקבלתי. אני מעוניין לשלוח להם דוא"ל ולדבר איתם (וגם להתקשר אליהם) - אולי בכל זאת אני אצליח לקבל שם תפקיד. אני לא מעוניין להיות קרבי, ואני מאוד מאוד לא רוצה להגיע למצב ששולחים לי מנילה קרבית במרץ-אפריל, ואני רוצה להתקבל למודיעין אך מאוחר מדי. מישהו יודע מה הדוא"ל שלהם??
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-