עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו התוכנה שנמצאת בחלק מהסוני אריקסון החדשים, אני מחפש אתר שיהיה ניתן לעלות אליו קטע קצר מתוך שיר ושייתן את השם המלא של השיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. בקשר לת'ראד שנסגר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265553.0 סתימת פיות כדרך לפתור בעיות.. איזה יופי! הרבה יותר קל מוויכוח רציני, כל מה שצריך זה ללחוץ על כפתור. אני תומך במה שנכתב ב100%, וזה פשוט מעורר את זעמי שמנהל אחד (ש"במקרה" גם מנהל האתר) זורק על חברי קהילה שלמה -שהם בעצם בלון החמצן שלו. אם אתם מכירים את האתר Digg.com אתם בוודאי מודעים לפרשה שהתחוללה שם בעקבות החלטת מנהלי האתר, לצזנזר מספר שהיווה קוד לפיצוח ההצפנה של תכני HD. ההחלטה נבעה ממכתב שהתקבל אצל מנהלי האתר מהMPAA. תוך מספר שעות האתר הוצף בהודעות עם המפתח עד שבעלי האתר נאלצו להכנע ולתת את ההודעה הבאה http://blog.digg.com/?p=74. זו נאמנות לגולשים. אולם בעלי האתר שלנו, אפילו לא קיבלו הודעה שכזו …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  5. מי אלה צרכני קצה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Your-AsSaSsiN,

התקבלתי לעתודה ואוני' ת"א, שאלייה התקבלתי, הודיעה לי שיש מפגש ביום ראשון, אני פשוט שכחתי באיזו שעה. מישהו כאן הולך למפגש הזה ויודע באיזו שעה צריך להיות שם מחר?

8. Started by DS,

א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. [table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by RayZ,

היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  14. היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Libby,

עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by intel suck,

SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by benor,

למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by rgrifat,

שלום לכולם. יש לי שאלה: איזה דברים צריכים להיות לי כדי להרכיב מחשב מרכיבים שקניתי? האם הרכיבים עצמם מכילים את כל הכבלים והברגים הדרושים? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by tomz,

hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by LIOR42,

לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.