כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני מספר ימים דוח + גרירה סה"כ 500 שקל אמרו לי שהגרירה של עיריית תל אביב מחיזרה את הכסף לתושבי הצפון שברחו לאזור המרכז בגלל המצב. שאלה עם זה נכון ואיפה זה רשום כי באתר של עירית תל אביב אני לא מוצא כלום.... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי עכבר logitech mx518 לפני כשנה בחברת מחשבים האחריות עומדת להיגמר לי בעוד שבוע וחצי והעכבר עושה רעשים מוזרים כאשר לוחצים על הכפתור השמאלי, ולפעמים (פעם בשבוע שבועיים) החיבור למחשב נעלם והסמן לא זז...כך גם בריסטרט של המחשב. עכשיו, אם אני אתקשר אליהם ואומר להם את זה אני יוכל לבוא ולקבל עכבר חדש בתמורה שלי עקב האחריות שיש לי ? מה באמת התנאים לקבלת עכבר חדש תחת אחריות ? אפילו גם אם הוא סתם שרוט או יוצא רעשים מוזרים בעת לחיצות על לחצן כלשהו ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מועמד במסלול שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות, האם היחידה 8200 נכללת שם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה וחוקית לראות את אליפות אירופה בכדורגל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עוד יומיים יש בגרות באלקטרוניקה.. ויש לי שאלה מה אומר לי הנתון V=2SIN(WT ובהקשר השאלה סעיף א' הוא קל יחסית Vout = -V1 - (2)*V2 לגבי סעיף ב' אין לי שמץ איך להתייחס לנתון.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המממממ הלכתי שנייה מהחדר שלי שהייתי באמצע אכילת עוף כמו כל בן אדם לא צמחוני לפתע שחזרתי גיליתי שהיה לי על העוף זבוב, כנראה זבוב הבית עכשיו, איך אני יודע שהמניאק, סבתא שלו בגבס ואמא שלו בבית חולים, לא הטיל לי ביצים של הזחלים שלו בתוך העוף כדי שהם יאכלו את זה ושאני יאכל את זה בטעות? אם אפשר עזרה מהירה בבקשה למה אני לא מתכוון להישאר פה עם העוף עד מחר תודה
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב! אני צריך עזרה בלזהות שיר שמתנגן לפעמים ברדיו 99FM. השיר מתחיל ממספר פעמים שנאמר: put your hands up אחד אחרי השני. לאחר מכן יש כמה מילים ואז summer dance.... wooo... אולי מישהו מזהה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להגיד לי מה אומר כל שם בזרועות? אני יודע שאחת מהן זו שדולת איפ"ק,השאר לא מוכרות לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הנושא הלא קשור.. אבל ראיתי בעיתון ולא יכול להיות שפלאפון כל כך יקר יהיה במחיר כזה...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-