עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by g_s,

מישהו מכיר אתרים לתרגומים חוץ מ NFOIL... אחרי שסגרו את כולם אין לי מושג מאיפה להוריד תרגומים תודה

4. Started by Gohan,

היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. מדובר על זיכוי בחנות ולא על זיכוי לקניית ראש דיו חדש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by ArtyPP,

כמה סירטונים מגניבים של הלוחם מיספר 1 לדעתי קרבות http://www.youtube.com/watch?v=T2WFTKr8jWg http://www.youtube.com/watch?v=stTO3CQBv2I הסיפור והקבוצה הרוסית http://www.youtube.com/watch?v=lSf9mdjQ7ZI

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. Started by SilentBob,

אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by yanushka,

בעקבות סתימת פיות מעיקה, אני נאלץ לפנות אליכם מכובדי הפורום הנאלח הנ"ל בתחינה מרה לשים קץ למסע ההשמצה והדלגטימיציה חסר הגבולות והמעצורים של קנוניית מנהלי פורום "ספאם" (ע"ע כללי) שמדכאת אותי בכלל ואת חברי הפורום בפרט ולהפך, חוזר חלילה. אני מבקש מחברי צוות האתר לפעול ברגישות ולא להגיב פה יותר. תודה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by ZorD,

שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by co11,

מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by NTK1,

www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. מי שיכול להביא לי קישורים או לשלוח יתברך

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. למה אתם מיתיחסים למי שיש לו שגיאות כתיב רע? זה אומר שאני פחות חכם מימכם? להפך אני יותר חכם מרובכם אבל יש לי שגיאות כתיב ביגלל ריב עים המורה לכיתה א + גן +ב עשיתי איבחון ליפני שנה ויצא לי 138 אי קיו למישהו יש עים זה בעיה? ולא לא בטלויזיה אלה אצל אחד מומחה שסחת את אימא שלי ב 3000 שקל לפחות

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. בתיכון, בכיתה י' או יא'?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by overload,

לחץ כאן מה דעתכם, מי בא? אני 100% שם. אולי אפשר לעשות מפגש פורום מצומצם.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by First Squad,

יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש

20. נחמד שיש עוד אנשים בעולם עם המון זמן פנוי להרס חיובי : ילדים ! נסו את זה בבית !!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  21. כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום לכם אני צריך תוסף לFF שימנע כניסה לאתרים מסויימים שאני מגדיר.. או תוכנה חיצונית העיקר שיכנסו לאתר זה לא יכנס או שזה יציג ERROR... צריך בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אל תשאלו למה. תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Classified,

מישהו יודע כמה עונות ופרקים יש בסדרה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים