עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by gigabot,

היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ שיראו שהוא מסתובב כזה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה לו ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ מאיפה ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? ‏אבירם…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  8. זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אני צריך משם לדים ויש לי קצת בעיה עם התשלום.. ההורים לא מסכימים לתת כרטיס אשראי לאתרים כאלה =\ אם יש פה מישהו שמתכנן הזמנה משם ומוכן שאני יזמין איתו אני יודה לו אם הוא ירשום לי פה או יצור איתי קשר באייסיקיו 9454884 או במסנג'ר aviran27@walla.com תודה מראש חבר'ה

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by waizman,

http://www.miniclip.com/tabletennis.htm

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by UlTrAS~ReSsiStAnCe,

אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by itai_1813,

גאון מי שיצר את זה, תהנו: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232323.html?playlist=featured

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Zadu,

תאחלו מזל טוב יש לי יומלדת היום של 16!!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by maphisto,

טוב אז מה שרציתי לספר לכם (או יותר נכון לחלוק איתכם ) זה למה מפריע לנו עניין הכותרת או עיניין הסדר באתר . קודם למה ? כי זה בשבילכם - המשתמשים . דבר שני שתבינו שיותר חשוב לנו שתהיה לנו קהילה מנומסת שמכבדת את עצמה מאשר קהילה שיודעת הכל על נושא המיחשוב (אני לא יכול להדגיש את הקטע הזה יותר !) ,בגלל שבמקום כזה יותר נעים לבקר והרבה יותר קל לתרום ולעזור . אז ככה נחלק את הדיון לכמה רמות : 1, כותרת - אני רואה את הפורום כמו הבית שלי (או המשרד שלי) ולכן כשנכנס מישהו ורוצה ממני \מישהו אחר עזרה , סתם לחלוק משהו אני רוצה שהוא יהיה מנומס וחברותי ויותר חשוב !!! מחונך ! לא בגלל שאני רוצה כבוד או מעמד אלא בגלל שלכם (המשתמשים הותיקים והצעירים ) מגיע כבוד ונימוס. כשאני רואה כותר…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by avi2014,

יש לי מגן בעוד שבוע ובגרות בעוד שבועיים-שלוש... עכשיו יש לי במחברת טונות של חומר..ואני לא יודע מאיפה אני מתחיל יש אתרים טובים ללמוד בהם לשון?? את המיקוד יש לי אבל הוא לא מתומצת מי יודע מה וכללי מידי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים