עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Abyss3,

אהלן, רכשתי אוזניות לנגן באינטרנט (Mp4Nation אם מישהו מכיר) עכשיו לצערי לאחר שהזמנתי פנו אליי ואמרו שאין להם אותם במלאי והן יגיעו לקראת סוף החודש-תחילת חודש הבא. אז יש לי אפשרות או לחכות ולקבל משלוח רגיל (Economy) או לחכות בכל מקרה עד שיגיע המלאי החדש אבל לקבל משלוח Fedex Express בחינם. העניין הוא שאני יודע שפדקס טוחנים בעלויות ועמלות, ניסיתי ליצור איתם קשר במייל אבל יש להם בעיה באתר. המחיר של המוצר הוא 35$, יקחו לי על זה עמלות שקר כלשהן? למרות שאני לא חייב במיסים ו\או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by DAVIDD,

http://www.mivzakon.co.il/DayMailFiles/sg.wmv

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by oded234,

תצביעו למערכת ההפעלה שאתם הכי אוהבים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. לא יודע אם לבכות או לבכות...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה

10. Started by Symbore,

לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by iakovl,

כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

13. Started by klayton,

Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by RainbowInBlack,

אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by RayZ,

ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. ילדים שלי, בואו!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  20. איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by leyaniv,

לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by someone,

מיהם בעצם האנשים ששייכים לאורנג' עסקים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. מישהו יכול לשלוח לי שמות של האוסים חדשים...(offer nissim) וכאלה...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by dorlt,

דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים