כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום! כידוע לכם, או לא, היה לי לפני שבוע יום הולדת 18. כמתנה מההורים, אני נוסע עם אבא שלי לאנגליה לנהוג קצת במכוניות במסלול מרוצים. יש לי 2 אופציות: א. מסלול THRUXTON המדריך נוהג: 3 סיבובי הכרות במאזדה RX8. אני נוהג: 3 סיבובים בRX8. 3 סיבובים במרצדס SLK350. 4 סיבובים בפורשה 911 טורבו. 4 סיבובים בפרארי 430. 4 סיבובים בלמבורגהיני מורציאלאגו. ב. מסלול PRESTWOLD HALL המדריך נוהג: 3 סיבובי הכרות בסובארו STI. אני נוהג: 3 סיבובים באסטון מרטין DB9. 3 סיבובים ביגואר XK8 החדשה. 3 סיבובים בלמבורגהיני גלארדו. 3 סיבובים בפרארי 550. 3 סיבובים בפורשה 911, לא בטוח אם טורבו או לא, כנראה שכן. מה אתם אומרים? אני נוטה לאופציה הראשונה בגלל המורציאלאגו... בשני יש הרבה יותר מבחר... למרות שיש לו…
-
- 313 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
שלום קניתי פס לדים 2835 240 לדים למטר, וכל מטר צורך 24w, ואני צריך 3.5 מטר שזה יוצא 86w. האם אני יכול לחבר אותו לשנאי 12v a10 שיש לי בבית? או שהם יהרסו? כמובן שהלדים הם 12v.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי! אני משדרג השבוע את הפלאפון שלי... מה דעתכם על הסמסונג 740? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אני רוצה טלפון שיחזיק הרבה זמן... הפלאפון צריך להיות מפלאפון (מצחיק...). יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני אחיו של OnlyOne אני פשוט משתמש בכינוי. אני בן 15 ואשמח לעזרה בבחירת מגמות, אני מתלבט כבר המון זמן ולא מגיע להחלטה אז אשמח לעזרה. המגמות שחשבתי עליהם הם: ביוטכנולוגיה-ביולוגיה(2 מגמות) מה הבעצם המקצוע שמשתמש בתואר מסוג זה? מול אלקטרוניקה ופיזיקה(2 מגמות)
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אנשים שלום אממ אנחנו כבר עוד איזה שבועים צריכים לבחור מגמות.. אבל אני רוצה עזרה במה לבחור.. אממ אני לא ילד קטן שלוקח תדברים כאילו בו נעביר תזבמן שלהמגמות בססבבה ונילך.. אני רוצה לקחת מגמה אחת בתור תפקיד ועוד אחת כ מקצוע לחיים או שאת שתיהם.. אני רוצה מקצוע מסוים שאני אחרי זה הולך ללמוד אותו באוניברסיטה ואז ללכת לעבוד בזה.. אבל אני חמפש משהו ריאלי שלא יהיה סתם משהו שאין בו עבודה .. אז כך אני לא יודע מה להחליט בין פיזיקה,כימיה,ביולוגיה,רובוטיקה, ואולי אולי יהיה ביוטכנולוגיה.. אז תעזרו לי יש לי ראש דיי טוב במקצועות המדעים והמורה שלי לפיזיקה המליץ לי ללכת למגמת פיזיקה(מי שמכיר המורה שלי הוא יורם אורעד הוא זה שכתב תספר פיזיקה לכיתות ט'.).. אממ יתנו לי אתכל מה שאנימבקש כי יש לי …
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום הנכון אז תעבירו את חופשי עכשיו לנושא אני צריך המלצה לקניהה של משהו בשווי גג עד 200 דולר בניו יורק תנו לי רעיונות המלצות או כל מה שעולה לכם בראש אני בכללי חשבתי על : קירור חדש מסך רמקולים אבל אין לי מושג כל כך מה אפשר למצא במחיר הזה אז תתנו בבקשה רעיונות תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, מישהוא יכול להמליץ לי על מורה נהיגה טוב מאוד מאוד באזור תל אביב רמת גן שיעביר אותי טסט כמה שיותר מהר ובפחות כסף תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום ;D אני יורד עם חבר שלי לאילת לחופשה קצרה (שישה ימים) עכשיו אנחנו מתלבטים איזה מלון לקחת באילת , בנתיים מצאו 4 מלונות שהיינו בהם ולפי דעתנו הם טובים ככה: נסיכה- http://www.mynofesh.co.il/flying/princess.asp רויאל גארדן- http://www.mynofesh.co.il/flying/royalgarden.asp קלאב הוטל- http://www.mynofesh.co.il/flying/clubhoteleilat.asp הים התיכון (קלאב מד ) - http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/Hotel.cfm?HotelID=494 עכשיו אני צריך את העזרה שלכם לבחור מלון- אנחנו צריכים מלון שלא יהיה יקר , ושיהיה אטרקציות (למרות שניהיה כנראה ברוב הזמן בקורס צלילה).. תודה רבה :-*
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-