כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש את הפרסומת של השחקן ההוא לא זוכר את שמו (הכדורגלן מ"החברה הטובים") שהולך בעיר ערבית עם חולצה של "קרבי זה הכי אחי" ונפגש עם חבר שלו (שכנראה ערבי) והם מתחבקים ובלה בלה.. אז יש ברקע שיר, איך קוראים לו?! :s05:
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש אתר(ים) בעלי רשימות מצעדים של מוזיקת האוס, דאנס ומוזיקה שחורה בעיקר מצעדים אירופיים.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך כרטים מסך שתומך בהאצת חומרה למחשב ישן. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133245 מצאתי את זה, וזה מאוד זול, השאלה זה האם יש משלוחים לארץ? ומה זה ההחזר שהם נותנים? והאם זה כרטיס חדש? ויש אחריות? אריאל. ועוד שאלה: אם המחשב הוא עם כונן IDE תיהיה בעיה לראות סרטי FHD?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Painkiller ההרחבה (הקרב מהגיהנום) כמובן שאני מעוניין שרק המשחק המקורי עם האריזה ועם הקוד המקורי שלו ועם ההוראות. אסור שהדיסקים יהיו שרוטים! הסיבה שלא קניתי בחנות זה בגלל שאין את המשחק הזה כבר התקשרתי לכמה מקומות וכבר לא מוכרים אותו. את הראשון יש לי אני צריך רק את ההרחבה. אם למישהו יש אותו במצב חדש מוזמן להשאיר הודעה. אני מעוניין לקנות אותו. מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש לי ssd של סאן דיסק 128 עובד מעולה. רציתי פשוט לשדרג אותו ל1TB . רשום בביקורות של AMAZON שהוא איטי במערכת הפעלה , וBOOT, לא מבין למה. זה אותו כונן לא ? אשמח לתשובות. האם יש סיכון לשדרג לו ולא לקחת חברה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D
-
-
אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מישהו מחוץ לארץ רוצה לשלוח לי כסף והוא אמר לי לברר אם יש לנו בארץ ווסטרן יוניון אני לא מבין מה זה ואיך זה הולך לפי מה שהבנתי אני צריך לשאול משהו ברשות הדואר מישהו יכול להסביר לי איך זה פועל ואם יש לנו בארץ דבר כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-