עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Senator Stupidity,

בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

http://www.technospot.net/blogs/15-smart-ads-you-just-cant-miss/

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by DeaglinG,

אהלן, אני בטוח שכולכם, כמוני, חלמתם באיזשהו שלב בחייכם על הבית שתקנו כשתזכו בלוטו, ועל המכוניות, וכו וכו וכו... עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה אתר/פורום/קהילה, שאפשר לראות שם את המוצרים הכי יוקרתיים, משוכללים, חדשים וחדישים. אבל אני לא מדבר רק על פורשה או טלוויזיה 103 אינץ', אלא על הכל, מקרר, מדיח, מקלחת, דלת, ספות, שולחנות, צבעים לקירות, ארונות, וכל מה שרק אפשר לחשוב עליו. (דברים שאנשים עשירים קונים) מישהו מכיר אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by the king2006,

שלום... איפה אני יכול לקנות פוסטרים של מחשקים - NVIDIA - ATI כל מה שקשור למחשבים ?? תודהההה

6. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by SyndromE,

מעניין אילו בטריות הוא מקבל סתם שלחו לי ל-email, חשבתי לשתף את השטות. קצת בוטה, אבל אנחנו ילדים גדולים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  11. יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by yigael_o,

היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית

14. Started by idofr,

היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.

17. Started by IlanF,

בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by Chymes,

יש חוות דעת? משתלם לרכוש?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Holography,

אהלן אהלן תגידו אנשים יש איזה מאכל(ים?) שיותר ממלאים תבטן ופחות מצמיאים שכדאי לאכול בארוחה מפסקת?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by guysevi,

חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by integral,

:s05:

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by hedva,

או שהבעיה אצלי?

24. מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by hedva,

מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.