כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm
-
מישהו רעה שכחו אותי בבית 4 מגניב פ33ה האם יש בית קזה ביחלל אני חושב על זה יש קזה בית מאוד מסקרן אחיו רק תושבות שלכם
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אפשר לכתוב אותיות כאלה בלי שיהיה לך מקלדת קוראנית http://www.warrock-il.com/forum/attachment.php?attachmentid=128&stc=1&d=1142660398
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מדובר על זיכוי בחנות ולא על זיכוי לקניית ראש דיו חדש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון ואם לא אז מתנצל מראש. אני מעוניין לבצע עסקה באתר לא מפוקפק אבל גם לא מהימן באופן מאומת, כמובן שאשלם דרך פייפאל כדי לא לתת פרטי כרטיס אשראי אבל האם ישנה דרך לוודא שלא אפול קורבן להונאה? האם יש דרך לוודא שלינק התשלום של פייפאל יהיה מקורי ולא פישינג או משהו כזה? כמובן שאם לא אז לא אבצע את העסקה כי אני רוצה להיות בטוח שלא אפול קורבן אבל אם יש דרך לוודא את זה אז אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היה לי קצת משעמם, והיות שזה המפגש הראשון שאני כנראה יגיע אליו אז מעניין אותי לדעת מי ה"מי ומי" (חחח סתם..) שיהיו שם. מי שקורא את הת'רד הזה ומתכוון להגיע למפגש שירשום כאן בבקשה שהוא מגיע.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-