עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. עברו כבר 4 שנים ואני לא רוצה להיתקע בבקרים. בכלל לא נעים :'(

3. אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by itai_1813,

גאון מי שיצר את זה, תהנו: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232323.html?playlist=featured

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Badi_Mami,

גלשתי עם בן דוד שלי בחנות ותראו מה מצאו עיני ;)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. אהלן חברה הלילה אנחנו נוסעים לטאבה! אם נביא את הנרגילה שלנו יעשו לנו בעיות בגבול?? או לחילופין אם נקנה נרגילה שם וננסה להביא אותה לארץ יהיה עם זה בעיה?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..הכנסתי מטען של מחשב נייד ,עכשיו הוא כזה דפוק הוא שונה בטורקיה לאחד כזה של אסיה אירופה אונברסלי כדי שיהיה ניתן להפעיל גם שם. עכשיו אחד הפינים שלו נתקע בחשמל,אם אני נוגע בי בי.. אז איך אני מוציא אותו ? וגם איזה עצבים .. זה סיפור אישי תראו: חיברתי את זה כדי להשתמש במחשב הנייד ..ועברנו דירה..המובילים האלה ה-@#$#41245346324%^&#%&#$ האלה,הרסו לי את הנייד! כל המסך מנופץ כזה יא אללה אני עוד אראה להם מה זה,לקוח הם לא יראו בחיים שלהם,לקוח! ובקשר לשאלה,שוב,מה לעשות עם הפין הזה?הבעיה זה לא רק עלי זה גם על אחרים יש לי אחות קטנה וזה,וחוץ מזה שאפשר לעבור שם ובטעות להתחשמל,מה עושים?

9. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.alldumb.com/item/12202/

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לקבל קישורים למעבדות איכותיות לטיפול במחשבים ניידים. תודה רבה, בונד

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by XDream,

זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by shloosh,

סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by ZorD,

שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by BetZeFer,

זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. הי חבר'ה, אני עובד בשתי חברות כשכיר, ובעקבות אי העברת כספים סדירה לאחת מקרנות הפנסיה החלטתי לאחד פנסיות כדי לא לפגוע בקרן (אחרת הפנסיה נסגרת). הסוכן כמובן התקשר וניסה להניע אותי לא לעשות את זה, הוא אומר שיש בעייתיות ואני אסבול מזה בעתיד. דעתכם בעניין?

18. Started by THE FOX,

מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by AllOver,

אני לא יכול לכתוב הודעות בפורום של אוברקלוק!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...

21. Started by iib,

מישהו פה רואה Naruto?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by roma,

שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. בתיכון, בכיתה י' או יא'?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Or ei,

כמו שהכותרת אומרת יום ראשון אני טס והחלטתי לקנות את המשחק אחרי הרבה זמן שאני משחק בו עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לקנות אותו במחירים לא כמו בארץ אם יש סיכוי למצוא או בברצלונה\ספרד או בדיוטי פריי לא ב200 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלום, התחברתי היום ל012 כי נאמר לי שהם לא חוסמים פורטים, והם הציעו לי את החבילה הכי משתלמת, אבל לצערי התברר שחסום לי איזה פורט באימיול. רציתי לדעת איך החברה הזו, והאם יש איזה אפשרות להפר התחייבות (תוך 14 יום או משהו כזה)? וכן, אני יודע שזה קצת באיחור, אבל זה מה יש לכמה חודשים הבאים.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.