כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הם סוקרים שם את הזן media center פשוט מדהים מי שפספס יכול לקרוא את הסקירה פה: http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/4026501.stm
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה גירסה היא באיכות צפייה והשמיעה הכי טובה: Rambo.IV.2008.WP.XviD-THS Rambo.R5.XViD-BaLD Rambo.IV.R5-DvDRip.xvid.mp3-ART Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE Rambo.PROPER.DVDRip.XviD.AC3.iNT-DEViSE אם אפשר פירוט מדוע זה יהיה טוב.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מסתבר כי לוח האם (EVGA 680i T1) שאני צריך ניתן למצוא רק בחנות בשם COM4U http://www.com4u.co.il/ אך באתר ZAP אין חוות דעת על החנות אחרי 2006, והם לא ענו לאימייל ששלחתי. אז, משהו מכיר או קנה בחנות מתישהו ויכול לומר לי אם כדאי לי לעשות את ההזמנה? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
חוקרים של סוכנות החלל האמריקנית חשפו את צליל יוצא דופן של גוף בלתי-שגרתי - חור שחורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
-
-
שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי יש חוק מסויים שאוסר על חברות להמשיך לחייב אותי כשנגמר לי מנוי לאינטרנט ? היה לי באנדל בבזק בינלאומי והוט, עם בזק דיברתי והם ניתקו אותי בזמן, הוט החליטו להמשיך לחייב אותי...בנוסף ברוב חוצפתם, הם קנסו אותי על זה שביטלתי את ההוראת קבע, למרות שאני לא חייב להם כלום וכבר יותר משנה אני משלם להם דרך בזק
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע, אמרתי שאני לא יחזור לפה ואני עדיין מתכוון לזה, אבל זה יוצר מן הכלל, אינני יודע עם תר'ד מסוג זה הועלה קודם, הייתי בטיול שנתי וכאשר חזרתי האתר נפל ורק היום נודע לי על יציאתו, על כן, אני מעלה תר'ד, הצדעה על כל העבודה הקשה שאורי עשה בשביל כולנו ולתרימתו העצומה לקהילת החומרה, אז מה אם אתה לא אוהב אותי? GJ
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תוכנה מאוד מעניינת, של Cosmos http://www.cosmos.co.il/ על אף שנראה כי עיצבו אותה ב-vb, היא נותנת אינפורמציה בסיסית למי שמתעניין באסטרונומיה, מלווה בתמונות ואנימציות. נחמד מאוד. קישור להורדה: http://www.cosmos.co.il/down/eu.zip עריכה: אופפסס... חשבתי שאני בפורום תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
פריצה נוספת למוסד אקדמי ישראלי: האקרים איראנים פרצו למכללה האקדמית רמת גן ופרסמו קבצים וצילומי מסך עם נתונים פרטיים של סטודנטיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עוד כ - 8 חודשים לאחי יש בר מצווה והוא מקבל 7000 ש"ח ולא יודע במה להשקיע . או ב - PS3 עם מסך LCD שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה או מחשב הכי טוב שאפשר לקחת ב - 7000 ש"ח כולל מסך במחיר . יש לי רק שאלה קטנה ... האם מסך שהוא מסך מחשב וגם טלוויזיה תומך ביציאות של הממיר של Yes + היצאה של ה - PS3 + בציאה של נגן DVD ?.. יאללה תגיבו ואם כבר אתם מגיבים תענו לי בקשה על השאלה הקטנה ששאלתי ...
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=AXOymInsHPY&eurl=
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-