כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.divxstore.co.il/ מישהו שמע עליהם?? אפשר לסמוך עליהם?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
המחירים שם פצצה,אבל האם זו חנות אמינה,מהירה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו
-
-
נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, בטח רובכם מכירים אותי השאלה שלי זה האם נכונות השמועות לגבי ירידת המחירים והאם שווה לחכות עכשיו ולא לקנות את המחשב עכשיו או שכל התהליך הוא ארוך(מעל חודש) ואז עדיף לא לחכות...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D
-
היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מה זו הטבעת הזו ? http://www31.brinkster.com/pureserver/what.htm
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כנסו ל-Ana.co.il בשביל הוירוס המדובר...גם תומך Xp בשביל מי שמתעצל לכתוב: www.ana.co.il מוגש כשירות מטעם: AaaBb
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי היום במחשב כונן דיסקים עם חיבור IDE ולא SATA. אם אני קונה מחשב חדש, יהיה אפשר לחבר אותו? או שהיום כבר הכל זה SATA?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-