עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…

2. Started by ariel-ro,

אלכס כבר לא מנהל את פורום כללי?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by שוקו,

משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by G.P.S,

אני לא יודע עם פתחו כבר אחד כזה אבל בכל מקרה. תציפו בבדיחות ויאללה טוב אני יתחיל: אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח... תודו שלא שמת לב לזה... '>http://www.2…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by maCr0T,

מה יש לכם? תפרטו ספציפית....

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  7. נמכר עקב התנגשות עם הראוטר ... לצערי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1950245&SalesCatID=1

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by mrraz,

לפני מספר ימים אתר YNET התהפך ועכשיו הוא מוצג אנכי עם התפריטים משמאל. התופעה המוזרה הזו קיימת רק במקום העבודה. בבית הכל בסדר. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. כמו התוכנה שנמצאת בחלק מהסוני אריקסון החדשים, אני מחפש אתר שיהיה ניתן לעלות אליו קטע קצר מתוך שיר ושייתן את השם המלא של השיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. פורסמה סוף סוף הדרך להתקין לינוקס על הXBOX בלי שום שינוי פיזי ובכך נפרצו כל הגבולות.... הXBOX הוא מחשב לכל דבר!!! הנה ההסבר http://lists.netsys.com/pipermail/full-disclosure/2003-July/010895.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=QBZa12eZSxM&mode=related&search= Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uI7-5pw3P9M&mode=related&search= תהנו

12. Started by Born2Kill,

http://www.thegamehomepage.com/play/max-dirt-bike/ הגעתי לסוף השלב. יש גם את זה: http://www.thegamehomepage.com/play/lynx-bike/

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. מכר שעוסק ביבוא של מסכים סיפר לאבא שלי שעוד שבועים תיהיה ירדה עצבנית של מחירי מסכי\טלוויזיות LCD ..... משהו חדש נכנס לשוק או סתם חירטוט רגיל ??

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

רק הדור ה3?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by lo_toda,

שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  17. מי אלה צרכני קצה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by 6kwar,

קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by noodle,

שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. [table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  22. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by עמיר שחר,

אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by RayZ,

היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  25. כמו שבטח כבר יצא לכםלראות כל משתמשי נענע קיבלו חתימותצ ואווטרים עם כתובת האתר.. הם חסמו גישה לקבצים דרך שרת אחר או וואטאבק זה לא ממש מעניין אותי אני צריך כמצה מגות בודדות לאחסן את החתימה האווטר ועוד כמה תמונות במידה ואני ארצה לעלות לפורום הסברים , תמונת מסך, או כל דבר אחר.. וואלה לא באים בחשבון בגלל הכתובת המטורפת שלהם (החתימה מוגבלת בתווים ויהיה בעיה להכניס את כל הכתובת שוואלה נותנים) עדיף אתר ישראלי או אתר ידוע אחר, ולא משהו איטי מלא שטיות כמו גאוסיטיס לייקוס וכו... תודה (:

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.