כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשלם לrapidshare כדי לקבל חשבון פרימיום אצלם? איזה ויזה צריך? ואם משהו עשה את זה ויכול להסביר לי יותר אני ישמח בגלל שזה אתר בין לאומי
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצא השנה אוטומוטור 2006??? יש להם אתר או משהו?? איך אני קונה כרטיסים מראש?? אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אשמח עם תעזרו לי!! כי שנה שעברה הפסדתי את זה :pissed:
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Clarkson Island כול מי שראה את הפרק החדש בטח כבר ראה חלק קטן:
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אינטל מודיעה על השקת הגרסה האחרונה של Intel® PresentMon, תוכנה מתקדמת המסייעת למשתמשים להבין ולייעל את ביצועי המחשב במהלך משחקלכתבה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ישנו אתר אשר מראה את הנוסח של קורות חיים באנגלית מישהו מכיר??? אפשר קישור????
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה המקום אבל אני אנסה בכל זאת אני צריך מכונת כביסה לבית תקציב 2500 שקל סחיטה 1000 סל"ד מינימום 6 קילו פתח קדמי רצוי מחברה גרמנית תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס ולהציב עוגיה על המחשב שלי בעזרת פיירפוקס אני נתקל בהודעת ABUSE מעצבנת, שמלווה בפרסומת. כאשר אני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אקספלורר הפעולה מתבצעת ללא עיכובים ובעיות. למה לעזאזל האתר לא תומך בפיירפוקס? בייחוד לאור העובדה שחלק גדול מאוד מהגולשים משתמש בו? ההודעה מופיעה גם שרוצים להרשם, ואני בטוח שהיא עצרה עשרות אנשים מלהיכנס לקהילה. נ.ב. האיי פי שלי משתנה. ולא עשיתי שום דבר שמצדיק הודעת ABUSE
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שמתאים לנושא אז ננסה כאן.... ( מנהלים עם יש כזה פורום בבקשה תעבירו את ההודעה לפורום המתאים ) שלום,קוראים לי ארתור, בן 15. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. אני מעצב בפוטו כבר כ שנה (11 חודשים) עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP \ ASP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. עדיפות למתכנת PHP אבל כולם יתקבלו בברכה. העיצוב של האתר (כמובן =P) והדומיין עלי. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il פאלפון : 0503080172 הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשר…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.thegamehomepage.com/play/max-dirt-bike/ הגעתי לסוף השלב. יש גם את זה: http://www.thegamehomepage.com/play/lynx-bike/
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-