כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעיות קיצון: חברת טלפונים דורשת 2000 שח למכשיר טלפון. הביקוש הוא ל10,000 מכשירי טלפון המחקר הראה כי על כל הוזלה של 10 שח יתווסף ביקוש של 200 מכשירים. איזה מחיר צריכה לדרוש החברה על מנת לקבל פידיון מקסימלי? פונקצית הביקוש למוצר מסוים ניתנת ע"י D(X)=12-2X ופונקצית ההוצאה ניתנת ע"י D(X)=4X לאיזה איקס הפידיון המקסימלי? איזה מחיר ייתן את הרווח המכסימלי? מבין כל המלבנים בעלי היקף נתון איזהו בעל האלכסון הקטן ביותר?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בתרגיל הזה, הנושא: מקומות גיאומטריים. יש לי שלושה דפים של נסיונות ומשומה כלום לא יוצא. התרגיל: http://img717.imageshack.us/img717/9507/09012011178.jpg תשובה: bx+2ay-ab=0
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מוטורולה C650 שרכשתי בסלקום ועכשיו פתחתי את המכשיר לאורנג'. רכשתי קו באורנג' עם חבילה גלישה אבל אני לא מצליח לגלוש במכשיר עקב כך שההגדרות במכשיר הן של סלקום, מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר את הדפדפן שיעבוד עם אורנג'?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך להכין משהו טוב לשני הילדים האלו, אבל שום דבר גאוני לא עולה לי לראש. יש לכם רעיונות? ;D
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-