עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moses_23,

אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  2. Started by dida1988,

שלום רציתי לשאול איזה מבין הטלוויזיות הבאות יותר טובה ומה יתרון וחסרון של כל טלוויזיה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=819202 אשמח אם תתייחסו בעיקר 1.למחירים 2.לסוג מסך- כלומר הסמסונג הוא FULL LED וה-LG לא. 3.תדר תצוגה של הסמסונג הוא 400 ושל ה-LG הוא 200. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לא יודע כמה זה המקום אבל אני אנסה בכל זאת אני צריך מכונת כביסה לבית תקציב 2500 שקל סחיטה 1000 סל"ד מינימום 6 קילו פתח קדמי רצוי מחברה גרמנית תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by emil57,

צריך עזרה בקניית מכשיר נוקיא 6280.. מה אתם אומרים הוא שווה ת'2500 שקלים או שלא??

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי מהאיביי לפני כמה חודשים נורות לד של 4w אם אני לא טועה וזה די חשוך .. רציתי לדעת, רק מי שמבין בבקשה, כמה watt צריך להיות בנורת לד שאני קונה שתהיה זהה ל - 75 watt של הנורות הישנות (נראה לי שהן נקראות halogen) ?.. תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by IG,

שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by EliranB,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by נעמה וילדו,

היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!

13. Started by alergic,

אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by kornov,

שלום רב לכולם. אני משתמש חדש בפורום זה. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס על AMD X2 3800 השאלה שלי האם יש לכם איזה שהיא חנות מחשבים טובה וזולה שאפשר לקנות ממנה רכיבים ? האם יש בכלל דרך לקנות רכיבים הישר מהספקים ולא מחניות מחשבים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by lala land,

שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Pr0Xy,

אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.

17. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, אני משתחרר אחרי שירות קבע של שנה ושמונה חודשים השבוע (אני משרת בקריה). אני מעוניין לקנות למפקד הגף שלי ולמפקדת המחלקה שלי מתנות. בנוסף- לקנות מתנה גדולה למחלקה שלי או לקנות לכל חייל בה משהו קטן (יש 7 חיילים במחלקה). למפקד הגף חשבתי לקנות משהו למשרד (כל השעונים\מחזיקי כרטיסי ביקור\עטים האלה) ולצרף חריטה. למפקד המחלקה חשבתי לקנות עט עם חריטה. הבעיה היא שהמתנות האלה סופר נדושות. אם למישהו יש הצעה מעניינת, אשמח לעזרה. למחלקה חשבתי לקנות מערכת בהתחלה, אבל זה יקר. דברים למטבח לא רלוונטים מאחר וזה מטבח משותף לכל הקומה. DVD- גם לא. בשמירות לא יוצא להגיע למחלקה ומתי שנמצאים בה.... עובדים. חשבתי על חבילת משחקים (טאקי, יניב וכו'). אבל קודם כל- צריך משהו קצת מעבר. שנית- אני לא ב…

• 14 תגובות
    • 10.9k צפיות
  19. אז ככה קיבלתי תלוש ואני לא כל כך מבין מה כמה סעיפים אומרים, ובגוגל לא מצאתי תשובה הולמת. בסעיפים של קופ"ג רשום ככה: הסעיף הראשון אומר חודשי, האם זה אומר שזה הסכום שמופרש לאותו חודש לקופת הגמל ע"י המעסיק? את הסעיף השני לא הבנתי בכלל, האם זה הסכום שיש לי כרגע בקופ"ג? (שני הסעיפים אנותרים אני מבין שזה קרן השתלמות?) תודה

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

22. Started by timac,

מישהו יודע מה הקיצור של ST באתרי טורנט?? כמו ש TL זה torrentleech מישהו יודע מה זה ST??? זה דחוף בבקשה תעזרו...

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by danield51,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמים ורציתי לדעת מה זה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by timac,

טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by timac,

חברה אני צריך תבגרות חורף האחרונה שהייתה בהיסטוריה+פתרונות היסטוריה חלק ב'!!! בבקשה אני חייב את זה ..!!!!!!!!!!! תעזרו..

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.