עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום רב, האם צריכה מוגברת של חלבונים ושינה ארוכה יותר גורמת לצמיחה טובה יותר ? ואם לא,מה כן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by MIKI23,

אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by taimor,

לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SamsungUser,

שלום, שבוע הבא אני מזמין מהחנות סקאיי פיסי מחשב והרגע שרציתי להרכיב מפרט שמתי לב שרוב המחירים פשוט צנחו! האם אמורה להיות עוד ירידה במחירים? או שזה פשוט בגלל הדולר או משהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

מזעזע פשוט... היא לבטח תגדל להיות מה שנקרא "בחורילה". http://news.yahoo.com/photo/070926/ids_photos_ts/ra3291886192.jpg;_ylt=ArpHNzQuaxou3I3SqBFSGvyek3QF

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by david11,

היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מישהו מכיר אתרים או פורומים בנושא?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by ConRoe X Fire,

מערכת רמקולים למחשב: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=519660 פלאפון של סאמסונג: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371375 מחשב נייד: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479260 שימו פה סקירות מצחיקות אם יש לכם.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by arielman22,

שאלה שאני מעלה אותה פה כי היא פחות קשורה למפרטים, אלא יותר לאמינות חברות בזאפ מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. יש לי את שני הסרטים על המחשב כבר כמה זמן והסיבה שאני לא צופה בהם עדיין היא שהבנתי שהם קשורים אחד לשני איכשהו ואני לא יודע מה לראות קודם. ראיתי במקרה את הסרטים האלה כשהייתי פעם אחרונה ב-Tower Records ועל כל אחד מהסרטים היה כתוב "צדו השני של *הסרט השני*, אבל גם שם לא מובן מה רואים קודם, אולי אם הייית קורא את התקיציר של הסרט מאורה (רק עכשיו אני חושב על זה...), אז בקיצור, מה לראות קודם?

16. Started by Lost Spirit,

מישהו יכול להפנות אותי לספקי אינטרנט בארה"ב, שוודיה וכדומה? המספקות אינטרנט מהיר, ואף 100mbit. תודה.

17. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by ori-silver,

אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. אני מעוניין למצוא שעונים של CASIO סדרת EDIFICE במחירים נורמאלים! למשל מה אתם אומרים על השעון הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=401635 המחיר מצויין בלינק פשוט אני רוצה חנות שמוחרת בסביבת המחיר הזה ולראות את השעון בעניים שלי... כול חנות שעברתי המחירים מוגזמים כפול מהמחיר ברשת!

20. Started by BoriTTo,

אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.

21. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by שמואלל,

שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Thadar,

תודה חבר'ה... אז ככה, ראיתי כמה קטעים מסרט, ותהיתי עם מישהו יכול לעזור לי לזהות את הסרט. -קודם כל, זה סרט על זומבים. קטע ראשון: (מצטער עם אני קצת לא ברור, צפיתי בקטעים ללא קול ולא ממש הבנתי מה קורה) מסיבה... כלוב עם שני זומבים בפנים שקשורים בשרשרת... הרבה צופים מסביב... גבר זורק בחורה בכוח לתוך הכלוב, הבחורה נאבקת קצת עם הזומבים, ואז מגיע גבר, יורה בשני הזומבים ומציל אותה. קטע שני: גבר, לבוש בחליפה, יושב בתוך רכב אשר נמצה בחניון תת-קרקעי, בזמן הנהג שלו (כנראה) פותח את שער היציאה של החניון (הוא במרחק כמה מטרים מהרכב). כשהוא (הנהג) רואה זומבי מתקרב אליהם, אז הוא צועק לבחור שהיה במכונית משהו, ובורח דרך השער. הזומבי מתקרב למכונית, מנסה לשבור את החלון ולא מצליח, הבחור שולף אק…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.