כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רוצה כמה כמה לינקים ואתרים לאוניברסטאות בשוודיה עדיף באנגלית . אם אפשר לינקים בעברית על האוניברסטאות שמה. כי אני שוקל ללמוד רפאה בשוודיה. תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לאיזה חידה או פאזל (לא רגיל) מסובכים וקשים. את החידה יצטרכו לפתור שישה שחקני D&D וותיקים, וצריך שזה יקח משהו כמו 10-15 דקות. כמו כן יהיה נחמד אם זה לא יהיה משהו מוכר. משחק קופסה יכול להיות רעיון טוב. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/sex,-crime-and-videogames/gang-kidnaps-gamer-to-get-password-using-fake-orkut-date-280966.php מסתבר שלהיות גיימר היום זה גם מקצוע מסוכן ... אני בכל אופן הייתי מתחיל לשבור לו את האצבעות נראה אותו ממשיך לשחק אחר כך
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא כול כך זוכר את הסרט. איזה סיני אילם הופרד מחברה שלו שהם היו קטנים כי אימצו אותו מבית יתומים הם שיחקו בגן והוא שבר את השן שלו והוא שם אותה בחוט והפך את זה לשרשרת לצוואר ונתן לה את השרשרת, אחרי זה הוא בחיפוש אחרייה ועם השנים הוא שכח אותה, והוא הכיר מישהו שכיר חרב, הוא לימד אותו את אומנויות הלחימה ואיך להחזיק סקין והוא נחשב בסרט Pro, אחרי זה הוא ניפגש עם מישהי והיא מתחילה איתו וכוליי, והוא מלמד אותה לבשל וביגלל שהוא טוב בסכינים הוא למד בישול והוא שף, קיצר בערך בסוף הסרט הוא רואה את אותה השן תלוייה על הצוואר שלה מיתחת לחולצה, והוא ניזכר שזואתי החברה שלו. קיצר את החבר שלו הרגו והוא והוא נישבע נקמה, אז האילם הזה נקם בזה שרצח את החבר שלו ובסוף עם אני לא טועה הוא מת. יש למ…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מן מד כזה אם תרצו שאני יכול לבחור תמקום שהסמן יעמוד עליו עכשיו סימנתי את ההתחלה כ10% ואת הסוף כ100% עכשיו הערך שהוא 10% זה 35 והערך של ה100% זה 5 (כלומר יורד...) עכשיו אני צריך איזשהי דרך למציאת האחוז שהסמן מראה כלומר אם הסמן נמצא בסוף - כלומר הערך שלו 5 אז הוא יראה שזה ב100% עוד דוגמא אם הסמן שלו נמצא בהתחלה - כלומר הערך שלו 35 אז הוא יראה שזה ב10% או אם הסמן באמצע הוא יראה יראה 55% (זה האמצע מ10% עד 100%) והערך שלו יהיה 20(נראה לי) אני מקווה שהבנתם... אתם יכולים לקחת את הערך שבו נמצא הסמן כX
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת יום ראשון אני טס והחלטתי לקנות את המשחק אחרי הרבה זמן שאני משחק בו עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לקנות אותו במחירים לא כמו בארץ אם יש סיכוי למצוא או בברצלונה\ספרד או בדיוטי פריי לא ב200 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה אתם חושבים קורה בארץ הזאתת אני חושב!!!! שראש הממשלה שלנו הוא גנב, לא יודע להנהל עם שהמדינה לא משקיע בבתי הספר בישראל מחירי הדירות בישראל במיוחד בת"א דבר טוב אני לא יודעעעעעעע...???
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
גאון מי שיצר את זה, תהנו: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232323.html?playlist=featured
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-