עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.4k צפיות
  2. היום באה אליי ואל עוד כמה ילדים סגנית המנהלת ואמרה שאנחנו נבחרנו להיות נציגים של הבית ספר, של ישראל, במבחנים שיערכו ב14 לחודש שמשתתפים במבחנים האלו ילדים מכל העולם בכדי לראות משהו... המבחנים על ידע כללי וכאילו אני לא יודע מה זה בכלל ורציתי לדעת אם אנשים פה יוכלו לעזור לי במה זה יהיה וכאלה... הסגנית אמרה שהיא לא יודעת כלום ולא יכולה לעזור לי אז אני כאן פונה אליכם. קוראים לזה פרויקט פיזה או אייפל לא ממש זוכר [היא לא הייתה ממש מובנת..]. בתודה מראש, אבי.

3. אני יודע שזה תראד מפגר אבל אני רוצה כמה טיפים לאיך לשחק במשחק הזה יותר מחמש דקות,איך אתם עושים את זה ?אני יודע שזה משחק אבל כשאתה אפילו לא לבד בבית אלא אין איתך אף אחד בחדר אני פשוט לא יכל לשרוד במשחק הזה יותר מ-8 דקות יש לכם אולי טיפים על מה לחשוב או מה לעשות כדי שהמשחק הזה יפחיד פחות?חח אני לא רוצה להעיף את הסאונד כי ככה זה יהיה יותר מפחיד אתם יודעים השקט שלפני הסערה וכו' ......חח אל תרדו עלי בגלל הפתגם חחח טוב אז תודה מראש

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

http://www.liquidgeneration.com/games/paris_cellphone.asp דיי משעשע..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by riddle,

שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by o07,

שמה נשמע? יש לי בעיה אני לא יודע אם משלמים באתר הזה ביורו או בסטרלינג בגלל שזה בבריטניה אבל יש שם אות קטנה של E www.yoyotech.co.uk בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

שלום. בשבועיים האחרונים שלחתי לאריהב- החנות היחידה בארץ עם מלאי נורמאלי של לדים ואביזרי אליקטרוניקה אחרים- שלושה מיילים, והם לא החזירו לי תשובה. גם לטלפון הם לא ענו לי (התקשרתי כמה פעמים, בשעות נורמאליות...). אני צריך להזמין מהם כמה דברים, אבל אני לא יודע אם שווה להזמין מהם אם הם עושים כאלה בעיות...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by תמיד מחייך,

http://www.ourcolony.net/index.aspx

10. Started by desert,

לא רק על התוכנית אלא במיוחד השחקנית , שחרנית מעולה וגם ג'ון שם מעולה. [סתם לידיעתכם ככה]

• 54 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. טוב, הסיפור מתחיל ככה- לפני 4 חודשים החלטתי שאני חייב מצלמה דיגיטלית, ואחרי שעבדתי כמתקין קופות רושמות לכמה חודשים גם היה לי הכסף לבזבז אז התחלתי לעשות חיפוש אחר המצלמה הדיגיטלית האידיאלית בשבילי לאחר שבוע של בדיקות וקריאה של מאמרים (וכמובן שאלות בטכנו) הגעתי למצלמה הזו: Canon PowerShot A85 וגם מצאתי אותה במחיר מאוד נוח של 1200 ש"ח (כאשר ראיתי אותה בחנויות אמיתיו ב 2600 וב 2400 אופיס דיפו ועוד איזה שהוא מקום ששכחתי את שמו כרגע) אז חיפשתי בZAP אחר המקום המוצלח ביותר לרכוש ממנו את המצלמה ומפני שכבר קניתי כמה וכמה פעמים ב P1000 החלטתי להישאר עם החברה שעד עכשיו לא עשתה לי בעיות גם הזמנתי ביחד עם המצלמה כרטיס זיכרון של 256 מגה, כי איזה מצלמה של 4MP יכולה לחיות עם 32 מגה …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  17. Started by TeaTime,

חברה ביפן פיתחה Mech (למי שלא מכיר- טנק הולך)! http://www.sakakibara-kikai.co.jp/products/other/LW.htm אחד הדברים היותר מאגניבים שראיתי בזמן האחרון

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by R0ck,

לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by nehmia,

נכון יש את הנוסחה שאם אתה בגובה מסוים אז אתה צריך לשקול במשקל מסוים....מה הנוסחא?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים