עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by סמיילי,

מה אתם לומדים, איזה שנה? או במה עובדים?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by hfg666,

איך עושים את זה? יש איזה משהו טוב בשביל זה? או רעיון? (חוץ מהרעיון של "שתמיד יהיה צמוד אלייך") תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by GRiM,

http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..?? הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?

6. Started by IG,

אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. מכירים תילדים המעפנים האלא שחשים תעצמם מבינים משהו ושכל החיים שלהם מדברים שטויות, יש לי ילד אחד במושב שתמיד אומר ש PS3 יותר טוב מה- 360 ושהוא כועס בגלל שהצעתי לילד אחר לקנות את ה 360 (והוא קנה), הוא חושב ככה רק בגלל שיש לו PS2 אז מתחיל לחוש שסוני שולטים והגרפיקה של PS3 לוקחת את זאת של 360 ועוד מללאא שטויות ! יש לי עוד ילד חפרן במושב שפעם אמר לי שעוד מעט ייצא בארץ פנטיום 5 אבל זה מתעכב והתחיל לחרטט סיבות וגם אמר שבחו"ל זה כבר ייצא... קיצור מכירים תילדים המעפנים האלא ???

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by tom123,

http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/14/mideast/index.html למטה יש תצביעו yes

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  10. שלום לכולם.. בפורום אחר פורסם האתר הזה: http://www.speedy.co.il עכשיו הבעיה איתו תראו את הכותרת שכתובה באתר למעלה: הכניסה לאתר אסורה לחיילים ואנשי צבא המעורבים בפשעי מלחמה ורצח של אזרחים. בבקשה ממכם אנשים תשלחו אימיל לפה: uri@speedy.co.il זה המנהל של האתר קוראים לו אורי אבן-חן בבקשה מכולם תעשו את זה.. זה פשוט מגעיל מה שהוא כותב שם שחיילים מתים בשבילו ובשבילנו והוא כותב את זה.. ובבקשה לא להפוך את זה לדיון פוליטי..

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by ilstockman,

רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו? אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by ThaPhoeniX,

היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?

13. Started by Ac-Boy,

באר - השורה הזאת של למשל "USER MSN" דוגמה: http://img199.imageshack.us/img199/7688/fireuser2ok.jpg עכשיו אני צריך של הבאים: HWZONE (אם יש לפורום D:) CONROE NIVDIA ASUS GEFORCE GIGABIT MICROSOFT CREATIVE MAG THERMALTEK כעקרון זהו D: זה סתם יפה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by shuy,

זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Black Knight,

Access denied You are either behind proxy or using ISP/IP (88.155.52.132) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff. צ'יטרים תמותו

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by avi2014,

יש לי כמה סרטים שאני רוצה לחתוך מהם חלקים. איך אני חותך חלקים (למשל מדקה 24 עד 28) בלי לפגוע בתרגום ובאיכות ועם איזה תוכנה עושים את זה... חשוב שיהיה מדריך כמה שיותר פשוט.. תודה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. ?? מד כזה שמראה באחוזים כמה זמן עד לשיחרור

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  21. חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Koko Ben Hamin,

שלום רב, האם צריכה מוגברת של חלבונים ושינה ארוכה יותר גורמת לצמיחה טובה יותר ? ואם לא,מה כן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by chris_u16,

אני תוהה אם ניתן לקבל אישור אם קיבלתם את הדוא"ל עם התשובות והאם אני משתתף בהגרלה או לא. (אחרת איך אני אוכל לדעת שלא קרתה איזו תקלה?) שלחתי את התשבות ובנוסף ציינתי את הנ"ל אך לא קיבלתי כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.