כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא מצאתי דרך יותר קצרה לנסח את זה... ;D יש למישהו מושג מה יהיה שם ? והאם צריך או אפשר להתכונן לזה ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
Freddy got fingered מי שלא ראה את הסרט הזה ... פשוט חייב לראות את הסרט הזה . פשוט חייב .
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נסעתי בסוף יולי ,ואיבדתי את החשבונית שהגיע לפני חודש אחרי כמה זמן יש להם קנסות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני רואה צורך בת'רד שירכז מידע על סדרות, להעברת מידע,להמלצות, לחלוקת אתרים טובים וכמו כן לחלוקת סדרות שאנו נוהגים לצפות בהן. קודם כל יש פה ריכוז של כל תאריכי היציאה של הסדרות המרכזיות בעונת הסתיו: http://www.sidereel.com/_post/164699 אני אישית נהגתי לראות האוס, THE MENTALIST, צ'אק ומדי פעם אני רואה הפמליה כשמשעמם לי. מה אתם רואים? עוד שאלה:איך אתם צורכים את הסדרות-טורנטים, הורדות ישירות, צפייה ישירה או משהו אחר שאני לא מכיר? (ת'רד זה מיועד להקפצות חוזרות ונשנות)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החידון הזה : http://www.1234.co.il/game אני צריך עזרה בשאלה 29
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לאחרונה הכרתי מישהי ממש חמודה, הפרטים באמת לא חשובים, אז אגש לעניין: היא גרה בקיבוץ מגן, אני גר בת"א = בעיה. אני לא רוצה שהיא כל הזמן תיגרר אליי, אני רוצה גם לבוא אליה(למרות שהקיבוץ נמצא מטר מרצועת עזה )... יש דרך להגיע לשם לא עם מכונית פרטית? רכבת לשם? או אולי רכבת למקום אחר באזור ומשם אוטובוס? אוטובוס ישר לשם אפילו? כל רעיון שיש לכם יתקבל בברכה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה. ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
-
הייתה כתבה לא מזמן בנענע שבגלל נתינת חישוב שגוי המתבטא בנתינת נק' רבות לשאלה ספציפית או כשל מסוים בבחינת הבגרות בלשון מוסיפים 4-7 נקודות לבחינה, איך אני יכול לדעת כמה בדיוק הוסיפו אם בכלל..??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-