כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קוראים לה Karima Adebibe את שאר התמונות שלה תוכלו לראות כאן: http://www.condom.co.il/forum/index.php?topic=140.0
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
התחלתי לשחק דמקה עם חבר שלי דרך ה ICQ וגיליתי שאני אפס... אני שם לב שאני עושה כל הזמן טעות שמנוצלת על ידו והוא אוכל לי שנים רצוף הקטע הוא שאני לא מצליח לא לעשות את הטעות הזאת למישהו יש עצות , כללי ברזל שלא סוטים מהם או מדריכים כדי שאני אי פעם ינצח בדמקה
-
- 6 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי פרופיל די גבוה ככה חוץ מבעיית ראיה קטנה שאני צריך משקפיים אני כמו שור ובכושר קרבי ומה לא קיצר אני מקבל בכיף פרופיל 87-85 עכשיו אני צריך פרופיל לממר''מ 64 או 46 ? מה שזה לא היה עכשיו האם אני יכול "לעבוד" על הצבא ? להוסיף כול מיני בעיות כמו לחץ דם, אסמה,פריקת כתף תכופה,פריצות דיסק קיצר שיעזור לי להכנס לממר''מ כי הקטע שהם לוקחים 150 איש בשנה מתוכם 3 עם פרופיל מעל 64 אם היה לי פרופיל מתחת ל64 הסיכווים שלי להכנס לשם גודלים אז האם הצבא בודק ? את זה ? אני יודע שאחרי שמוסרים תתטופס של המצב רפואי ואז צצה בעיה הם יבדקו אבל מה קורה אם אני שם תבעיות בטופס ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
-
ומתי ?? חייב לדעת
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/3/1066587
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-