כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה...... עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מוזר שאומר שיש לי שגיאה בחשבון. במייל יש קישור לאתר מחוץ לרפיד שייר. יש מצב שזה נסיון לגנוב את החשבון שלי? אם זה נסיון גניבה, אז זה שמנסה לגנוב לי את החשבון ממש מפגר... אין לי חשבון פרימיום, סתם חשבון רגיל
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים לתרגומים חוץ מ NFOIL... אחרי שסגרו את כולם אין לי מושג מאיפה להוריד תרגומים תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מישהו רעה שכחו אותי בבית 4 מגניב פ33ה האם יש בית קזה ביחלל אני חושב על זה יש קזה בית מאוד מסקרן אחיו רק תושבות שלכם
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קטנוע שישמש אותי לנסיעה של כ 70 ק"מ כל יום (כשעה נסיעה בערך). ההתלבטות שלי כרגע היא בין הג'וירייד 200 לבין הגרנד דינק 200. שמתי לב שהג'וירייד יקר בכ 2000 ש"ח ולא ממש מצאתי לכך הצדקה. יש סיבה לכך? מהי ההמלצה שלכם ולה? האם יש קטנוע טוב או משלם יותר עד כ 18000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שאני יילך רק לפי מה שרשום בו
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למי שכבר הזמין פעם, עכשיו שילמתי להם דרך PAYPAL ולא ראיתי שהם שלחו לי תאריך שזה אמור להגיע... וב-Status רשום PAID VIA PAYPAL ... מה זה אומר? ואיך רואים מתי זה כבר נישלח? ועוד שאלה, איך אני יודע לאיזה דואר ללכת לקחת את זה.? כי יש הרבה בירושלים... קניתי בנתיים את הפרו ב180 שקל
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר'ה לאחר שש חודשים(בשבילי) הטעימה הראשונה הגיעה במילה אחד: Kickass!!!!!! תהנו, יש אפילו שניים http://n.ethz.ch/student/spoerrik/tolkien/RotK.html
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-