עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  4. זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה מגניב לאללה , אתם חייבים לנסות את זה, תעצמו עיניים ותלחצו על פליי (אוזניות - חובה) : http://david-heron.me.uk/blog/2007/04/08/virtual-barbershop

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  6. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  7. מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by aviad91,

מישהו יודע במקרה איפה אני יכול לקבל על פיקדון בקבוקי בירה ופחיות מזומן? ממה שהבנתי מגה נותנים זיכוי או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. והסרט המצליח משנת 91

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Fufaikin,

בחיים על תקחו כלב לדיג הוא קופץ למים עושה בלגן וכול מה שתצליכו לתפוס זה רק צמחים וקוצים.... עריכה: תיקנתי תתמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  13. יש לי צו גיוס בעוד שלושה חודשים, ואני כרגע נמצא בתת משקל, וכדי להגיע לנורמא אני צריך לעלות 10 ק"ג . איך אני יכול לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

• 35 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by SensatioN,

mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://news.walla.co.il/?w=//1122966 גדול!!!

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. כחול - לבן ורוד - __

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין YES ו HOT וההבדל המשמעותי ביותר ביניהם זה היס מקס. הוא באמת משפר את התמונה בLCD ברמה שכדאי להצטרף בשבילה?

• 68 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?

25. אני כבר מחפש המון זמן פתרון לזה . יש לי חשבון פרימיום ב- uploaded.net לצורך העניין,ושאני מחפש משהו להורדה ישירה כל העמוד הראשון בחיפוש בגוגל מראה לי ברובו רק אופציות של טורנטים ! אפילו אם אני מצרף להורדה בחיפוש את uploaded.net אני שואל אם יש אפשרות לחפש להוריד משהו מסויים ושהמנוע חיפוש לא יראה לי תוצאות של טורנטים, בקיצורלחסום את המילה טורנט מהחיפוש...האם יש דבר כזה,משהו מכיר??? תודה לעונים !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים