עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=QBZa12eZSxM&mode=related&search= Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uI7-5pw3P9M&mode=related&search= תהנו

2. Started by omri_ro,

אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by ThaPhoeniX,

שלום רב אני מחפש את השם של השיר הזה: http://myfiles.co.il/file/9707/shir-mp3.html היש צדיק/ צדיקה סדום שיודע/יודעת איך קוראים לשיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Skeleton,

http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by nat64x,

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by צוות האתר,

לכתבה

8. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  9. הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

ב-1 לספטמבר אני מתחיל את המכללה ואני צריך מלגה, איפה אני יכול להשיג?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני צריך לחשב סטית התקן ואני יודע שהמחשבון יודע לחשב את זה אוטומטית המורה ידע להגיד לנו אך עושים את זה עם הדגם הישן יותר (570MS) אבל לי יש את הדגם "המשוכלל" יותר ואני לא יודע אך לעשות את זה(וגם הוא) אני מאמין שצריך להיות דרך משהו אולי יודע זה ממש יעזור לי... תודה מראש עריכה מצאתי בסוף צריך לעבור משהו כמו 4 תפריטים בשביל להגיע לזה :\

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by knoximator,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by IG,

בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

אמור לצאת רשמית לחנויות עוד שבועיים בערך אבל כבר קיים ברשתות ה"שיווק". אני רק מיידע (לטובת אולי עוד אנשים שאוהבים TOOL) , אישית ברור שאקנה בשניה שייצא לחנויות. שמעתי בינתיים רק את השיר הראשון, ואני מרוצה סוף הדרך. למרות שהבנתי שדווקא הוא אחד החלשים באלבום חייב לזוז לעבודה, בלילה אשמע את כל השאר..

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by GTX MAN_,

:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. בקיצור אני מחפש אתר שכל הזמן ישלח לי לאימייל סירטונים מצחיקים בסיגנון שאתם מביאים פה.. שיהיה לי קצת כיף להכנס לאימייל ולא רק שחור בעיניים (צריך לחזור לצו שני לבדיקות לב וריאות. ) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. שלום, בזמן האחרון אני שם לב לחתימות מהסוג הזה : כאמור מי עושה אותם? מאיפה זה בא? תודה

• 9 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.