כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מוטורולה C650 שרכשתי בסלקום ועכשיו פתחתי את המכשיר לאורנג'. רכשתי קו באורנג' עם חבילה גלישה אבל אני לא מצליח לגלוש במכשיר עקב כך שההגדרות במכשיר הן של סלקום, מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר את הדפדפן שיעבוד עם אורנג'?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צריך להכין משהו טוב לשני הילדים האלו, אבל שום דבר גאוני לא עולה לי לראש. יש לכם רעיונות? ;D
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html
-
- 1 תגובה
- 8.6k צפיות
-
-
קראתי הרבה מדריכים מסובכים עם אפשרות לכתוביות וזה וזה לא טוב לי. הסרט הוא כבר עם כתוביות בפורמט AVI אניר וצה להמיר אותו ל-SVCD שאני יוכל לראות אותו ב DVD. אני רוצה תוכנה פשוטה שרק תמיר אותו בלי כתוביות וכו' כי יש לי. גם VCD יהיה טוב.. יש תוכנה כזאת? אם יש אשמח לשם שלה או ללינק ואם היא מסובכת אז הסבר פשוט. צריך תשובות בדחיפות תודה.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הנחתי תפילים ואני לא זוכר ממש את הסדר של קראת התפילות לפי מה שאני זוכר זה ככה: 1. ברכת השחר 2. עטיפת טלית והנחת תפילין 3. שמע ישראל ותפילת שחרית 4. עמידה 5. תפילת שחרית - עלינו לשבח יש עוד משהו? זה הסדר? וובקשה ובקשה רק תגובות רציניות, את מי שזה לא מעניין אז שלא יגיב...
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-