עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Libby,

עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by GRiM,

http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by tombraider2003,

http://www.hwzone.co.il/?file=adv

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. Started by מוחמד היהודי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  6. אני צריך את המנגינה לא חובה את השיר אבל שתיהיה באיכות נורמאלית תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  7. ולא בתור קישור. העלתי את התמונה על שרת וכל מה שאני מצליח לעשות זה לשלוח אותה ככה שהיא מתקבלת בתור קישור ולא כתמונה שכשאני פותח את המייל אני רואה אותה. האם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by idofr,

הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אני נכנס לאתר של אסוס (www.asus.com) בוחר לי לינק (לא משנה איזה) ולוחץ למעלה על downloads ברוב הפעמים האתר פשוט לא נפתח לי ואני מקבל "הדף לא נמצא" אחרי טעינה של דקה או שתיים.. זה לא משנה באיזה לינק בחרתי בהתחלה כי הקישור לדף ההורדות משוייך לאתר הגלובלי בכל מקרה האם הבעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ולמה חברה מבוססת כמו אסוס לא יכולה לתקן בעיה שאני רואה אותה כבר כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by מישה,

לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by tomz,

hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by LIOR42,

מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. זה שצריך לבחור סולן, שני גיטריסטים, באסיסט, ומתופף? זוכרים את זה? עכשיו מישהו יכול לשים פה לינק למשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by LIOR42,

לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. מנסיוני מת'רדים קודמים אני יודע שרשימות ארוכות (מאוד) של טראקים לא ממש עוזרות, ולדעתי עדיף לתת שמות של אמנים מועדפים ואלבומים מועדפים עליכם שלהם. אז ככה: infected mushroom (ד"א זכו במקום ה-26 ברשימת ה-dj's המובילים של המגזין djmag): IM The SuperVisor (רוב הטראקים ממוצעים מינוס בלי גיוון גדול וחוסר חדשנות אבל יש כמה שאהבתי: muse breaks , stretched, noon, Bombat ). אני עכשיו פשוט אתן את רשימת השמות של כל האבומים גם בגלל שקניתי את כולם (במשך כמה שנים) ובגלל שכמעט אין טראק שאני לא אוהב: Converting Vegetarians BP Empire Classical Mushroom The Gathering יונתן דגן/ j.viewz/ Violet Vision : Violet Vision - unfold j.viewz - muse breaks (קניתי אותו לפני שבועיים ואני מפסיק לחרוש, גם…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by yadin,

אפשר בבקשה תשמות של כל כרטיסי הROM וRAM ואם אפשר תסדר של פירוק המחשב ותסדר של החיבור

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

20. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להחליף לוח כרטיס מסך ומעבד, כמה לדעתכם אוכל לקבל על החלקים האלו, ראו מפרט מחשב.. תודה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Peri228,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by fungiman,

מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים