עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuraxp,

שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by SensatioN,

ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. Started by rk666,

http://www.youtube.com/watch?v=bZ3SVLUolwc :lol:

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by vitali02,

פעם נתקלתי באתר שפותח תמונות שמוסתרות כמו באתר זה: **********האתר צונזר**************** ע"י אחראי הפורום. איך קוראים לאתר הזה.? משהו עם פרוקסי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by t d,

ממליץ לכולכם לצפות באנימציה המצחיקה הזאת שנמצאת בדף הבית של אתר זה : http://corky.net/~dorimani/main.html (סליחה שכחתי איך להשתמש בadd url , צריך לחכות קצת שהאנימציה תטען, קוראים לה "בן גיי")...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5864097001633806354

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by nehmia,

המממ זהו הרבה מילים ומוזיקה יפה....

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by yadin,

יש לי כמה שאלות אם אפשר עזרה בקשר חומרת המחשב מה זה גשר צפוני והגשר השני איך שקוראים לו מה זה DDR 1 2 3 מה זה RAM ROM כמה סוגים יש לכל זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב... מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים: 1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך.. תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן... אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות... 2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד, הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה ש…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by vasser,

was bored today, so i googled up two images, and used mspaint

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. ?? מד כזה שמראה באחוזים כמה זמן עד לשיחרור

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

ראה תמונה- נכון ל 1.42 am

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by lesForce,

בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370362,00.html

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

http://www.sirtonim.com/zoom.php?id=502 הקומדור האגדי.. לאחרונה שמענו שהוא מכה שנית..

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. זה דבר הכי טוב שעשית נעלת מה אתה מפנה לקישור של צור קשר למי ליצור קשר ללמפה אף אחד מהם לא עונה בכלל מספר פעמים שלחתי להם לא פעם אחת אם היית קורא מה כתבתי

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by tronado,

איזה חנות היא הכי זולה למי שיודע ?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  25. אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים