עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, במזל טוב תיקנתי את הטלויזיה בחדרי. איני יודע איך לחבר את הממיר לטלויזיה אז התקשרתי ל-YES והם לא עונים לי בכלל, כבר התקשרתי אתמול והיום ואין עונה כאילו המשרדים שלא לא מאויישים בכלל ואני מיואש מהם. : 20 דקות המתנה בפלאפון זה כבר מוגזם מאוד! אז אני מעוניין בעזרתם בחיבור. יש לי כבל ששייך לחיבור שבין הממיר לטלויזיה, כאשר מכל צד יש יש פיצול ל-3 כבלים: אדום, לבן וצהוב. בטלויזיה יש לי 4 סוגים של יציאות: Video IN, Video OUT, Audio IN ו-Audio OUT. לגבי הממיר, יש לי ממיר רגיל (ממה שמשתמע, לא YES MAX) לחלוטין עם 6 יציאות. ממיר שנמצא כמעט בכל בית שיש בו YES. אשמח לקבל תשובות מה לחבר למה...

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. הקליפוש הגיעו הם פה לידי בחדר הבעיה היחידה היא שהם מארצות הברית ויש להם את החיבור הזה של ה110W אני לא יודע אם צריך שנאי מ110W ל220W או שפשוט לחבר את המתאם של השקע בלי שנאי.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. יש לי חדר גדול בסביבות 70 מטר , אני מתכוון לחבר את הTV למחשב העניין הוא שה TV רחוק מהמחשב ואני צריך להשחיל כבלים בשביל לההגיע למחשב ... השאלה שלי היא איזה כבלים להשחיל ?? HDMI ?? אני רוצה להציג כל מיני דברים על המסך , כמו שקופיות בוויר-פוינט , וורד , סרטונים עוד ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dd7,

בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Track,

היי, אני מנסה לחבר פרוז'קטור הלוגן שהגיע ללא כבל חשמל. קניתי כבל ותקע, וקיבלתי עצות, אבל אני לא 100% בטוח. אז אני יודע שכבל צהוב הולך לכבל צהוב. ואני יודע שחום זה מתח, וכחול זה יכול להיות גם וגם. השאלה היא - איפה להשחיל? שניהם לבנים.. שנית, אין לי מושג איך לחבר את אותם כבלים בצד השני לתקע, כי אין עליו בכלל שום צבע. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 18.5k צפיות
  6. שלום לכולם..הייתה לנו עבודה מעצבנת בקבוצות לפסח.. והמורה ביקשה פידבאק/רפקלציה,אני מתלבט אם לרשום בכותרת feedback או reflection(עם אות גדולה כמובן.) ובנוסף,אשמח אם תוכל לקרוא את הקטע ולהגיד אם ישנן טעויות מבחינת חוקי כתיבה וכו',ואם אתם חושבים שישנו ניסוח טוב יותר: Dear XXX(MY TEACHER) I liked the project. It was pretty fun and easy,the model project,was hard at first. But,after we bought all the things we needed up for,we just had to paste it all together and then we finished. I had no problems with my teammates ,and everyone worked great.

• 5 תגובות
    • 11.2k צפיות
  7. Started by asafgolan,

יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by eegg,

מישהו מכיר את החידון הזה : http://www.1234.co.il/game אני צריך עזרה בשאלה 29

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by mrbig,

הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת חקר בחינוך לתעבורה. חיפשתי כל מיני נושאים ואני לא מוצא כמעט כלום. אני לא רוצה שתביאו לי נושאים. פשוט אני רוצה לדעת איפה יש אתרים עם הרבה חומר בנושא זהירות בדרכים (לא סתם דיווחים על תאונות וכאלה אלא מידע). מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  12. שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו שמע על בושם לגברים בשם "גפ"? יודע אולי איפה ניתן ליקנות אותו בארץ? יש לו ריח עדין מיוחד משהו. אני חושב שהשם הוא GEP או GAP, מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיכול לאחסן סרטוני ווידיאו הום מייד כדי להציג אותם באתרים אחרים.. תודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by AdamS,

ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  16. שלום! אני רוצה לבנות ספסל כושר כדוגמאת http://www.cybexintl.com/Products/displayproductnoflash.aspx?id=5435 אני מחפש כבר המון זמן את הסרטוט של הספסל הזה ועוד כדוגמאתו אך ללא הצלחה... אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא סרטוט שמראה כיצד לבנות ספסל כזה... מעין הוראות הרכבה על מנת שאני יוכל לקחת מידות וליצר אחד כזה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by FARKASH7,

אני צריך חומר על שני סיפורים: 1. חצוצרה בואדי 2. התפסן בשדה השיפון תקציר של הסיפורים(לא קראתי אותם), סיכומים עליהם ודברים אחרים שיכולים לעזור תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום אני מחפש חנות דייג באזור תל אביב חנת טובה אמינה וזולה שאפשר לקנות חכות לא רולר תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by nVIDIA70,

שלום אני מחפש שם של טראנס. מישהוא יודע איך קוראים לטראנס הזה שיש בו כאילו צפירות של סירנות (הוא דיי קיצבי) ,ויש בו משהוא על בטרייה (חבר שלי אמר לי...) .אני חושב שהוא דיי חדש וגם דיי פופולרי.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר ברדיו ששמעתי מספר פעמים והוא הולך משהו '' דולצ'ה וגבנה'' ושרה אותו אישה . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש איזה שיר ששמעתי לפני כמה זמן ברדיו, השיר נשמע כמו רמיקס של משהו כניראה... השיר מתחיל עם גיטרה אקוסטית ולאט לאט הבומים נכנסים לקצב ומישהו שר ברק (נשמע לי כמו בוב מרלי אבל אני לא זוכר טוב) השיר הזה היה לפני כמה חודשים בראש המצעד של רדיוס 100

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by musari,

אתמול במועדון שמעתי איזה האוס שבפיזמון אישה צועקת משו כמו: finaly is fantasy......free free free

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.