עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hell,

http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm http://www.riffinteractive.com/catalog/catalog.htm

2. Started by overload,

שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.

3. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

4. Started by עמיר שחר,

אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  5. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by omrij,

אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. ולא בתור קישור. העלתי את התמונה על שרת וכל מה שאני מצליח לעשות זה לשלוח אותה ככה שהיא מתקבלת בתור קישור ולא כתמונה שכשאני פותח את המייל אני רואה אותה. האם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אם יש זה מאוד יעזור

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by avivlevy,

טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  10. הם אמורים להיות עשויים ניילון או כל חומר אחר דוחה אבק. יש לכם המלצות מאיפה לקנות כי אני לא מוצא את זה בשום מקום? אולי אפילו הצעות מקוריות איך להכין (יתקבלו בברכה). :nutty: נמאס לי מכמויות האבק שמצטברות, חשבתי להפחית את תדירות הניקוי ע"י כיסוי. כמובן שברור לכולנו שהכיסוי יתבצע רק בזמן שהמחשב כבוי ! (כאילו דהההה)

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האקפלה של השיר GROUPIE LUV בשביל רמיקס אני לא מוצא בשום מקום חיפשתי בגוגל אימיול קאזה וBAERSHARE אם למישהו יש לינק או משהו בבקשה!!!!!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by shloosh,

סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

פתאום לפני השינה באה לי המוזה לכתוב שיר קטן מתאים לאווירה אז.... שם השיר: באמצע הלילה בזון. מילים: טובי לויס לחן: לפי השיר של הראל מויאל ( אמצע הלילה בכפר ). לא מומץ לקורא את זה ללא האזנה למוסיקה בו זמנית!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. לא מצאתי שום פורום שמתאים לנושא אז ננסה כאן.... ( מנהלים עם יש כזה פורום בבקשה תעבירו את ההודעה לפורום המתאים ) שלום,קוראים לי ארתור, בן 15. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. אני מעצב בפוטו כבר כ שנה (11 חודשים) עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP \ ASP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. עדיפות למתכנת PHP אבל כולם יתקבלו בברכה. העיצוב של האתר (כמובן =P) והדומיין עלי. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il פאלפון : 0503080172 הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשר…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by parker,

הלינק לסרטון הוא: http://video.google.com/videoplay?docid=-2154333486675664752&q=kobe+bryant&pl=true אני אשמח לקבל תגובות אם מישהו מכיר את זה :] עריכה: הרגע מצאתי את השם של השיר, אז השאלה כבר לא רלוונטית. אגב, השיר הוא requiem for a dream by clint mansell אם זה מעניין מישהו

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Anyboy,

האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!

21. דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אני ניכנס תמיד כימעט לאוברקלוקינג וקירור

24. אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.