עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"

2. שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קבעתי לצאת לסרט עם כמה חברים, בעיקרון אני חולה, הגרון שלי די כואב והנזלת שלי לא מפסיקה לזרום בכמויות כמו מים. אחותי הביאה הביתה את המחלה והדביקה אותי, אין לי מושג מזה, יכול להיות משהו קל, יכול להיות שפעת קשה (חזירים?!) לי אין כאב ראש רציני או חום ככה שאין לי ממש בעייה לצאת אבל אני מרגיש קצת אגואיסטי כלפי האנשים האחרים שיהיו תקועים איתי באולם קולנוע למשך יותר משעה ואולי ידבקו ממני, זה אפילו אפשר להגיד לא אחראי מצידי. חח אני יודע שזה נשמע ממש דפוק אבל מעניין אותי מה אתם חושבים

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  4. א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם... ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה.. ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. כינויים משהו לאייסי שקשור בכדורסל\NBA ... תודה רבה ולכל יפי הנפש בלי הערות ביניים

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PHONIX,

שלום אני חדש פה asafy הגבר גבר אמר לי על הפורום ובאתי... אז יאללה תגידו ברוך הבא ועופו מההודעה > > > סתאאאאם יאללה מקווה להנות פה !

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by DXM,

ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by [{AMD}],

אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB

9. יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. היי. מחפש גן ציבורי עם מתקן מתח ומקבילים נורמלי, פשוט (כזה), באזור רמת-גן, גבעתיים. יש את גן רפפורט. הוא די קרוב לי אבל המיקום שלו לא הכי מוצלח כי הוא נמצא בכביש ראשי איפה שעוברות מלא מכוניות, בסדר, לא כזה נורא, מה שכן נורא זה המתקן מתח המפגר שיש שם ויש בעוד כמה גנים (בסגנון של אלה שיש בחדרי כושר, כזה). איפשר לעשות עליו פריצת כוח, איפשר לשנות את התפיסה לצרה או לזאת שמתאימה לי והגומי שמלוטף על הברזל די קורע את הכף יד אם אוחזים חזק. יש רעיונות חברים? לא מתכוון ללכת לחדר כושר, אימון בחוץ די מתאים לי מבחינת חופש הזמן והמטרה. רק אם היו בונים מתקנים נורמליים. עדכון 1עליתי על קובץ "מתקני ספורט בישראל" הנה הלינק. גנים עם מתקני כושר בת"א לינק

• 0 תגובות
    • 11.7k צפיות
  11. Started by avimw,

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא הצלחתי לחשוב על שום פורום אחר פה שמתאים לזה, אז נעשה את זה פה אז סופסוף קניתי. המפרט הוא כזה (למי שעצלן מכדי להקליק): מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) לוח: MSI P7N SLI Platinum/Zilent (MS-7380) זיכרון: 4GB Kit Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4870 X2 צורב: רגיל של LG דיסק: Seagate 500GB 32MB buffer מארז: Thermaltake Armor Plus קירור מעבד: Thermaltake Blue Orb FX ספק: Thermaltake Tough Power 750W ולזה הוספתי מסך Viewsonic VX2262WM. ואני חייב להגיד שאני דיי מרוצה. קריסיס רץ חלק על Very High עם AAx4 יצא לי בסוף קצת פחות מ6500 להכל. למרות שלסדר את כל הכבלים מאחורי הלוח היה חתיכת כאב ראש. כמה תמונות של ה…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by ^Dr-TrAnCe^,

יש לי קו טלפון מחוץ לחדר. עכשיו אני על חיבור 56KB והקו מחובר למודם של האינטרנט. אז עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ש: נכון התקע של הטלפון? נכנס לשם החוט ואז בקצה השני יש עוד יציאה? אז רציתי לדעת עם לקצה של החוט אפשר לחבר מפצל שיחבר גם תמודם וגם תטלפון. אבל לא יהיה אפשר לדבר ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אבל שהמודם יהיה מנותק הטלפון יעבוד ישמיעה צליל חיוג? תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by urielka,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=329792

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by wooper,

הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg

20. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Shmoolik,

תיכנסו לכאן (האתר של זיזאג) ותראו יש למאטה קטע של "היכן אנו נמצאים" מהקטע הזה ומאטה תסמנו את כל מה שכתוב עם הכבר ותראו מה מסתתר בין השורות עריכה - יש 3 שורות כאלה , אז תסמנו את הכל.. ;D :lol: :lol: ------------------------ © ענקודר מימי פיסי פרו

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by DOR_2911,

פחות חתימה, יותר מפרט תוצר של שעמום בשעות הלילה המאוחרות http://img231.imageshack.us/img231/413/amgd4st.jpg או משהו יותר קלאסי... http://img231.imageshack.us/img231/4350/amg20events8ui.jpg כדאי לשנות משהו?

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by KoM,

על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...

• 8 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים