כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיקרון חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים לשדרג את המחשב. משהו כמו לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, וספק כוח. עכשיו תאכלס זה דברים ששווה להזמין מחו"ל. הבעיה זה שצריך למצוא חנויות ששולחות לארץ. אז חוץ מ E-bay על מה אתם ממליצים/מכירים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היה לי קצת משעמם, והיות שזה המפגש הראשון שאני כנראה יגיע אליו אז מעניין אותי לדעת מי ה"מי ומי" (חחח סתם..) שיהיו שם. מי שקורא את הת'רד הזה ומתכוון להגיע למפגש שירשום כאן בבקשה שהוא מגיע.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא חשוב כמה שטח אחסון מספיק לי מעט העיקר שיתמוך בASP (בשביל לשים את החתימה הרנדומלית..)
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת המפוצצת, אני זקוק לכתבה על מוצר כלשהו (רצוי מתחום המחשוב) שתהליך ייצורו הוזל משמעותית ולכן הוא יכול להיכנס לשווקים של מדינות מתפתחות. לכל מרימי הגבה שקוראים את זה ותוהים מה אני רוצה מהחיים שלהם, זה בשביל עבודה בשיווק (בין היתר על המודל של ורנון למחזור חיי מוצר). חרשתי על האינטרנט לא מצאתי.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.opera.com/freedom/ איזה חידוש יכול להיקרא "המצאה מחדש של הרשת"?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://movies.collegehumor.com/media/movies/b-ball-e-mail.mov
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
זה דבר הכי טוב שעשית נעלת מה אתה מפנה לקישור של צור קשר למי ליצור קשר ללמפה אף אחד מהם לא עונה בכלל מספר פעמים שלחתי להם לא פעם אחת אם היית קורא מה כתבתי
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-