עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  1. Started by Kidney_stonE,

למישהו יש מושג איזה סמל זה ? מה זה מייצג ? מה זה אומר ולמה או למי זה שייך ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by galz,

יש סרט אחד על איזה ילד ממנצ'סטר שהוא בקבוצת כדורגל והוא אפס ואז הוא מקבל נעליים מיוחדות ונהיה תותח משהו כזה מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by gaf,

שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by redti,

אהלן אני זוכר שראיתי פעם סרט.. על מין זן של חיזרים משתלט על איזה ביצפר ואיזה תלמיד נרקומן מגלה שקראק הורג אותם.. אשמח לדעת את שם הסרט אם מישהו זוכר

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by kikkler,

סצינה שזכורה לי מסרט שחור/לבן שראיתי לפני הרבה שנים - מעין אמפיתיאטרון ובו מחכים הרבה אנשים לכניסה של איזה צבא (כנראה צבא כובש או משהו). כשהצבא מגיע, האנשים שמחים וזורקים על החיילים פרחים, אבל החיילים לא שמים לב ופשוט צועדים, כשהם דורסים כל אדם שנקרה בדרכם. האנשים מבינים ומנסים לברוח, והחיילים ממשיכים לצעוד עד שהם ממלאים את האמפיתיאטרון. יש למישהו מושג מאיזה סרט זה לקוח?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  8. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש סרט שמה שאני זוכר ממנו הוא שהשחקן מאבד את הזיכרון וכשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא וויתר על כול הכסף שלו ולקח במקום מעטפה עם כול מיני חפצים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by KKK,

שלום כולם!! ;D אני מחפש שם של סרט ישן. אז ככה מה שאני זוכר שהסרט הוא עם ואן דאם,ויש את גיבור הסרט שאם אני זוכר נכון קוראים לו ג'ייסון,אבא של ג'ייסון מאמן קראטה או משהו כזה וואן דאם שבר לו תרגל. ג'ייסון בנו רוצה לנקום בואן דם ומקבל השראה מברוס לי שבא לו בחלום ,ברוס לי מאמן אותו וכל זה ובסוף יש את הקרב הסופי של גייסון נגד ואן דם. זה כל מה שאני זוכר אז בבקשה חבר'ה אם מישהו זוכר את שם הסרט שיגיד. תודה רבה דרך אגב בהצלחה מחר לכולם בבגרות!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Thadar,

אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

13. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by ag43,

שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Lirux,

למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LOL,

לפני איזה כמה חושים אכלתי בצפון איזשהו פרי ולאף אחד לא היה מושג מה השם שלו ואני צריך את השם שלו אם זה עוזר הוא בא גם בלבן בפנים תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

20. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

21. היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 00000,

הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by K0sTa,

איך השיר הזה של שרית חדד שהולך ככה: אני לא אחת מאלה אתה רק בן אדם אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם, אביר על סוס לבן משו כזה אם מישו יודע ת'שם של השיר בבקשה תגידו יום סבבה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.