כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
;D לכול הג'ובניקים של HWzone ;D חפשן החפשן ( או בשמו המדעי: The Jobnick ) הינו קל"ב ממשפחת הקבניסטים. נפוץ ביערות השק"ם שבאיזור המרכז (צריפין, תל-השומר, קרייה). תוחלת החיים של החפשן הממוצע נעה בין כמה שבועות ( במקרה הקיצוני חודש/חודשיים וחצי טירונות ) ל-3 שנים, אבל בד"כ מחזיק מעמד רק עד שנה, וגם זה יותר מידי. ניזון בעיקר מפחיות קולה, ומשאיר אחריו בדלים רבים של סיגריות. החפשן כמעט ולא נע, ופעולותיו מסתכמות בכלום. רוב הזמן איננו בתעסוקה, נדיר לראותו זז, וגם זה רק כדי לעשות את צרכיו ( לעיתים גם לזה אין לו כח ). ניתן לזהותו בד"כ במצב של השענות זרוקה ורדומה על עץ, כשהוא מאופיין במשקפי שמש של טייסים ( רצוי מתוצרת "רייבן" ), לרגליו כפכפים והוא ישן שינה עמוקה, שזה בערך …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם.! משהוא יודע אם יש קו אוטובוס מקרית אונו לדימונה ישר.!?! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ריהוט שאני לא צריך ואין למי לפנות לבקש עזרה להוריד החוצה. אילו אופציות אחרות יש לי לשקול? אני לא רוצה להזמין משאית וסבלים בשביל זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קובץ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למערכות פורומים רציניות באנגלית בנושאי מחשבים וכו'..... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:
-
עם חומרה חזקה, SteamOS בשל יותר ובקר חדש לגמרי, Valve מנסה שוב לכבוש את הסלון ולערער את הדואופול של סוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי יש לי 2 שאלות.. 1. למישו יש מושג אם יש לי סרט בפורמט DVD-R אגב סרט חוקי לגמרי שחברים צילמו וצרבו על דיסק ואני רוצה להוסיף לו כתוביות ואז לצרוב שוב איך אני עושה את זה? סתומרת יש לי תקבצי DVDR במחשב אבל אין לי מושג איך להדביק לזה כתוביות ולצרוב?? 2. נגיד וקיבלתי באן אייפי מאתר מסויים.. איך אני יכול לחזור לאתר? נגיד יש כזה דבר לבקש מהספקית שינוי IP וזה יעזור? או שאין כזה דבר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בדף של מישהו אחר? ביקרתי בדף fb כלשהו ולחצתי בשוגג על share בהודעה כלשהי ואינני יודע כיצד לחזור בי 😞
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש פה כמה מעריצי בבילון 5, אז חדשות רעות, אנדריאס קטסולס נפטר ביום שני מסרטן. http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34628 איזה באסה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן אני פתחתי פה דיון לא מזמן עם שאלה דומה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מתלבט בכל פעם שאני נכנס לאתרי הטורנט. אף פעם אני לא יודע איזה גרסא מתאימה לי ועל איזה אפשר לוותר. הנתונים שלי הם - מסך 42" בעל רזו' 1920X1080 , מרחק צפיה של מטר וחצי , אין לי כרגע מערכת , כלומר הסאונד מושמע מהרמקולים המובנים של המסך , ומהסך בכל אופן לא יודע לקרוא קבצי DTS כך שאם אני בוחר במקודד הזה אני צריך להמיר אותו ל-AC3. בעת בחירת סרט חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מיטבית , ועם זאת לא להוריד "סתם" קובץ שיתפוס מהקשיח עשרות gb לשווא. אולי הוא שווה ומתאים למי שרוצה להנות מסאונד משובח במערכת ה-7.1 שלו , אבל אצלי זה לא המצב גם ככה. יש כ"כ הרבה אפשרויות, ואני ממש לא מבין מה ההבדל בניהם. ואי…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-