כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי התקנתי Debian 10 gnome על המחשב הנייד ו- touchpad לא עובד שאני מריץ: cat /proc/bus/input/devices הוא בכלל לא מופיעה אם אני מעלה ubuntu 18.04LTS LIVE עובד בסדר גמור אני מניח שמדובר על דריבר קניני השאלה איך אני מאתר אותו ומתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הזמנתי חבילה מאתר בגדים אמין בחול, ב21 לפברואר, בשירות usps. החבילה נשלחה והצלחתי לעקוב אחריה והיא הגיעה לנתבג ב24 לחודש. מאז לא קיבלתי שום הודעה ובאתר של דואר ישראל רשום שאין חבילה כזו, מה אני עושה? אשמח לעזרה ממישהו שמבין.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את התיק הזה? ואם לא בארץ אז חנות בארה"ב http://www.jansport.com/js_product_detail.php?cid=&pid=TJB9JX2
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני טס ועובר לחו"ל. צריך טיפים ללקיחת מחשב נייח לחו"ל. המחשב חדש בין שנה כולל מסך 27 אינץ. jקראתי ברחבי הרשת שזה סיפור לקחת איתי את כל המחשב בטיסה מחשש לרעידותתגם רק פירוק של הכוננים לא בא בחשבון המחשב ממש חדש ואני לא רוצה להשאיר כלום מאחוr משהו שעבר את הפרוצדורה הזאת יכול להמליץ מה הדרך הבטוחה ביותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום שלישי יש לי מתכונת ועכשיו כשאני מתכונן הבנתי ששכחתי מה זה אם קריאה ואיך מזהים אותה אז עם מישהו יכול לעזור לי ... אודה לו מאוד!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01 הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים למרות שמהדיח ריק מנוזלים קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה, והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים. השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים? חיפשתי ברשת לא מצאתי זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher…
-
- 2 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-