כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה דעתכם להוסיף תמיכה בסקריפט הזה: http://www.britepic.com/ לפחות בפורום צילום.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/SC2-TD.html
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת ולא מצאתי, אז החלטתי כאן אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה משהו בין 46-50אינטש פלזמה (לא LCD) משהו יכול להמליץ לנו על טלוויזיה טובה? או שאפשר להמליץ לי על פורום שמבין בדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האלן חברה, אני שוקל להזמין מEBAY כמות מסויימת של חולצות חדשות. כרגע מדובר על כמות של 25 חולצות. סה"כ החבילה + המשלוח עולים 380$. המשלוח הוא רגיל ולא UPS ומגיע תוך שבועיים. לבעיה שלי: אני מעוניין לדעת מהו התהליך של המשלוח, דרך איזה גורמים הוא עובר עד שהוא מגיע לידיים שלי? מה הסיכויים שיגבו ממני תשלום במכס? אם כן אז כמה? ואיך אפשר לעקוף את התשלומים האילה (: אני רוצה לדעת כמה שיותר! תודה רבה מראש! סופ"ש נעים 8)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במסגרת התרחבות MICROSOFT לכל נושא מוצרי הרשת (כתחרות ל GOOGLE/YAHOO), במסגרת מה שידוע כקמפיין ה LIVE שלה (שיש שם כמה דברים מגניבים כמו ניהול דומיינים לדואר בחינם, HOTMAIL חדש מהשבוע ועוד - למי שמתעניין אני יכול לפרט). קבלו את המתחרה ב GOOGLE MAPS: DISNEY LAND: http://local.live.com/default.aspx?v=2&ss=disneyland&cp=33.812121~-117.918979&style=o&lvl=2&scene=1129794&sp=aN.33.812923_-117.917136_Drained%20lagoon_They%27re%20replacing%20the%20old%20submarine%20ride%20with%20a%20Finding%20Nemo-themed%20ride.~aN.33.813201_-117.917853_The%20Matterhorn_~aN.33.813477_-117.918299_Teacups_~aN.33.813209_-117.918351_Alice%20in%20Wonderland_~aN.33.811125_-117.917…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
זאת.. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אחד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מילון שחור כזה, אנגלי-אנגלי-עברי... אני צריך להדפיס משהו שיהיה בדיוק באותו פונט משהו אולי יודע ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-