כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בגדול, הדבר היחיד שאני יודע עלייהם זה לרכוב, ושמות חברות. כרגע אני רוצה לקנות חדשים (כ'כלי תחבורה', עד 1000₪ פלוס מינוס), אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר \ פורום מסויים בנושא, אשמח. תודה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך את האקפלה של השיר GROUPIE LUV בשביל רמיקס אני לא מוצא בשום מקום חיפשתי בגוגל אימיול קאזה וBAERSHARE אם למישהו יש לינק או משהו בבקשה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש את המוזיקה מהטרילר של שובו של המלך כמו עוד כמה שמצאתי בגוגל, האתר כאן אומר שזה ביצוע חדש לשיר Epicalypse http://www.soundtrack.net/trailers/?cid=L&id=1368 יש למישהו מושג איך אני אוכל להשיג אותו? יש שמועות שהוא יהיה בגירסה המורכבת.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
למי נמאס מזה הכי בעולם ??? נמאס מהשיר של ארכדי דוכין, אוהבים אותו והכל אבל כמה אפשר לשים סינגל אחד מזדיין ברדיו ?!!?!?!?!?!?!?!?!?! כל יום, כל היום בכל תוכנית אפשרית, גם בטלוויזיה, גם בגרסה האקוסטית גם בגרסה עם מיכה שיטרית ועם מליון פעם ככה בשביל הכיף. אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחירים שם פצצה,אבל האם זו חנות אמינה,מהירה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיות משפטיות עם אתרי מכרזים כאלה זה נכון??? http://free1.co.il/ https://www.buyandbye.co.il/?Affiliate=PANETAVIV http://www.kingsale.co.il/ כל האתרים האלה הם אותו אתר כאילו אותו סוג של מכרזים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איפה עשיתם/עדיין עושים את הקניות לחג? האם הקנייה הייתה זולה/משתלמת?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-