עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 00000,

הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by K0sTa,

איך השיר הזה של שרית חדד שהולך ככה: אני לא אחת מאלה אתה רק בן אדם אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם, אביר על סוס לבן משו כזה אם מישו יודע ת'שם של השיר בבקשה תגידו יום סבבה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by Symbore,

השיר מתחיל מהשנייה ה-11 אני כבר שעה לא מצליח לזהות אותו, תודה!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by TOMY-BOY,

אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by mega1234,

השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by IlanF,

מה השיר בסרטון הפתיחה של need for speed carbon?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם. לפני כשבועיים שמעתי ברדיו שיר שאהבתי והייתי רוצה מאוד לדעת את שמו ואת שם הזמר. אני זוכר רק כמה מילים מהפזמון, אולי אתם תוכלו לעזור לי. זה הולך כך: Hello hello hello hellooo is it .... תודה

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by K0sTa,

חבר'ה ממצב? שנים לא הייתי פה קבלו ת'סרטון המגניב: http://www.youtube.com/watch?v=ulYAeYgZSrU&search=acrobat%20ninja%20skills%20crazy%20omfg אני צריך ת'עזרה שלכם בזיהוי של השיר תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by h_yoav,

מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by TheReaper,

בטריילר מ2006 של GEARS OF WAR מישהו יודע מה השיר?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by IlanF,

מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by galz,

יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. Started by yanushka,

שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

מישהו יודע איזה שיר זה? http://www.youtube.com/watch?v=V3c_om0qBOQ

22. Started by ORrrr,

שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

היה היום בגלגלצ בשעה 07:15 הפזמון זה ככה קינג אוף דה ג'מבו, קינג אוף דה ג'מבו גיב איט ואן איי קומבו אולי תעשו דביק בפורום אודיו של זיהוי שירים?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by redti,

אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by redti,

אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים