עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by MATOK,

ה-Taskbar קפץ לי למעלה (בראש המסך) כל השורה של השעון,התחל וכו' קפצה למעלה,איך אני מסדר את זה?

3. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://www.layla.co.il/loveparade ???

6. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. כמשוער, הפרק החדש בסדרת מלחמת הכוכבים כבש לחלוטין את הקהל האמריקאי וגם את הקהל הבינלאומי, ושבר את שיא ההכנסות לסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע, בשילוב כמה וכמה שיאים נוספים אחרי הכנסות של כמעט 250 מיליון דולר ברחבי העולם ביומיים הראשונים בלבד, היה זה כבר די ודאי שמלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר יהיה סיפור הצלחה הוליוודי אדיר מימדים, ועכשיו אנחנו סוף סוף מקבלים נתונים רשמיים וכמעט סופיים על מלוא ההיקף של ההצלחה הזו. מן הנתונים שמגיעים מארה"ב וקנדה עולה כי הסרט החדש של דיסני שבר בקלות את שיא ההכנסות הקולנועיות לסוף השבוע הראשון בצפון אמריקה, עם הכנסות של כ-238 מיליון דולר, שהם כ-30 מיליון יותר מ'עולם היורה' ו'הנוקמים' הראשון, שגם הוא מבית דיסני, אגב. הסרט שבר גם את שיא ה…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. לא מזמן התחלתי להתאמן ואני לא ממש יודע מה אני מאמן חוץ מידיים אז רציתי אתר שאני ידע בדיוק מה אני מאמן ואיך לאמן כל שריר בגוף

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by darkman,

התחברתי לספקית 012 והתחייבתי ל6 חודשים. כאשר הסתיימה לי תקופת ההתחיבות החלטתי שאני עובר לברק התנתקתי מ012 ב 9/10/05. כמובן הם המשיכו לשלוח לי חשבוניות ולחייב אותי הרי למה לא?! עכשיו סיימתי שיחת טלפון על חשבוני שאורכה כ50 דקות. במהלך השיחה המוקדנית אמרה שבאמת התנתקתי ב9.10 אבל הם המשיכו לחייב אותי עד הראשון למה?! ככה. הם טוענים שאני גלשתי באותם ימים אבל זה לא נכון כי אני בכלל התחברתי לברק באותו יום שהתנתקתי. וחוץ מזה זה שהם ממשיכים להשאיר את הקו פתוח עד סוך החודש זה בעיה שלהם. זה לא בעיה שלי. במהלך הצעקות שניהלתי עם המוקדנית אמרתי לה שהתנקתי בגלל שהכל היה חראף והוספתי להגיד שעובדה גם עכשיו הכל חרא שם, עובדה הם לא רוצים להודות שהם עשו טעות ולא מוכנים לזכות אותי בחודש שהם חי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by HellBoY,

תראו את זה.. יותר טוב מכל מחשב בפורום פה.. אני מת לראות איך יראו בזה.. 7 ליבות 2 כרטיסים גרפיים מהדור החדש של ati מה עובד אפשר לבקש? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10311

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...

14. Started by H.I.V,

ראיתי אותו ומאוד אהבתי מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by sir f,

לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  18. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by neil4,

האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by RayZ,

כל הזמן אנחנו עוסקים בפוליטיקה (טוב, לא כולנו..) שומעים מה זה אמר למי, ומי קילל את מי (ומקווים למכות, אבל אחרי שניה נזכרים שזה בלתי אפשרי :\ ) הנה קצת סאטירה, איך אומרים את זה בהיכל התרבות.. "שחיטת פרות קדושות" קודם כל, נתחיל בממשלת קדימה. אריאל שרון מקים לנו מפלגה. הנה התמונה הברורה ביותר מזווית הצפיה המובנת ביותר לעתיד עם המפלגה: שלי יחימוביץ': מה שכולם היו רוצים: (בצחוק.. אני מאחל רפואה שלמה לשרון, ושמח שביבי נבחר) מה עשו מהתמונה הזו.. טוב, נזרום ;D פרס מעלה מחשבות לאחר ההפסדה בפריימריז בעבודה: ואל תשכחו את המצב בארץ: בשביל זה, צריך להצביע קדימה: ללא מילים: ... עצוב: וזה נגמר בבכי.. וגם בדם.. :lol: לא רלוונטי להיום א…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. מכירים תילדים המעפנים האלא שחשים תעצמם מבינים משהו ושכל החיים שלהם מדברים שטויות, יש לי ילד אחד במושב שתמיד אומר ש PS3 יותר טוב מה- 360 ושהוא כועס בגלל שהצעתי לילד אחר לקנות את ה 360 (והוא קנה), הוא חושב ככה רק בגלל שיש לו PS2 אז מתחיל לחוש שסוני שולטים והגרפיקה של PS3 לוקחת את זאת של 360 ועוד מללאא שטויות ! יש לי עוד ילד חפרן במושב שפעם אמר לי שעוד מעט ייצא בארץ פנטיום 5 אבל זה מתעכב והתחיל לחרטט סיבות וגם אמר שבחו"ל זה כבר ייצא... קיצור מכירים תילדים המעפנים האלא ???

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אני רואה צורך בת'רד שירכז מידע על סדרות, להעברת מידע,להמלצות, לחלוקת אתרים טובים וכמו כן לחלוקת סדרות שאנו נוהגים לצפות בהן. קודם כל יש פה ריכוז של כל תאריכי היציאה של הסדרות המרכזיות בעונת הסתיו: http://www.sidereel.com/_post/164699 אני אישית נהגתי לראות האוס, THE MENTALIST, צ'אק ומדי פעם אני רואה הפמליה כשמשעמם לי. מה אתם רואים? עוד שאלה:איך אתם צורכים את הסדרות-טורנטים, הורדות ישירות, צפייה ישירה או משהו אחר שאני לא מכיר? (ת'רד זה מיועד להקפצות חוזרות ונשנות)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן אהלן תגידו אנשים יש איזה מאכל(ים?) שיותר ממלאים תבטן ופחות מצמיאים שכדאי לאכול בארוחה מפסקת?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.