עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

http://mirrored.flabber.nl/winnoise נחמד ביותר! 8)

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by sevenX,

שלום חברים. אני משלים כרגע חומר שהפסדתי ויש לי בעיה קטנה בטריגו. סינוס קוסינוס טנגנס. לפי מה שהבנתי משפט הסינוסים אמור להיות דרך ב' לפתירת תרגיל כלומר במקום להישתמש באחד מהם(^) אני יכול פשוט להשתמש במשפט הסינוסים במקום, זה נכון? ואפשר קצת הסבר\דוגמאות עליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שעון מד דופק למי שיש וממליץ תודה

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

ראה תמונה- נכון ל 1.42 am

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

ב-1 לספטמבר אני מתחיל את המכללה ואני צריך מלגה, איפה אני יכול להשיג?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by aldema,

חבר שלי הימר בווינר על הטור הבא: בנפיקה - ברסה 2 : לפי דעתי פה הוא צדק,ברסה הולך לפרק אותם. שערים- רונאלדיניו-אטו:2 נראה לי פה יש סיכון.. מצד אחד אטו חלוץ ויש לו הרבה מצבי הבקעה ,מצד שני רונאלדיניו בועט פנדלים ובעיטות חופשיות של ברסה.. הנרי-טרזגה: 1 .אם אחד משניהם יבקיע זה נראה לי באמת יהיה הנרי.. אתם אומרים ,יש לו סיכוי לזכות ? הוא שם 20 -הזכייה 320.. ד"א אני אשמח אם תמליצו לי על נושא לעבודת גמר..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by redead,

קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by aleminio,

יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום. ראיתי פרק של WWE והיה באמצע חלק משיר שנשמע לי מוכר אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לזהות לי אותו, http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=32676E8B35D17CD2 תודה מראש,עידן.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by Los,

אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by H.I.V,

ראיתי אותו ומאוד אהבתי מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Libby,

לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by Chevy,

סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by DimaX,

היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  18. http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by צוות האתר,

לכתבה

20. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by 00000,

המרכז יכיל הרבה מדריכים בנושא: office, צילום תמונות, חומרה - כללי, תוכנה - כללי, אינטרנט, מאגר וירוסים, אבטחת מידע, windows, מוזיקה ואודיו, אחסון וצריבה, סרטים -וידאו ועריכה, עזרה ראשונה, מדריכי קנייה, כף יד וסלולר, נקודות חמות ופורום תמיכה. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-3922,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212196,00.html שימושי.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Snufkin,

אני אפרסם פה מחירים של חלקי מחשב (אם מישהו ירצה).

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by slim_shady,

http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...

25. Started by yuraxp,

שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים