עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Noither,

זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.

3. Started by Henz16,

Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Doctor Robert,

אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

http://www.lamerkatz.com/webvoid/issue13/1.shtml ROFL

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Holography,

יש חייה כזו? תכננו כחלק מטיול טרמילאים לאורך הארץ לעצור לסוף שבוע של בילויים בת"א אך האכסניות שלפני שנתיים שלוש היינו ישנים בהם במחירים סבירים במרכז העיר הכפילו ושלשו את המחירים (בועת הנדל"ן משהו?) ומחפשים אופצייה שפויה לחבר'ה צעירים, בעקרון רוב הטיול מתוכנן לאוהלים ככה שמיטה לישון ותנאים סניטריים בסיסים יספיקו. רב תודות

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by 0TB/s,

http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by payback,

מאיפה ניתן להוריד (כמובן שבדרך חוקית ובתשלום)?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  10. יש אתר שהזמנתי ממנו משהו אבל הם גם רוצים תמונה של הכרטיס אשראי שאיתו ביצעתי את ההזמנה - את החלק האחורי והקדמי שלו (מעלים את התמונה דרך האתר שלהם) וגם אח"כ לשלוח להם את זה בפקס. הינה האתר: http://www.bhphotovideo.com/ יש לציין שכבר הבאתי להם את המספרים של הכרטיס אשראי והם לא "חוגגים עליו", אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח שלא ימצאו את התמונה איכשהו באתר שלהם. אז זה נראה לכם בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by דמיאל,

http://video.google.com/videoplay?docid=-3261371470286936969&q=bf2 תודה לכם ::

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

היי רציתי לשאול בקשה אם מישהו מכיר אתר שאפשר לראות בו חישוקי מגנזיום שיתאימו לפאסאט 98 אם יש אתר שאפשר לקנות בו חישוקים מקוריים זה בכלל יהיה טוב גם אתרי יד שניה יועילו תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by עמיר,

http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by approx,

אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?

19. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Arik.G,

אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Kurt,

לכל מי שיש yes יש את הפרומו של העונה החדשה של הבורגנים ואז מתחיל להתנגן שיר ממש יפה מישהו יודע מהו השיר ומיהו המבצע?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 114508534,

אני עובד עכשיו על סרט רציני וגדול שאני הולך לשצלם ורציתי לראות תבניות של תסריטים בכדי להשות ולראות מה צריך להוסיף וכאלה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.