עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים

2. Started by R0ck,

סט ששמעתי אתמול באחת מתחנות הרדיו הווירטואליות ופשוט נדהמתי מהאיכות שלו. הולדן בעבר השאיר עלי רושם מאוד שלילי בכל הנוגע להופעות שלו, אבל הסט הזה... אין מילים לתאר. בלי שום ספק, אחד מהסטים היותר מדהימים ששמעתי בחיי, מוזיקה אלקטרונית במיטבה! James Holden - Balance 005 - CD1 71:14 James Holden - Balance 005 - CD2 62:11 מומלץ בשיא החום!!! *לפרטים נוספים על "ילד הפלא" - http://www.jamesholden.org.uk

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. Started by nehmia,

לא היה כתוב פה על איזה סשן שלהם??

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. לעזזל מה זה הסוף הדפוק הזה? יש לכם מושג אם יהיה סרט המשך :s05:

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by iem,

מישהו מכיר חנות גדולה שמוכרת את ה- Creative zen vision m 30GB WHITE במחיר נמוך מ-200$ ??? או לחילופין יכול לרשום שמות חנויות גדולות וזולות בארה"ב ואני אחפש בעצמי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by BedB0y,

כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום אני מתכון להתחיל קורס mcse עוד חודשיים האם הקורס דורש הרבה השקעה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ... תודהה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  10. היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by tom123,

איזה רכבים חייב איתוראן/פויינטר לרכב בשביל הביטוח? איך אני יכול לדעת? זה ממחיר מסויים/ נפח מנוע משהו?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by Cyron,

?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by m.l,

הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by chenrp,

אני מעוניין לפתור איתו משוואות דיפרנציאליות ממעלה 3 ומעלה. ראיתי שניתן דיי בקלות לפתור ממעלה 2, אך לא נוח ממעלה 3. האם למישהו יש פתרון או הסבר כיצד ניתן לפתור בעזרת TI89? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אם יש זה מאוד יעזור

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by benor,

כבר חפרתי פה פעם, עם איזה תאר'ד שפחתי. בסה"כ זה יצא נחמד. פה ושם יש טעויות. http://www.youtube.com/watch?v=4V81jRs9KOA את האקורדים לקחתי מכאן: http://www.tab4u.com/songs/song_882_%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA.html?id=882&type=piano&ton=0

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

ארם, זה לא נותם לי לפרסם את הלינק לסרטון אז תכנסו לאתר ומשם תגיעו לסרטים: http://www.shrekthethird.com/flash/index.html הסרט יוצא ב18 למאי רק שיהיה מצחיק. (לא כמו השני :-X)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. המשחק של היום של מנצ'סטר למשל, אם משהו מכיר מבקש לשתף תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by RayZ,

היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. עברו כבר 4 שנים ואני לא רוצה להיתקע בבקרים. בכלל לא נעים :'(

22. Started by ex_,

http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by ccc,

70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים