כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום גיליתי שאומרים פוזמקאות ציפיתי לפוזמקים או פוזמקיים או משהו כזה, אבל בהחלט לא לפוזמקאות!! מטרת הדיון-לוודא זאת ולחלוק עמכם את המידע המרגש הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלפון הישן והטוב של panasonic הלך לעולמו אחרי 5 שנים של שירות מצוין אני מחפש לקנות בסכום של 300-400 שקל גג טלפון אלחוטי חובה:שיחה מזוהה וכמובן אלחוטי וכמה שיותר קליטה (בית של שתי קומות) שיהיה מקשים נוחים ללחיצה ומוארים ושיהיה מסך מואר ולא פיצי (הורים...) רצוי רק panasonic ראיתי כמה טלפונים נחמדים אם מישהו מכיר מניסיון בבקשה להגיב http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1496902 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1505694
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני מצתער שלא הלכתי בסוף נשמע ממש טוב ומרגש עכשיו ב88FM
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הינא ההקלטה: תודה רבה לעוזרים. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=707A491916FD0F1A
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-