עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, שמעתי משהוא בחדשות על שביתה במחוז הצפון, השאלה היא - האם זה מחר ולמי (אירגון המורים...?) בתודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by H.I.V,

ראיתי אותו ומאוד אהבתי מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

Wii יורדים חזק על PS3 ועל הXB36 http://youtube.com/watch?v=vAMmdzStxPE http://youtube.com/watch?v=c-Afh9RjLUQ

5. Started by Epsilon,

אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אני מרגיש שהארד דיסק שלי הולך למות... אני צריך לשמור את כל התמונות שיש לי על המחשב... ואין לי אפשרות לצרוב על דיסק בנתיים... איפה אפשר לאחסן אותם למקרה חירום ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by massinvallus,

מכשיר מדהים, קניתי בתאילנד ב1800 ש"ח. בארץ עולה 104*36=3744 ש"ח. http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  9. עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by Anyboy,

האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!

11. Started by mikko,

לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. חבר'ה שאלה כזאת. מה הנקודת שיא והנקודה מפנה ברומן האינפנטילי "גיאו אוני" ? נ.ב אפילו גוגל לא יודע. מה הסיכוי שאתם תדעו?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מחפש איזה אוסף!אם אתם מכירים כמובן של מנגינות ספרדיות בגיטרה! (אם אפשר לא של אל דימיאולה) אז אם מישהו מכיר אשמח להמלצה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by DimaX,

היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by shalomelbe,

אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. היום ב-5:30 אני נוסע לטיול השנתי שלי, באיזור רמת הגולן... נישן בקיבוץ בשם עין טינה אני חושב ! הטיול הוא 2 לילות 3 ימים... נתראה עוד 3 ימים ! :coolman:

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by ofergpr,

למחוק יצא בטעות

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by AppleJack,

אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by harbinger,

ניסיתי להירשם זה מציג רק כתובות של ארה"ב , קנדה וסין מה אפשר לעשות? האם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by yambtz,

מישהו אמר לי פעם שיש דבר כזה אבל לא ידע להגיד לי על זה שום דבר חוץ מזה. מישהו פה יודע על זה ויכול לתת לינק? אם כבר אחנו בנושא, אז מה זה כל ההסמכות השונות האלה שיש? מה זה A+ או MCSE או כל הדברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  25. Started by slim_shady,

http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...

דיונים חדשים בפורומים