כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, דודה שלי מגיע מארצות הברית והתבקשתי לבחור מתנה עד 500$ רעיונות? XBOX360 אני לא קונה - יותר מידי בעיות , אין צ'יפ, ועד סוף השנה יהיו רק 200 משחקים זמינים, מה גם שיש פרט שולי שעדיין אין לי טלויזית HDTV. מחשב נייד - לא מצאתי משהוא טוב ב500$ ואני גם לא יודע אם האחריות גלובלית - אם כבר חשבתי על VAIO אבל הוא עובר את ה500$. נגן\ מקליט וידאו - אני לא עד כדי כך הרבה בדרכים, גם שאני כן, בד"כ אני נוהג על אופנוע, אז אני לא אצפה בסרט בזמן שאני על בין עירוני באופנוע. פלאפון - מאוד מפתה, אבל יש בעייה לגייר אותו, הבנתי שזה הרבה כאב ראש. אביזרי ספור : רולר , ציוד סקי וכ"ו... מאוד קשה לקנות מרחוק גם בגלל שצריך לראות את זה עליך כדי לדעת אם זה יפה וגם בגלל מידות. בקיצור, אני אובד עצות, …
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
נסעתי בסוף יולי ,ואיבדתי את החשבונית שהגיע לפני חודש אחרי כמה זמן יש להם קנסות?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתור איתו משוואות דיפרנציאליות ממעלה 3 ומעלה. ראיתי שניתן דיי בקלות לפתור ממעלה 2, אך לא נוח ממעלה 3. האם למישהו יש פתרון או הסבר כיצד ניתן לפתור בעזרת TI89? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אל תשאלו למה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה אתם חושבים קורה בארץ הזאתת אני חושב!!!! שראש הממשלה שלנו הוא גנב, לא יודע להנהל עם שהמדינה לא משקיע בבתי הספר בישראל מחירי הדירות בישראל במיוחד בת"א דבר טוב אני לא יודעעעעעעע...???
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
סרטים פשוט גיאוניים בתכלית! http://movies.break.com/saw/ עוד לא ראיתי את הרביעי אבל שלושת הסרטים פשוט אדירים!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי היום במחשב כונן דיסקים עם חיבור IDE ולא SATA. אם אני קונה מחשב חדש, יהיה אפשר לחבר אותו? או שהיום כבר הכל זה SATA?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-