כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברה הלילה אנחנו נוסעים לטאבה! אם נביא את הנרגילה שלנו יעשו לנו בעיות בגבול?? או לחילופין אם נקנה נרגילה שם וננסה להביא אותה לארץ יהיה עם זה בעיה?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת דיסקים של מוזיקה (כן אני מתעקש לקנות) באיזור תל אביב. חומרים כמו אדית פיאף, איב מונטיין, ג'אז, מיילס דייויס וכדומה, לא פופ עכשוי. תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לרוב בשעות הבוקר בין 6-7 האתר לא עולה לי ,ואם כן הוא עולה אז הוא נופל אחרי מספר שניות. וכמו היום[שבת] עד השעה הנוכחית 10:00 האתר עלה מידי פעם בערך ב8:00 הוא לא עלה כלל. אין לי מושג אם זה רק לי אבל זה מרגיז בקשר לשעה המוקדמת אני פשוט מתחיל לעבוד מוקדם ואין לי זמן אחר עד הערב לרוב להיות באתר. האתרים האחרים עובדים מצוין.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ניתן לשייך מחשבים שמיועדים לעריכת וידאו? שלום, עיינתי בלוח המפרטים המומלצים, לא מצאתי שם קטיגוריה נפרדת לתחום זה. אמנם ראיתי כאן בפורום כמה מפרטים למחשבי עריכת וידאו (שניתנו בידי גורמים מסחריים), אך אני סבור שבלוח המפרטים צריכה להופיע קטיגוריה נפרדת לכך, אלא אם היא כלולה כבר בקטיגוריית קולנוע ביתי או עריכה גרפית. מה אתם אומרים? תודה ושב"ש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא חומר על אלי אברהם, לפי מה שאמרו לי הוא קשור למסתערבים של מג"ב זה כל מה שנתנו לי (יש לי מפקדים זונות) מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע עליו?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
-
אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-