עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://www.putfile.com/media.php?n=SRgtiFIRE

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לקבל קישורים למעבדות איכותיות לטיפול במחשבים ניידים. תודה רבה, בונד

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by XDream,

זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by SensatioN,

מי יכול עלי ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by mrraz,

ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. הזמנתי מהם מחשב חדש , סימניתי משלוח חינם למחשבים מעל 3500 , השאלה שלי היא האם זה מגיע עם שליח לבית או לדואר ?

14. Started by bluemail,

תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. יש לי בקבוק דבק מהיר (Super Glue) שהתייבש כולו, יש אולי אפשרות לשחזר אותו או משהו?

16. Started by R9547655G,

אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Culandur,

קרדיט ל Strider מפורום טולקין באורט

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. חשבתי שזה יהיה נחמד לשים אותם בתור אייקונים ל"מחשב שלי" וכולי' יש אפשרות לעשות את זה?אייקונים של אנימציה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by dor123,

ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. בתיכון, בכיתה י' או יא'?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by slrr,

חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים