עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אני לא כול כך זוכר את הסרט. איזה סיני אילם הופרד מחברה שלו שהם היו קטנים כי אימצו אותו מבית יתומים הם שיחקו בגן והוא שבר את השן שלו והוא שם אותה בחוט והפך את זה לשרשרת לצוואר ונתן לה את השרשרת, אחרי זה הוא בחיפוש אחרייה ועם השנים הוא שכח אותה, והוא הכיר מישהו שכיר חרב, הוא לימד אותו את אומנויות הלחימה ואיך להחזיק סקין והוא נחשב בסרט Pro, אחרי זה הוא ניפגש עם מישהי והיא מתחילה איתו וכוליי, והוא מלמד אותה לבשל וביגלל שהוא טוב בסכינים הוא למד בישול והוא שף, קיצר בערך בסוף הסרט הוא רואה את אותה השן תלוייה על הצוואר שלה מיתחת לחולצה, והוא ניזכר שזואתי החברה שלו. קיצר את החבר שלו הרגו והוא והוא נישבע נקמה, אז האילם הזה נקם בזה שרצח את החבר שלו ובסוף עם אני לא טועה הוא מת. יש למ…

10. שאני יילך רק לפי מה שרשום בו

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by intel suck,

SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by BetZeFer,

זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה...... עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by G.P.S,

אני לא יודע עם פתחו כבר אחד כזה אבל בכל מקרה. תציפו בבדיחות ויאללה טוב אני יתחיל: אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח... תודו שלא שמת לב לזה... '>http://www.2…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  15. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים

17. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by daniel89,

טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.

20. יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה המראה החיצוני של DDR1-DDR2 זה אותו דבר? שאלה שניה יש לי לוח אם Motherboard Name Asus P4S800-MX איך אני יודע אם מתאים לי DDR2 ואם זה יפעל אצלי כאלו ..כי הבנתי שזה תלוי בלוח אם. דבר שלישי מה ההבדל ב MHZ בכרטיסי זיכרון לדוגמא זכרונותוDDR2 1024MB 800MHZ CL5וKingstonו ונגיד 600MHZ ........... שאלה אחרונה וקצת לא קשורה היה לי פעם כונן קשיח נישלף גיביתי עליו מלא תמונות ודברים עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב אחר בנפרד הוא מציג לי תכונן כ REW יענו יש NTFS FAT32 לי הוא מציג כ REW ולא מראה לי תכונן במחשב שלי ואן לי דרך להגיע אליו ולמידע שיש בוא איך אני מחזיר אותו ל NTFS או פשוט איך אני מצליח להגיע למידע תודה רבה לכול העוזרים ומצטער אם היתה פה שאלה שנשאלה…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

http://www.hdtvuk.tv/2006/10/forget_1080p_lo.html http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%94_%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94 http://2160pcamcorder.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_display_standard ביפן זה הולך להיות השידור הסטנדרתי בטלוויזיה ב2015 http://www.afterdawn.com/news/article.cfm/2008/01/14/japanese_government_plans_ultra_high-definition_tv_standard_for_2015 חיפשתי תמונות/סרטונים לדוגמא אבל לא מצאתי כלום :-[ .מישהו כאן בטח יודע משהו על העיניין אז שיעלה קישור/תמונה כדי שיהיה מושג איך נראית הרזולוציה הזו

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by OnlyOne,

הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  24. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.