עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://mdn.mainichi.co.jp/news/20050120p2a00m0dm012000c.html טוב שמצאו תעסוקה למשטרה ביפן (האמת ששם הם משוגעים למשחקים האלו..): A woman in her 30s who illegally used her boyfriend's online username and password to access an Internet game and delete his game data faces charges, police said. Police reported the woman, of Takaoka, Toyama Prefecture, to the Fukushima District Public Prosecutors Office accusing her of violating a law banning illegal access. She has apparently admitted to the allegations against her. "I did it as revenge for breaking up with me," police quoted her as saying. The man, who is in his 20s, did not suffer financially because of the woman's actions…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by yanushka,

היום השאלתי מחבר שלי את הדיסק השני שלהם (נראה לי) ושמעתי If Only ועוד כמה שירים, וזה החזיר אותי אחורה לשנת 96 שהייתי עוד צופה ב-MTV ובטלוויזיה בכלל . השירים שלהם כ"כ מעולים עד שבא לי בעצמי לקנות דיסקים שלהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). עכשיו, אני צריך קצת עזרה לגביי הדברים הבאים: 1. באיזו רשת בארץ הכי כדאי לקנות, איפה הכי זול? 2. כמה דיסקים יש להם? 3. באיזה אלבום הם הוציאו את השיר MMMBap? תודה 8)

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by DimaX,

היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. שלום לפני תחילת המשחקים של ליגת האלופות הערב הראו קליפ על ורדר ברמן, לקראת סוף הקליפ השמיעו תוך כדי שיר קלאסי. בשיר היה קול גברי, והצלחתי לזהות את המילים All I wanted... ומפה יש פזמון כזה, זה היה בקול גברי בזמן הקליפ. למי שיכול לעזור בבקשה בזיהוי השיר בכל דרך שהי, תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by RayZ,

כל הזמן אנחנו עוסקים בפוליטיקה (טוב, לא כולנו..) שומעים מה זה אמר למי, ומי קילל את מי (ומקווים למכות, אבל אחרי שניה נזכרים שזה בלתי אפשרי :\ ) הנה קצת סאטירה, איך אומרים את זה בהיכל התרבות.. "שחיטת פרות קדושות" קודם כל, נתחיל בממשלת קדימה. אריאל שרון מקים לנו מפלגה. הנה התמונה הברורה ביותר מזווית הצפיה המובנת ביותר לעתיד עם המפלגה: שלי יחימוביץ': מה שכולם היו רוצים: (בצחוק.. אני מאחל רפואה שלמה לשרון, ושמח שביבי נבחר) מה עשו מהתמונה הזו.. טוב, נזרום ;D פרס מעלה מחשבות לאחר ההפסדה בפריימריז בעבודה: ואל תשכחו את המצב בארץ: בשביל זה, צריך להצביע קדימה: ללא מילים: ... עצוב: וזה נגמר בבכי.. וגם בדם.. :lol: לא רלוונטי להיום א…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by קטין על ניקוטין,

מה הנוסחא למציאת היקף המלבן ומה הנוסחא למציאת השטח של המלבן

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by avi2014,

יש לי מגן בעוד שבוע ובגרות בעוד שבועיים-שלוש... עכשיו יש לי במחברת טונות של חומר..ואני לא יודע מאיפה אני מתחיל יש אתרים טובים ללמוד בהם לשון?? את המיקוד יש לי אבל הוא לא מתומצת מי יודע מה וכללי מידי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
    • 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by yoram111,

בעבר נתקלתי פעם באתר שמאפשר לקלוד את כל החלקים לסוגיהם שרוצים להרכיב מהם מחשב, ואתר משיב איזה הספק של ספק נחוץ למחשב. לצערי, הכתובת אבדה לי. האם למישהו יש את כתובת האתר הזה, או לחילופין, נוסחה/שיטה לקבוע את הספק הספק הדרוש למחשב לפי חלקיו?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 20:28:43 לכל המתעניינים...בנתיים מאז ששיגרתי את השאלה קיבלתי תשובה מחבר טלפוני... http://www.journeysystems.com/?powercalc לידיעת חברי הפורום.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by RGod,

שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by peripushkin,

יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. (לא ידעתי איך קוראים לסיומת אז קראתי לזה סוג קובץ) אני רוצה להעביר סרטים לפלאפון שלי.. Nokia 6288, הפלאפון לא קורא AVI אלא MP3,MP4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by integral,

:s05:

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

תהנו מהחופשה!

17. Started by McMerc,

איפה אני יכול למצוא Carlton Draught (בירה אוסטרלית)? חשוב לציין שזה צריך להיות באזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אחי הגדול רוצה לקנות מחשב הוא פנה אליי...אמרתי לו אולי תקח תמחשב שלי אני יקנה לך מסך חדש וצורב דיוידי חדש..ותביא לי 2800 שקל.. תמחשב ממני...שלי... בערך מה שהוא שווה... שקל..מחשב סוסון עם מעכת הפעלה והכל..... ואני יקנה מחשב אחר וחדש .. לי יש תמחשב הזה.. Intel Pentium IV 3.0Ghz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... 120 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black MAG 786PFS 17'' CRT כל זה ב 2700.. יוצא לאחי לקנות תמחשב המחשב שאני רוצה לקנות הוא…

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  19. תגובות....

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by sto00,

אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by bmw5,

זה שווה לי למלאות 4 טפסים מלאים + אקסטרה ב168 שקל? יש סיכוי טוב ליזכות בפרס ריאשון או שני? http://www.pais.co.il/Pais/Games/Lotto/

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. בעוד כמה ימים אני טס לאירופה. אני אהיה במינכן ואוסטריה. רציתי לדעת אם יש חנויות שם של מחשבים טובות, האם זול שם? האם כדאי לקנות משהו שקשור למחשב שם, כולל כרטיס מסך עד לעכבר. כנ''ל לדיוטי פרי בארץ תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by N N C,

בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by nVIDIA70,

שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.