עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם התפלגות נורמלית (סטיית-תקן) נכללת בבגרות של 4 יח'? אם כן, באיזה שאלון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני מעוניין במארז של LIAN LI.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by ScreameR,

קובי פרץ - בלבלי אתו מושיק עפייה ושלומי סרנגה - חלום מתוק תיקו מדהים!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. דחיל רבאק הביאו SLR (!!!!!) :):) הביאו מוסטנג הביאו במוו חדשה הביאו למבורגיני הביאו אפילו רולס רויס הביאו העתק מדויק של המכונית הראשונה בעולם- בנץ הביאו פורשה יגואר גם הצטרפה לחגיגה הביאו את המכונית פורמולה 1 של מרצדס קיצר אף אחד לא מבליג על האירוע הפעם... מה שעושה אותו מאוד מיוחד אבל אינעל העולםםםםםםם איזה מליארדר לא יכל להשלים את החגיגה עם איזו פרארי אדומה ומדהימה!?!?! זה כזה מרגיזזזזזז

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by itaysk,

באנדל לא אמור לעלות פחות מהסכום של כל הרכיבים שלו יחד? אם לא אז מה היתרון בלקנות באנדל?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by ROI-COHEN,

מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. בהמשך להודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191160.msg1665992#msg1665992 תהיתי כמה פעמים נהגתם במשך תקופת המלווה שלכם.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Symbore,

lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

http://img494.imageshack.us/img494/7063/8911mo.gif

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by APT,

בשאלה 6 כתוב שהתשובה היא 5 אותיות, אבל בציור יש 6. בנוסף, כתוב שמילה צריכה להיות מורכבת מלמעלה למטה - אבל שתי האותיות האחרונות הן באותו הגובה, אז אני מניח שגם מימין לשמאל? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  14. איבדתי את מה שהביאו לי... באינטרנט מצאתי אחד לא ממש מעודכן... ועד שאני אתפוס מישהו בבצפר שיוכל להביא לי לוח בגרויות, עדיף שמישהו ישלח לי אחד.. (http://www.zofim.org.il/pics/magazin/LuachSummer2007.pdf זה מה שמצאתי, הבנתי שדחו כמה בגרויות)

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by iem,

משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Vega,

שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by david32,

אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

להקה חמודה ביותר וזהו ... נסו)) ספרדים מטאליסטים , למי ששומע רוק\מטאל... לא מת על דברים כאלו אבל הם נשמעים אחלה...יש להם אחלה חומר טוב וכייף לשמוע אותם שרים בספרדית יש להם מילים שנשמעות כאילו הם אומרים "חרא" וזה מצחיק

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Amir_ca,

שלום אני מתכנן להזמין כמה חלקים למחשב מחו"ל יש לי מישהו שיבצע הזמנה שמה השאלה שלי . 1.כמה תעלה לי בערך שליחת חבילה של בין 5-10 קג' 2. האם זה נכון שאין מכס על מוצרי מחשב

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום לפני תחילת המשחקים של ליגת האלופות הערב הראו קליפ על ורדר ברמן, לקראת סוף הקליפ השמיעו תוך כדי שיר קלאסי. בשיר היה קול גברי, והצלחתי לזהות את המילים All I wanted... ומפה יש פזמון כזה, זה היה בקול גברי בזמן הקליפ. למי שיכול לעזור בבקשה בזיהוי השיר בכל דרך שהי, תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://205.188.234.37:8022 Winamp -> Ctrl + L ולהזין את הכתובת! כל מילה נוספת, מיותרת!

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by PeaS,

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by QQQ,

מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.